Forum nije uvek dostupan

Moguce je i da zeza internet zbog rata u ukrajini. Zalili su se na spor net. Meni neki dan samo web laguje
dok mi je ostalo normalno. Sada radi tipi top. Hoce neki put konekcija da timeoutuje ali retko.
kako ne zeza na drugim forumima i stranicama,pa nije ovo ni ukrajinski ni ruski forum,nego nas.Mozda ima problema sto se nas predsednik jos nije izjasnio na cijoj je strani.

Moguce je i da zeza internet zbog rata u ukrajini. Zalili su se na spor net. Meni neki dan samo web laguje
dok mi je ostalo normalno. Sada radi tipi top. Hoce neki put konekcija da timeoutuje ali retko.
Pa nije evropsko internet čvorište u Ukrajini nego na Malti, pobogu ljudi gde vi živite i koje svetove kompjutera to čitate kad elementarne stvari ne znate?
Školstvo pod hitno mora da se reformiše!

kako ne zeza na drugim forumima i stranicama,pa nije ovo ni ukrajinski ni ruski forum,nego nas.Mozda ima problema sto se nas predsednik jos nije izjasnio na cijoj je strani.
Meni kad zeza, zeza svuda. Kazem ovaj forum je prilicno posecen, pa zbog toga, evo nijedan timeout danas...

Pa nije evropsko internet čvorište u Ukrajini nego na Malti, pobogu ljudi gde vi živite i koje svetove kompjutera to čitate kad elementarne stvari ne znate?
Školstvo pod hitno mora da se reformiše!
Ne znam samo znam da od kad je poceo rat, da web povremeno laguje.

Od kako je počeo rat i korona počela da baguje, sad samo 7 dana bolovanja pa mrš kod privatnika, a ranije, pre rata,lepa vremena - metar dana,ladiš jaja a budale misle ovaj zarazan.
Korona je uvela novitet u poslu, a to je rad od kuce. Sad mozes da radis od kuce kad god hoces, bar u mojoj firmi.
Nego da kazem nesto na temu. Mislim da se vode ddos ratovi pa napadaju tako cvorista, i zbog toga se moze
desiti problem...

Meni evo 3 dana ne moze da udje na reddit serbia , pritiskam refresh ali nista, a udjem u one top vesti sve regularno
Upravo sad sam usao I sve ok.

Prilozi

• Screenshot_20220430-004602.png
    Screenshot_20220430-004602.png
    301,1 KB · Pregleda: 6
Molim napisite na ovoj temi kada primetite da se Forum zakocio ili nije dostupan. Hvala.
Од недавно, рецимо 15-ак дана, на приступ форуму са ХР32 имам оно да ми сат није тачан (SSL сертификати), са ХР64 уђе на сајт али ме сачека „грешка при учитавању стране” с оним „освежи” које не помаже, а на седмици све ради.
Све знам за ХР (нема потребе за чуђењима типа ко то још користи и сл.) али донедавно је све радило и на 32 и на 64 битном ХР-у, одскора јок. Нешто до вас?

Slične teme

Back