Forumaš sam tim se dičim (to ne može biti svak ...)

sta treba imati forumas krste

• Ukupno glasova
    24
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

adem_ks

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.624
predlozih u kafani da otvorim jednu temu koja bi pokazala kakvi smo mi forumasi, tj. sa kavim profilom forumasa volimo da diskutujemo.
mrzi me da previse mozgam, tako da ako bude neke zamerke "brzina" je kriva.
elem, poenta teme je sa kim [ne]volite da diskutujete na forumu.
anketa je tu, sve opcije normalno da nisu mogle biti navedene, ali pokusajte iskoristiti navedene mogucnosti. i mislim da zaokuzivanje vise od jedne opcije daje bolju sliku o nama/njima.
kao neki primer, ja licno volim da forumisem sa osobama koje imaju smisao za humor, i koje su koliko toliko tolerantne, pri tome me bas i ne interesuje previse njihova politicka pripadnost, i obratno, izbegavam osobe koje su operisane od humora, i kojima je prag tolerancije nula. osim u izuzetnim slucajevima kada je jedini razlog zezanje sa takvima.
znaci ne radi se o tome da su jedni dobri drugi ne, vec sa kavim forumasima volite da diskutujete, tj. kakvi bi trebali biti forumasi na forumu da bi vi bili zadovoljni.
ako tema uspe, ostace ziva...neko vreme, ako krene na prepucavanje, bice pod hitno zatvorena, i mi "necemo" znati sa kim imamo posla.

Мени су најдражи идибредебил и бундева. Опште добро и Драго70 су били добри али побегоше. Иначе највише мрзим шиптаре(ништа лично :mrgreen:) и кроасане који овде лече своје комплексе из детињства тако да се трудим да са истима не улазим у превишедискусије. Тихи је маскота патиЈотског дела, урнебес је читати његово препуцавање са еврослинавцима, не знаш ко више баљезга. Као реалног и паметног форумаша бих издбојио и модератора Mitternachtsträumera. Напредњаци Доникуе и Александар су добри, а оскара за глупоћу бих доделио Милунки која откад ја долазим овде ништа паметно није рекла. Еремита ми је најдражи када попизди на провокације еврослинаваца. И тако...

Искрено ваше мање зло :mrgreen:

:mrgreen:

i nije idbreidebil nego ididetedebil ali ajd :mrgreen:

Slazem se u mnogome,ali svako je prica za sebe i .........

i nije idbreidebil nego ididetedebil ali ajd :mrgreen:

Slazem se u mnogome,ali svako je prica za sebe i .........

Е ти си добар јер си делија и знаш да извалиш по коју, што важи за делбоја само је теже насмејати се еврослинама јер је обично на рачун неког патриоте :mrgreen:

pošto u biti već ležim podrobnije ću se o temi izjasniti ako još bude otvorena sutra.

glas sam dao za toleranciju a politička obojenost je nebitna.

e da ovo je pdf politika..i to da dodam znaci politicka obojenost je nebitna ukoliko se sa osobom moze komunicirati..razmena misljenja se ceni..a medjusobno ubedjivanje i prepucavanje koje nama nikakvog drugog smisla osim jeftine zabave gledalaca je out.

volim da prodiskutujem sa neistomisljenicima ukoliko su isti u stanju da jasno formulisu svoje misli i izloze svoj stav.

ljudski je gresiti ..a jos ljudskije priznati gresku:ok:
inace pravilnik je prilicno fleksibilan..koliko sam ga ja razumeo nije zabranjeno pominjanje drugih korisnika vec vredjanje

zabranjeno je otvaranje tema odrugim forumasima, ovo nije tema o drugom forumasu, ovo je tema o nama, i sa kakvim forumasem volimo polemisati, kakvog forumasa cesce citamo, ili...
a koga izbegavamo tj. ne citamo, ne moramo navoditi, radi pravinika, ipak nije fer
znaci moze i koristiti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back