FORUMAŠKA NOVA

gost 223698

Domaćin
Poruka
4.747
Okej, postujući na već postojećoj temi o novaku pala mi je na pamet ideja...

bilo bi kul kad bismo se mi sa foruma dogovorili oko detalja, i organizovali negde forumašku novu godinu

kontam da do nove ima još dva meseca, pa verovatno još niste pravili neke kombinacije, a i da jeste, uvek ima mesta za izgovor, jer bi ovo stvarno bilo nešto posebno... ovo će biti tema na kojoj možemo do detalja razraditi plan.

Okej, postujući na već postojećoj temi o novaku pala mi je na pamet ideja...

bilo bi kul kad bismo se mi sa foruma dogovorili oko detalja, i organizovali negde forumašku novu godinu

kontam da do nove ima još dva meseca, pa verovatno još niste pravili neke kombinacije, a i da jeste, uvek ima mesta za izgovor, jer bi ovo stvarno bilo nešto posebno... ovo će biti tema na kojoj možemo do detalja razraditi plan.

jes nemam pametnija posla nego s tobom da idem na novu boli ga .... idem da gledam karleusu :zskace:

ae banucu na zuraju, cisto da vas snabdem opijatima (koji nece trajati dovoljno dugo, al' bar neka ih bude dok geto ne smuva fesnku)
i eto, da odam pocast snikiju i dakseru, pa i neku trojku da organizujemo, onako usput
ono, kad je bal, nek je maskenbal ili sta vec

Šta podrazumevaš pod "konvencionalnim prevoznim sredstvima"? Bus, auto? Magarac?(kiddin :D).

Mogli bismo u Beogradu, ili Novom Sad-u - realno, tu svako može doći. I da, kralj si ako bi zaista došao. Ne kapiram ove što misle da je ideja nerealna.

Back