Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.749
...uh...A šta ja imam s tim što je tebi mali *****, ko te je to u opšte i pitao?!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...uh...A šta ja imam s tim što je tebi mali *****, ko te je to u opšte i pitao?!![]()

hehe..pa nisam ja organizator.ja sam forumas..i to sa malom reputacijom...a sto se datuma tice..hm...mozda ga i pronadjemo,na pp...a?
![]()

Hm vidim ja da je trebalo da uložim onih 20 evrića na opkladu...i tema se izlizala ko stari opanak a kamoli da se ovde neko sretne na nekom okupljanju.![]()

ja stobom bi das sretnem
kao i sa skoro celom ekipicom na onoj našoj temici![]()

...ti si bio prvi iznad mene,pa reko mozda znas nesto vise.
...ma sta te briga za reputaciju.![]()

krajem maja, odredite sami...pa datum.![]()

...i ja mogu opet s tobom...ne moras piti pivo![]()

ahahahahahahahha
aaaaaaaaaa
krajem maja, odredite sami![]()

al majke ti zabavi mozak necim drugimkolko sam puta reko ne pivu
i eto za 1 maj opet
dolaziš i ti![]()

ako dodje bar toliko ljudi koliko strana ima,bice nesto![]()
pa meni nije bitno kakvo mishljenje imaju ljudi o meni, pogotovu oni koje ne znam..moj zzivot, moja stvarma daj pricam ti pricu...
jel stvarno mislis da bih promenila misljenje kada bih te upoznala?
sto je veruj mi najmanji problem...nije mi frka da upoznajem ljude

ako dodje bar toliko ljudi koliko strana ima,bice nesto![]()

.... mozda da stavimo veliku tablu na ulazu na adu na kojoj ce da pise" ljsovci prati strelice i strelice do nase ljs livade
A šta mislite, da zakupim ja za ovu stvar, svečanu salu u SAVA centru ?

aaa koja strana?...koja livada?.... mozda da stavimo veliku tablu na ulazu na adu na kojoj ce da pise" ljsovci prati strelice i strelice do nase ljs livade
![]()

....bolje je druzenje live nego virtuelno....sta tu svi kucamo po tastaturi kad mozemo se cukamo pivima,casama i casicama