Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.774
Bio je i ranije tako neki kao dogovor..prijavilo se njih sto a na kraju doslo 4 urmashice i jedan urmash, tj 2 al jedan pobego dok si reko keks..![]()
Ko je taj gay ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio je i ranije tako neki kao dogovor..prijavilo se njih sto a na kraju doslo 4 urmashice i jedan urmash, tj 2 al jedan pobego dok si reko keks..![]()
Zaustavi se kod breskve![]()
![]()
Mene nece biti, ja sam 3. juna zauzeta, ali vama zelim lep provod.
Pa još se nismo dogovorili oko datuma još uvek smo kod alkohola.![]()
pa ako ne piješ pivo, dunjevaču, klekovaču, zoztovaču, šta ćeš tamo, iako budeš slobodna...
ako dodjem bar da znam, ona koja bude ležala ispod stola sa gajbom piva u naručje, to ćeš biti ti...
Pa chek pomericemo zbog tebe, samo reci![]()
Ne kad ti dođeš držaću tebe u naručjupivo mi više neće biti intresantno... ali bojim se da si nepopravljiv gej...e to bi me već slomilo!
![]()
pa ako ne piješ pivo, dunjevaču, klekovaču, zoztovaču, šta ćeš tamo, iako budeš slobodna...
oni koji nisu gej, postaće pored tebe garant...
Pa ono... najverovatnije necu piti.
Neznanko ce da pika loptu na nekom obliznjem terenu i da spijunura sta rade narkomani. Posle lepo otvori 33 teme na LJiS-u o tome kuda ide ovaj svet, sta je prikladno za zene a sta ne![]()
Znala sam da si gej.....e hebi ga
... a mogli smo biti tako srećni
![]()
zamisli, ti ne piješ, ja ne pijem, a svi polegali na livadu i valjaju se pijani., ja bez kamere ne dolazim...
oni koji nisu gej, postaće pored tebe garant...doći ću, samo ako ti ne budeš pila, a domaćica ovog okupljanja ne bude pušila...
Što se mene tiče ne moraš ni da dolaziš.![]()
Što se mene tiče ne moraš ni da dolaziš.![]()