Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa tobom bi se okupljanje u mjuzikl pretvorilo. Nešto ispričamo,
Nekad muzika na windows media plejeru sa ukljucenom vizuelizacijom na video bimu, danas jutjub.Sa tobom bi se okupljanje u mjuzikl pretvorilo. Nešto ispričamo,
nešto otpevamo..
a nekima su i u to vreme bilaOvima što su se okupljali pre 14 godina su deca već u pubertetu..![]()

Sedi mirna grupa finih forumaša i pije svoje kafe i onda ti kucneš na prozor..kako nekad mogu biti jeziv to nije zdravo

a cehov iz prikrajka se oma vata sveske i pise zaplet za vece na krstariciSedi mirna grupa finih forumaša i pije svoje kafe i onda ti kucneš na prozor..![]()

Ne znam ni ja.ova mladjarija danas kad bi znala razmere onoga sta je sve bilo na krsti ranije, sedeli bi uz vatru i slusali nas aboridzine i price iz tih krstinih 1001 noci![]()
Nije bilo megafrajera i prepicki, pa kako? xDNe znam ni ja.Jednom sam bila na okupljanju ekipe sa Ljisa i nešto se
nismo skontali.
Ma ne, svi su bili super, nego se ja nisam uklopila. Pojma nisam imalaNije bilo megafrajera i prepicki, pa kako? xD
Kao u lepoti poroka xDMa ne, svi su bili super, nego se ja nisam uklopila. Pojma nisam imala
ko je tu kome šta i o čemu pričaju.
ajoj.. što si ti naivan.. pa mislim da je više afera bilo među ovima sa filozofijeKao u lepoti poroka xD

Sto se pretvarao pretvarao se xDAl najbolji je bio onaj teolog. Ne znam da li je još ovde sa nekim nikom..
Sede tri forumašice za stolom, dolazi dospodin, kaže dobro veče i prvo
pitanje ''Devojke, jeste li bile nekada na hot čatu?''
Žene ga celo veče o Bogu zapitkuju, a on okreće temu.. ko Boga šiša...
Ko nije bio na romantici, ne zna šta je forum...tako mi je rekao drugajoj.. što si ti naivan.. pa mislim da je više afera bilo među ovima sa filozofije
i religije, nego među seksovcima..

Brate ja necu doci ,predstavi se da si ja svaka ti daje 100%Ел има неко окупљање? Ја сам за Аду Циганлију.
Dobro je što je aktivirana ova stara tema, ali ne znam ima li na ovom forumu dovoljno ljudi koji bi došli na okupljanje. Ada je dobra ideja leti, meni odgovara radni dan u 16:16Ел има неко окупљање? Ја сам за Аду Циганлију.

Кад и ако будем имао своју личну гајбу позвао бих многе код себе, познанике бих пустио и да преспавају, али јбг немам.P ajmo kod tebe na gajbu, sto da se jurimo tamo po adi ko neki tinejdzi?
Samo nemoj da zoves ovaj savet udavaca za pogodne muskarce da useru zurku.
Jbga aj onda ada al to mi zvuci smor, komarci i ove organik zenske fazon da se okupa u reci. Izvalicu se negde u hlad i cekati da je ocese neki som pa da krene da skace okolo.Кад и ако будем имао своју личну гајбу позвао бих многе код себе, познанике бих пустио и да преспавају, али јбг немам.
Па нећеш ваљда уместо тога у месну заједницу ако већ нисмо тинејџери?Jbga aj onda ada al to mi zvuci smor, komarci i ove organik zenske fazon da se okupa u reci. Izvalicu se negde u hlad i cekati da je ocese neki som pa da krene da skace okolo.