ahahahaahahahahahahahahahaahahahahahhahah 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jos kad bi ti smela, ja se ne krijem kao ti. i neki ovde, samo se eksponiraju, preko slova...![]()

Joj nemaš pojma kako sam se usrala od tebe...i gde se ti to možeš videti o veliki usranko babin?!![]()
ja bih drage volje, stvarno...ali setih se da mi doktor zabranio da se vidjam sa popunjenijim damama, kaze da to nije dobro za moj dzep..
Ej Unuče moram da te razočaram, mogao si juče da me vidiš bila mi slika na profilu...ali prošo voz![]()
uzivo, ti si jedna mala, uplasena zenica... to znas i sama jaka si ti samo na forumu, preko tastature i preko profila, zapamti to.uzivo, ti si jedna mala, uplasena zenica... to znas i sama
![]()

Ej igrala bih se ja još sa tobom ali moram da idem da spavam a i smaraš već.![]()
ja bih drage volje, stvarno...ali setih se da mi doktor zabranio da se vidjam sa popunjenijim damama, kaze da to nije dobro za moj dzep..

Dobro je onda ću da se podhitno ugojim da me više ne bi smarao.![]()

Gotovo, skvrcio mu se cucek nepovratno posle tvoje surovosti.

jel umes ti nesto drugo da kazes osim "smaras" ? pih... znas kad bih se video sa devojkama kojima je rec "smaras" uzrecica? nikad bre![]()
Cek ja jos nisam poceo da te zezam.prvo me je Hedonista šutnuo, onda me unuče ignoriše celo veče
pa kakav je to drndavi raspored zvezda danas![]()

prvo me je Hedonista šutnuo, onda me unuče ignoriše celo veče
pa kakav je to drndavi raspored zvezda danas![]()

Ma ništa se ti ne brini koji će ti oni.![]()

pa tužna sam sad
i nesrećna
ostavljena
patim![]()

More nemoj ja da ga sada izvadim, aj na spavanje.znajte forumasi da se malo zvocalo uvek izvadi na smaranje i na spavanje kada bude reci o konkretnim stvarima.
More nemoj ja da ga sada izvadim, aj na spavanje.
nemoj ti da ga vadis...
cu imam nocne more

nemoj ti da ga vadis...
cu imam nocne more
![]()
![]()

ljudi, jel moguce da to bude petak ..ali cemo malo kasnije, jer ljudi rade...recimo oko 18h?
ne pitajte zashto![]()

ljudi, jel moguce da to bude petak ..ali cemo malo kasnije, jer ljudi rade...recimo oko 18h?
ne pitajte zashto![]()

ne pitajte zashto![]()