Форумашки аутизам

Nemam vremena za citanje citavih tema. Obicno preletim preko prve strane i napisem nesto, ako mi se tema ucini zanimljiva. Posle cesto zaboravim i gde sam bila i sta sam pisala. Ne uvek, ali desava mi se.
Ne znam kako je drugima, ali u toku dana mi kroz glavu prodje krsh informacija. Filtriram ih kako znam i umem. A valjda to neko moje mudrovanje po forumu (u to ne racunam cavrljanje sa dragim ljudima) u glavi bude oznaceno kao „nebitno“, zato i zaborav.
Da, sada postoje obavestenja o odgovorima, citiranju, ali nekada nemam vremena ni da na to kliknem. Ovde se opustam, pogledam gde su neki meni dragi ljudi, prozujim po ta tri potforuma koja citam i to je to.
Cesto upadnem kao padobranac, pa na neki nacin i jesam forumski autisticna, ali za uzivljavanje u forumske diskusije nemam ni vremena, a cesto ni volje.
Imam brdo obaveza i stvari koje moram obaviti. Forum ne mora da mi bude obaveza.

Појава коју одавно примећујем а сада видим да их је не мали број - форумаши који причају сами са собом или се појаве ту и тамо, лупе пост и више не учествују у дискусији. Ретко одговоре на постављено питање а и онда кроз два сата или сутра.
Шта ви мислите?

Jel to misliš na Zauz :zcepanje:

Појава коју одавно примећујем а сада видим да их је не мали број - форумаши који причају сами са собом или се појаве ту и тамо, лупе пост и више не учествују у дискусији. Ретко одговоре на постављено питање а и онда кроз два сата или сутра.
Шта ви мислите?
kamo srece da je vise takvih, nego moramo da citamo nebuloze provokatora koji su pre za lecenje nego za bilo kakvu diskusiju

Back