Forumaši vs profesionalci

Ma ne plaćamo mi njih nego one nas, koliko misliš da vrediš na crnoj burzi?

па није ваљда у стварном свету дотле стигло да се тек тако продајемо
ипак боље да форумашим

- - - - - - - - - -

Ne razumem, kom profiju? Misli dal smo bolji od profesionalnih diplomiranih botova?

а ко тебе плаћа да мрзиш проф дипл ботове:hahaha:

Ne razumem, kom profiju? Misli dal smo bolji od profesionalnih diplomiranih botova?

Mislim na realne ljude ne chit chat.

Zlato, svako ima cenu.Samim tim što je promašio takav zgoditak kao ti javlja mi se da je možda visoke cene, ali niske pameti.:cmok:

па није ваљда у стварном свету дотле стигло да се тек тако продајемо
ипак боље да форумашим

- - - - - - - - - -

а ко тебе плаћа да мрзиш проф дипл ботове:hahaha:

Svaka roba itd...šta je dipl bot?

:smeker:

Zato sto je opalio svaku ribu koju je pozeleo :lol:

na 10000 je usrecio na Cam :mrgreen:

Sve ga potajno zele :rumenko:

Jednostavno je The BEST :per: :aha:

To štcarnje kokos likera na ekran nije profi uopšte.
Dobro, de, neću da se nastavljam, reći ćeš ,,nisi probala ne pametuj"
Btw ovakve teme, kao i ona o forumašicama -smatram da su izrazito šaljivog karaktera, ako bih ozbiljnije to sagledala, imala bih poriv za borbu protiv diskriminacije polova bilo da se radi o muškarcima ili ženama. A, naročito uzevši u obzir da čovečanstvo danas aktivno forumaši, te ne vidim forumaše kao ,,odabranu rasu" ili ,,nižu rasu"

Btw ovakve teme, kao i ona o forumašicama -smatram da su izrazito šaljivog karaktera, ako bih ozbiljnije to sagledala, imala bih poriv za borbu protiv diskriminacije polova bilo da se radi o muškarcima ili ženama. A, naročito uzevši u obzir da čovečanstvo danas aktivno forumaši, te ne vidim forumaše kao ,,odabranu rasu" ili ,,nižu rasu"

Niti ja tako doživljavam.Ljudi ko ljudi.

Poslednja izmena:
Tema je šaljivog karaktera, ali da li mislite da neki muškarac sa ovog mesta može da parira profiju?

Ko bi bio taj i zašto je jednak, bolji, apsolutno superiorniji?

pa sad ne znam dal da odgovorim
prvo nema vise 25 g. a drugo nisam vezbao od 25 g. redovno mislim to sto sam tad vezbao kao npr. Tantru
e sad ako se profesionalac posvecuje svaki dan sebi i vezba i sta ja znam sta vec onda je bolji
mada sa 25 bih stao na crtu sa svakim

pa sad ne znam dal da odgovorim
prvo nema vise 25 g. a drugo nisam vezbao od 25 g. redovno mislim to sto sam tad vezbao kao npr. Tantru
e sad ako se profesionalac posvecuje svaki dan sebi i vezba i sta ja znam sta vec onda je bolji
mada sa 25 bih stao na crtu sa svakim
Stao bih i ja da mi je 25 . Prosječan forumaš jedva navuče 20cm i to
tek poslije par godina krvavog forumašenja ! :confused:

To strcanje ljubavnih sokica rade profi ribe playboy zecice na WebCam :zper:

Probaces i zavoleces :heart: :lol:

Da :) ali se forumashice uzdizu iznad forumsha i ponizavaju ih kao perlica mene ^^ jer su zene pa ih stiti Tab :malav:

Back