spavach
Domaćin
- Poruka
- 4.394
puno toga u opticaju ostaje..
kolika je verovatnoća da se forumaši upoznaju, zaljube i venčaju. Postoji li statistika za ovo?
Za sarajevske se lepinja grije na pari a za banjalučke natapa i deblja je od one za sarajevske, osim razlike u mesu koju ti je @Kćerka Direktora Cirkusa rekla postoji i ta.Offtopic, but important: šta je razlika između sarajevskog i banjalučkog ćevapa?
Sad si me podsjetila na školske dane kad je bitnije bilo imati lovu za kafu i raju nego za klopu, pa se išlo na "naparen" somunZa sarajevske se lepinja grije na pari a za banjalučke natapa i deblja je od one za sarajevske, osim razlike u mesu koju ti je @Kćerka Direktora Cirkusa rekla postoji i ta.
ja sam u zenici ko klinac, kad krenem na trening strugo narucivo polivene/zalivene sa lukom..utopi malo preprzi lepinje i ubaci luk..mmmm..Sad si me podsjetila na školske dane kad je bitnije bilo imati lovu za kafu i raju nego za klopu, pa se išlo na "naparen" somunsamo ga malo provrti po ćevapima i jedeš ga praznog
![]()
Ih to je već hedonisanjeja sam u zenici ko klinac, kad krenem na trening strugo narucivo polivene/zalivene sa lukom..utopi malo preprzi lepinje i ubaci luk..mmmm..
Mislim da su sanse dosta male...Retko kome se to desilo (posebno ovo trece).kolika je verovatnoća da se forumaši upoznaju, zaljube i venčaju. Postoji li statistika za ovo?
I to da se uvrsti u statistiku. Ko sve nije stigao do trećeg cilja i kako temeMislim da su sanse dosta male...Retko kome se to desilo (posebno ovo trece).
Постоје и форумашака децаkolika je verovatnoća da se forumaši upoznaju, zaljube i venčaju. Postoji li statistika za ovo?
divnoПостоје и форумашака деца![]()
А постоје и односи који су се десили само у машти трећих, доконих, склоних трачу лица![]()
Углавном је тако, то је и мој утисак. Ретко кад ћеш наћи лепо спремљене, испечене ћевапе. Иначе, не могу ни једни ни други да се пореде, по мени, с лесковачким роштиљом, али ни он није какав је био, чак ни у самом Лесковцу. Значи, мораш потрефити или наћи добро месо, а и мајстора који ће га припремити како треба.Pa ne baš, i dalje je to debelo meso, često nedovoljno pečeno, a meni mljeveno meso van kuće samo po sebi odbojno, nekako nemaju no boju ćevapa i ne moš reći: reš to, majstore! Koliko god ih mlate po onom roštilju uvijek nekakvi nikakvi
Pogledajte prilog 1267620
Ја сам се ономад, једном, заљообио у Стрки, па за мало да се венчамо, ал' се никад нисмо упознали па је пало у воду.
А никад није ни приметила да постојим.
obrisala seЕ јбга теБра! Шта је с' њом? Као да је нестала..
ne smem to da ti kazem isqШто бре??!
ne smem to da ti kazem isq
Još malo pa će forumaška deca početi da forumaše..![]()