Forumaške šeme

gost 287528

Elita
Poruka
20.347
Ovde nije teško zaključiti da su neki ljudi bili u šemi. Nećemo nabrajati, možda umišljamo.
Postoje bitne razlike: neki to ne kriju, a neki nikada to nisu ,,ozvaničili" na krstinom net nebu.
Pišem na nekoliko pdf-ova, najmanje tih kombinacija videh na našem lepom ljis-u koji je neopravdeno izvikan kao leglo Sodome & Gomore. Nije da i tu nisam uočila neke pojave, ali šta znam...Retko.
Sada vi meni lepo napišite, kako se nosite sa tim propalim forumaškim kobajagi ljubavima?
Skapirala sam da se neki prenikuju. Ništa posebno.
Šta rade ostali? Pozdrave se i požele sreću ili idu okolo i seju gnev, ravnodušnost?
Meni su inače draže one debil teme: spojite idealan forumaški par ( e, tu nikada nisam spajala one za koje sam mislila da su šemi, već neke koje su nespojivi :rotf:)
Još jedno zapažanje: omladina je divna ( opušteni, nenavalentni, malo bombastičnih izjava, izbegavaju fraze, trude se da budu unikati-što je ipak i nažalost, lepo ali uobičajeno, tek treba da ne izgube elan i ostanu takvi ako je to u njihovoj istinskoj prirodi, kada ih sistem bude mleo) u odnosu na pomahnitale persone 30+
Tema bi trebala da ide u ovom pravcu:
Imate li vi neostvarene ili ostvarene forumaške jubavi?
Ili zaista smatrate da je to idiotizam?
A, simpatije?
Nema potrebe da otkrivate nikove ka kojima gravitirate( ako uopšte postoje), samo osećaje, ako postoje.
Radim istraživanje za neki pijačni barometar, pa mi je zaista bitno. (NIKADA NISAM VARILA OVAKO DUGAČKE TEME, poželeh da se oprobam)
Hvala.
:kiss:

Ljubavi nemam.
Simpatisem njih desetak, ali misle da sam uvrnuti psihopata pa su pobegli. A i neki od njih su zene koje su strejt. To je dodatni problem.
Idiotizam nije ljubav. Ima sasvim neku drugu definiciju. Ali to je vec neka peta tema.

Ljubavi nemam.
Simpatisem njih desetak, ali misle da sam uvrnuti psihopata pa su pobegli. A i neki od njih su zene koje su strejt. To je dodatni problem.
Idiotizam nije ljubav. Ima sasvim neku drugu definiciju. Ali to je vec neka peta tema.

Mnogo tema u jednoj, istina...
Ok je ako to otvara neke nove teme. Podržavam.
Za moj pojam je egzotika da simpatišeš oko 10 nikova koji su pobegli :rotf:
nisu psihopate nego šta znam...Možda u tih 10 ima 3 sa nekim efom? :lol:
Kontam da si optimista, bez obzira što furaš drugi fazon. Nebitno :cool:

Mnogo tema u jednoj, istina...
Ok je ako to otvara neke nove teme. Podržavam.
Za moj pojam je egzotika da simpatišeš oko 10 nikova koji su pobegli :rotf:
nisu psihopate nego šta znam...Možda u tih 10 ima 3 sa nekim efom? :lol:
Kontam da si optimista, bez obzira što furaš drugi fazon. Nebitno :cool:

Nista ti nisi razumela sta je pisac hteo reci, ali dobro, desava se i to.

Pa gde su ti usemljeni?Imamo pravo da znamo :mrgreen:

Kao prvo, greška je da razmišljaš da su svi nešto ušemljeni.
Kao drugo, nemam utisak, nemam stav da su su svi sa tom namerom ovde.
Kao treće i nisu.
Kao četvrto-napisala sam sopstveni utisak u temi, sa posebnim osvrtom na ljis.
Zaista mislim da je najopušteniji pdf gde ima najmanje tih varijanti, a oni koji propagiraju da je ovo leglo razvratnika, retko ili nikako ne pišu ovde.
Novi si nik, pa ćeš videti, ako ostaneš.

ja nisam cito uvodni post posto nikad to nisam ni cito nista od vremeni pa sad
al kapiram da ima tu svega i svacega vamo tamo namo
nedo bog da se pojavi neki zombi virus
kapiram da bi se medju forumskim zivljem prosirio brze nego u japanskom metrou

- - - - - - - - - -

ipak sam procito temu i za divno cudo LEPATIJE

i uglavnom ja sam tako naklonjen pojedinim intelektualno superiornim forumaljkama
a voleo bi i ovim putem bi ukazao na to da bi isto tako voleo da one budu naklonjene meni al u rikverc varijanti od vremeni pa sad

Back