dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
Ako budem dosla na to okupljanje, definitivno cu probati da nadjem one velike srcaste, ciklama roze![]()
Misliš na ovakve?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako budem dosla na to okupljanje, definitivno cu probati da nadjem one velike srcaste, ciklama roze![]()

e tema nikad bolja..........a okupljanje se nikad nece ni desiti..........to su samo forice......ja nemam nista protiv,meni je ada blizu.........ali znamo da gomila ljudi ipak vise voli da pametuje sa distance........ali koga briga..........nebitno.........![]()

Ja ih imala i već stigla da ih slomim.![]()
Ako nadjem gde ih ima da se kupe, javljam 

ljudi moji, sudeci po poseti ove teme, mislim da ce svi doci![]()
![]()

e tema nikad bolja..........a okupljanje se nikad nece ni desiti..........to su samo forice......ja nemam nista protiv,meni je ada blizu.........ali znamo da gomila ljudi ipak vise voli da pametuje sa distance........ali koga briga..........nebitno.........![]()
ljudi moji, sudeci po poseti ove teme, mislim da ce svi doci![]()
![]()
nisi svesna koliko si u pravu..najviše kukavica ima na internetu no bilo kojih drugih karaktera...
sećam se u Zagrebu su na Fejsu imali grupu od 50 hiljada osoba, i kad su svi pozvani na miting da to šta su se tamo zalagali, da dodju i to overe na uliicu, došlo njih 200. Toliko o tome.
kako nece ce, svi da dodju....kako ce mo da se prepoznajemo jbte....svi nikove na celo
![]()
..ja imam beĐ.Ma jеbes raj... u paklu je bolje zezanje...Samo andjeli znaju, kako je u Raju,
samo anđeli nebeski..
što su jednom bar našu ljubav vidjeli....![]()
Meni to ne treba...ja imam beĐ.

...nek bude 27 junMeni to ne treba...ja imam buĐ.

A ti seronjo ne prepravljaj mi poruke, pa se još kao šatro čudiš, mislila sam da si ipak fer igrač iako nam se stavovi ne podudaraju.

...pa analnom, zna se- sve tje u dupence da vas ovoono...U kom smislu?![]()

...pa analnom, zna se- sve tje u dupence da vas ovoono...![]()

...ako sve bude kako treba netjete nas ni videti, mene ni osetitiČek prvo da se vidimo, pa ćemo da se dogovorimo.![]()
, ali tjete dobro znati da ste icepani...