Forumashica meseca avgusta - <huntress>

Forumash meseca avgusta?

• Ukupno glasova
    81
  • Anketa je zatvorena .
nazgul5oc.jpg

Kad bude stogodišnjica krste

forumaš veka

krene User u oštar napad, konačno, to je čekao, tome se nadao... glasovi onih koji nisu odapeli se nižu, User sedi za ekranom naježenih staračkih dlačica i čeka tu trijumfalnu pobedu... forumaš veka... forumaš veka... forumaš veka ljudi, da li je moguće... ekstaza...

a onda ga Huntress bakuta sprca s pet glasova viška

hahahahahahahahahahahhahahahah

Kad bude stogodišnjica krste

forumaš veka

krene User u oštar napad, konačno, to je čekao, tome se nadao... glasovi onih koji nisu odapeli se nižu, User sedi za ekranom naježenih staračkih dlačica i čeka tu trijumfalnu pobedu... forumaš veka... forumaš veka... forumaš veka ljudi, da li je moguće... ekstaza...

a onda ga Huntress bakuta sprca s pet glasova viška

hahahahahahahahahahahhahahahah

dobro je :hahaha::hahaha:

da udarimo jednu anketu ZA i PROTIV ove teme?
da budemo nachisto ima li potrebe

Ja sam prvi krenuo sa idejom forumasa godine, i smatram da je to bas OK otvoriti takvu temu, ali forumas mjeseca mi je pretjerano, ali ajde mogla bi anketa i za tako nesto, pa ako bude vise njih ZA, onda neka ostane.

A sto se tice spam tema, na jednom forumu, koji nije bog zna posjecen, ima poseban pdf Chat gdje postoje spam teme ciji su domacini ovi aktivniji forumasi, na pr. tema Kreptomanova soba gdje je Matke domacin i odredjuje svoja pravila koja bi bila u skladu sa optim pravilima foruma, a ostali koji dodju duzni su da se pridrzavaju tih pravila, ili Snickersova soba, gdje je Stole domacin itd

Back