gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
elem dragi moji natprirodni i misteriozni, 23.09.2010. u beograCkoj areni nastupaju guns'n'roses. ko je zainteresovan nek se zapljune 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
elem dragi moji natprirodni i misteriozni, 23.09.2010. u beograCkoj areni nastupaju guns'n'roses. ko je zainteresovan nek se zapljune![]()
elem dragi moji natprirodni i misteriozni, 23.09.2010. u beograCkoj areni nastupaju guns'n'roses. ko je zainteresovan nek se zapljune![]()
mislis na autobuske? ja mislim da imaju i lanc pakete, eb ga, daleko je beogradPu! Jel modovi placaju karte svojim milim clanovima?![]()
ma idemo bre svi zajedno na beer fest...![]()
Moj omiljeni bend. Eh, da se nije omatorilo.elem dragi moji natprirodni i misteriozni, 23.09.2010. u beograCkoj areni nastupaju guns'n'roses. ko je zainteresovan nek se zapljune![]()
Moj omiljeni bend. Eh, da se nije omatorilo.![]()
pa sad...sta tje bit znak raspoznavanja...majica Spice Girls...tako nesto....?![]()