Форумашки аутизам

електрика

Zaslužan član
Poruka
116.524
Појава коју одавно примећујем а сада видим да их је не мали број - форумаши који причају сами са собом или се појаве ту и тамо, лупе пост и више не учествују у дискусији. Ретко одговоре на постављено питање а и онда кроз два сата или сутра.
Шта ви мислите?

.Gogilli.

Veoma poznat
Poruka
14.137
Licno uopste ne gledam ko se kako ponasa na forumu ono da li je stalno tu ili povremeno, da li ucestvuje u diskusije aktivno ili ostavi samo jedan post i ode.
Nisam od juce na forumu ali me sve manje i manje zanima kako me drugi vide.
Tako isto sta briga ostale sta ja mislim o tome sto pisu stalno ili ostave po jedan post.
Mozda nisu zaludni kao mi :D

електрика

Zaslužan član
Poruka
116.524
Licno uopste ne gledam ko se kako ponasa na forumu ono da li je stalno tu ili povremeno, da li ucestvuje u diskusije aktivno ili ostavi samo jedan post i ode.
Nisam od juce na forumu ali me sve manje i manje zanima kako me drugi vide.
Tako isto sta briga ostale sta ja mislim o tome sto pisu stalno ili ostave po jedan post.
Mozda nisu zaludni kao mi :D

Ето, ти ниси залудна а тема те је ипак заинтересовала.

gost 248950

Buduća legenda
Poruka
31.235
То нема везе са дужином постова нити читањем истих. То је појава самозабаве. Други као сметња или публика за тапшање.
mislim da je to sindrom jedne te iste pojave - gubitka interesovanja za čitanje i dijalog. Kad po ceo dan skroluješ IG, kako da, od količine sadržaja koje na taj način konzumiraš, imaš strpljenja (kapaciteta) za forumašenje?

• Podržavam
Reactions: DUH

gost 248950

Buduća legenda
Poruka
31.235
Збиља не знам шта стоји иза тога. Зато и питам.
Ne znam ni ja, ali verujem da ima veze sa društvenim mrežama. Na FB je još i postojala diskusija, IG je samo skrolovanje slika i poneki komentar, TikTok kratki video zapisi (valjda, ne koristim)... Sve manje se gaji kultura razmene mišljenja na netu.

georgejune

Starosedelac
Banovan
Poruka
194.792
Теме се могу читати и без пријаве. Ако је до тема.
Ја тврдим друкчије - они су ту ради пуке самопромоције и ничег осим ње.
Xaxa,pa ja hocu da odgovorim na temu,necu da me iko cita i da ulazim u citiranje i rasprave, u 3 reci kazem sustinu ,ne citam sta drugi pisu osim slucajno ili ako me citiraju,na vijugama radim i zato pisem