dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
...ako sve bude kako treba netjete nas ni videti, mene ni osetiti, ali tjete dobro znati da ste icepani...
![]()
Aha znači ako se osetim iscepanom da znam da je od tebe.
...ok sve smo se dogovorili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ako sve bude kako treba netjete nas ni videti, mene ni osetiti, ali tjete dobro znati da ste icepani...
![]()
...ok sve smo se dogovorili.

...u jednom trenutku tjesh morati da pochnesh da koristish ono shto si uchila iz chitanke - chitanje, i da ti se malko popravi percepcija te ondak svatish da mene "netjesh" osetiti, mali qrchitj yebiga...Aha znači ako se osetim iscepanom da znam da je od tebe....ok sve smo se dogovorili.
![]()

Bilo bi bas lipo da se uspijete dogovoriti i nac na toj Adi ..
Zabava do yaya ..
A onda sendajte slike da gori Ankora od zavisti , yeba vas patak![]()
eeehhh...pa fora je da budu svi forumasi tu..ili bar svi sa Ljsa.....mogao bi neki budzet da se napravi da dovucemo i tebe do bgda
![]()
...pa ne znam, otjesh da dodjemo mi tamo...?Kako si divan![]()
Al nije garant da ne bih dosla![]()
Da je okupljanje ziher , Ankora bi se snasla![]()

Ma ajte , ne budite ***** i organizirajte se .
Prvo vas par nadjete se na kavi , dogovorite se oko cuge, hrane, kondoma itd i party moze pocet .![]()
...ja sam skoro organizovao 1 maj za 20 ljudi i poludeo sam tako da ja otpadam...Kako si divan![]()
Al nije garant da ne bih dosla![]()
Da je okupljanje ziher , Ankora bi se snasla![]()

...u jednom trenutku tjesh morati da pochnesh da koristish ono shto si uchila iz chitanke - chitanje, i da ti se malko popravi percepcija te ondak svatish da mene "netjesh" osetiti, mali qrchitj yebiga...
...em sramota em pleonazam...![]()

A šta ja imam s tim što je tebi mali *****, ko te je to u opšte i pitao?!![]()
(((Ko je za to da se organizuje jedno lepo Happy okupljanje na Adi za mesec dana u popodnevnim chasovima, recimo negde oko 15h?
dodushe mozze i u jutarnjim chasovima, pa koliko nam se svidi
Mushkarci da uzmu pivo, zzene da obuku kupaci umesto gaca.
Nadam se da ce biti vreme koje przzi kozzu![]()
Samo da utvrdimo datum.
![]()

outfit sa avatara![]()
dogovorenoooooooooo
...dolazis tako kao na avataru?
...onda cu doci.
A kad?
...pa datum.![]()
...a sto se datuma tice..hm...mozda ga i pronadjemo,na pp...a?