- Poruka
- 239
kolika je verovatnoća da se forumaši upoznaju, zaljube i venčaju. Postoji li statistika za ovo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a) velikakolika je verovatnoća da se forumaši a) upoznaju, b) zaljube i c) venčaju. Postoji li statistika za ovo?
Ја сам се ономад, једном, заљообио у Стрки, па за мало да се венчамо, ал' се никад нисмо упознали па је пало у воду.
А никад није ни приметила да постојим.
А како знаш да је енд?Znaci bez happy enda
To ti je kao komentar fudbalske utakmice evo prilike evo prilike i nistaaaakolika je verovatnoća da se forumaši upoznaju, zaljube i venčaju. Postoji li statistika za ovo?
Men'sečini da sam gladna, ovo me asociralo na....a) velika
b) srednja
c) mala
(Mada znam za slučajeve sva tri događaja)
Offtopic, but important: šta je razlika između sarajevskog i banjalučkog ćevapa?
Sarajevski su svaki posebno, manje začinjeni i manje masni. Banjalučki idu spojeni po 4. Ja ne volim ni jedne ni druge.Offtopic, but important: šta je razlika između sarajevskog i banjalučkog ćevapa?
Znači banjalučki su funkcionalno pljeskavice od ćevapa...Sarajevski su svaki posebno, manje začinjeni i manje masni. Banjalučki idu spojeni po 4. Ja ne volim ni jedne ni druge.
Predlog za @tab503 da doda još statistika. On voli statistike.kolika je verovatnoća da se forumaši upoznaju, zaljube i venčaju. Postoji li statistika za ovo?
Pa ne baš, i dalje je to debelo meso, često nedovoljno pečeno, a meni mljeveno meso van kuće samo po sebi odbojno, nekako nemaju no boju ćevapa i ne moš reći: reš to, majstore! Koliko god ih mlate po onom roštilju uvijek nekakvi nikakviZnači banjalučki su funkcionalno pljeskavice od ćevapa...
Tačno se svaka tema završi klopom ili sexom. Ispričavam segastroseksualci..![]()
Meni ovo više liči na predigru. Tek je tema počela, nemoj da je urečeš.Tačno se svaka tema završi klopom ili sexom. Ispričavam se![]()
Ja ništa nikada ne priznajem bez bar dva šamarako se zaljubio..od te statistike nema ništa.. tu će svi da lažu
Puno manja nego recimo prije 25 godina, ali ne iskljucujem. Ne vjerujem da je neko radio takvu statistiku.kolika je verovatnoća da se forumaši upoznaju, zaljube i venčaju. Postoji li statistika za ovo?
kolika je verovatnoća da se forumaši upoznaju, zaljube i venčaju. Postoji li statistika za ovo?
Ja bi priznala ali bojim se šamaraJa ništa nikada ne priznajem bez bar dva šamara![]()
ne jebi sa foruma
ne jebi sa posla
ne jebi iz iste zgrade
zlatna 3 pravila