Forumashka ljubav ...

Da chovek ne poveruje, upoznali se na forumu
affection.gif
, objavili svoju zaljubljenost na forumu,
beat4.gif
svadjali se zbog foruma, a sada doshlo vreme da se venchaju
getmarried.gif
pa rekoh ajde i to da objavim na forumu !!!
Nemoj neko da me pita zashto volim ovaj forum !!!

kako je to lepo :D

posle kazu da je internet zao - zli jezici

:mrgreen:

Dragi Ivane, tj. Draga Krstarice, zahvaljujemo se na nesebičnom posredovanju u upoznavanju shishmisha i samouke...
Takođe, ne želimo da izostavimo, sve verne forumaše, koji su od samoga početka, pratili, ovu našu ljubavnu priču, sa svim zapletima, shishmishevskim uzletima, samoukim padovima, golišavim slikama i srceparajućim pesmama i naravno, divnim prijateljstvima, koja su se, stvorila usput...
Zahvaljujemo se samoukinom Cyber Kumu - dog face boy-u, razvratnim drugarima i Lepoticama, od kojih će jedna uhvatiti Cyber bidermajer.....
Takođe, otvaramo i kladionicu, gde tipujemo na novi Forumaški par.....???
26.07.2008.-e godine u 12.20h potpisi će zapečatiti prvi serijal ove priče (slike zagarantovane)!!!
Kada se rodi mali/mala Krsta biće najmlađi registrovani Forumaš!

Svima hvala i nadam se da ste uživali i da ćete nastaviti da uživate (i da se smarate) ovom ljubavnom pričom - samouka (koja je izvršila samoubistvo iz ljubavi, ali kao u svakoj dobroj seriji i bajci, vratila se kao nepomenljiva) & shishmish!
Sad mi je neko pokazao ovaj post od pre 15 godina.
Jel znate, da li su jos u braku? :kez:

Ovo me navodi i na razmisljanje
Kako su nekad bila mirnija vremena, manje svadja, ljudi su dolazili da uzivaju, da se provode, upoznaju.
Ne znam sta se to desilo da je toliko agresije nastalo u drustvu, da neki dolaze samo da bi se svadjali, pretili, na razumem.

Sad mi je neko pokazao ovaj post od pre 15 godina.
Jel znate, da li su jos u braku? :kez:

Ovo me navodi i na razmisljanje
Kako su nekad bila mirnija vremena, manje svadja, ljudi su dolazili da uzivaju, da se provode, upoznaju.
Ne znam sta se to desilo da je toliko agresije nastalo u drustvu, da neki dolaze samo da bi se svadjali, pretili, na razumem.

nije tacno !

bilo je svadja ali nije bilo ovoliko FOLIRANJA ...

kako zenskih tako i muskih ... ali da ne mracim temu.

Ziveli mladenci :heart:

nije tacno !

bilo je svadja ali nije bilo ovoliko FOLIRANJA ...

kako zenskih tako i muskih ... ali da ne mracim temu.

Ziveli mladenci :heart:
Nemam pojma kako je bilo ranije, ali foliranje, hvalisanje, ismevanje je definitivno prisutno.
A "svađa" kako je neki zovu i nije svađa (to bi se moglo reći za učesnike ptf Politika) nego prirodna, ljudska reakcija na sve ono navedeno. I umesto izvinjenja, (o da, i na forumu se može izviniti) i razumevanja mi vidimo prozivanja za nekakvu agresiju i žal za nekakvim vremenima kada smo bili mlađi i ćoraviji. A sada hoćemo da zabadamo glavu u pesak i da zadržimo mladost sprdanjem i umiranjem od smeha na stvari koje su ružne, toksične, pogrešne. I onda razočarani što neki drugi to neće nego zapeli da mrače jer ne znaju da se zezaju.

I uostalom ja se ne bih pravdala jer u najmanju ruku nisam prva započela s mračenjem.

Back