jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 34.642
Kakav je vec duze vreme problem sa forumom,stalno nesto koci.Mnogo puta ne mogu da udjem na forum,a kada hocu da se izlogujem ne mogu.Ako postoji neki problem,mislim da je red da se javi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kase svako razume...Kakav je vec duze vreme problem sa forumom,stalno nesto koci.Mnogo puta ne mogu da udjem na forum,a kada hocu da se izlogujem ne mogu.Ako postoji neki problem,mislim da je red da se javi.
Pametan ne čačka samo da bi video šta će da bude...pametan skapira da se kad proradi dodje i kaze "nije radio tad i tad"
Kazem ti ja dobar je on nego nece da mi da moderatora
Pa sam ljut na njega a volio sam ga ko brata
Evo sada pomalo koci.Molim napisite na ovoj temi kada primetite da se Forum zakocio ili nije dostupan. Hvala.
Багује.Кочи..Kakav je vec duze vreme problem sa forumom,stalno nesto koci.Mnogo puta ne mogu da udjem na forum,a kada hocu da se izlogujem ne mogu.Ako postoji neki problem,mislim da je red da se javi.
kako ne zeza na drugim forumima i stranicama,pa nije ovo ni ukrajinski ni ruski forum,nego nas.Mozda ima problema sto se nas predsednik jos nije izjasnio na cijoj je strani.Moguce je i da zeza internet zbog rata u ukrajini. Zalili su se na spor net. Meni neki dan samo web laguje
dok mi je ostalo normalno. Sada radi tipi top. Hoce neki put konekcija da timeoutuje ali retko.
Pa nije evropsko internet čvorište u Ukrajini nego na Malti, pobogu ljudi gde vi živite i koje svetove kompjutera to čitate kad elementarne stvari ne znate?Moguce je i da zeza internet zbog rata u ukrajini. Zalili su se na spor net. Meni neki dan samo web laguje
dok mi je ostalo normalno. Sada radi tipi top. Hoce neki put konekcija da timeoutuje ali retko.
Meni kad zeza, zeza svuda. Kazem ovaj forum je prilicno posecen, pa zbog toga, evo nijedan timeout danas...kako ne zeza na drugim forumima i stranicama,pa nije ovo ni ukrajinski ni ruski forum,nego nas.Mozda ima problema sto se nas predsednik jos nije izjasnio na cijoj je strani.
Ne znam samo znam da od kad je poceo rat, da web povremeno laguje.Pa nije evropsko internet čvorište u Ukrajini nego na Malti, pobogu ljudi gde vi živite i koje svetove kompjutera to čitate kad elementarne stvari ne znate?
Školstvo pod hitno mora da se reformiše!
Kod mene i veceras povremeno.Pre par sekundi nisam mogao da se vratim na prethodnu stranicu.Meni kad zeza, zeza svuda. Kazem ovaj forum je prilicno posecen, pa zbog toga, evo nijedan timeout danas...
Ne znam samo znam da od kad je poceo rat, da web povremeno laguje.
Nisam ja pokvarila forum.@Red sta si sada uradila?
Korona je uvela novitet u poslu, a to je rad od kuce. Sad mozes da radis od kuce kad god hoces, bar u mojoj firmi.Od kako je počeo rat i korona počela da baguje, sad samo 7 dana bolovanja pa mrš kod privatnika, a ranije, pre rata,lepa vremena - metar dana,ladiš jaja a budale misle ovaj zarazan.
Pa kad neće da se otvore za domaći server nego sve na foru...Korona je uvela novitet u poslu, a to je rad od kuce. Sad mozes da radis od kuce kad god hoces, bar u mojoj firmi.
Nego da kazem nesto na temu. Mislim da se vode ddos ratovi pa napadaju tako cvorista, i zbog toga se moze
desiti problem...
Meni ne. Nisam primetio nikakav problem na Redditu.I meni
Imam cak problem i sa redditom, jel baguje kome reddit?
Meni sve ok.Kakav je vec duze vreme problem sa forumom,stalno nesto koci.Mnogo puta ne mogu da udjem na forum,a kada hocu da se izlogujem ne mogu.Ako postoji neki problem,mislim da je red da se javi.
Meni evo 3 dana ne moze da udje na reddit serbia , pritiskam refresh ali nista, a udjem u one top vesti sve regularnoMeni ne. Nisam primetio nikakav problem na Redditu.
Meni sve ok.
Upravo sad sam usao I sve ok.Meni evo 3 dana ne moze da udje na reddit serbia , pritiskam refresh ali nista, a udjem u one top vesti sve regularno
Uradicu deinstalaciju pa ga opet instalirati.Upravo sad sam usao I sve ok.
Ok, desava se. Bitno da radi.Evo ga kao nov posle novog instaliranja
Radio mi je telefon neka azuriranja i moguce da je zbog toga bio problem, ****** kao debil dva dana ne znam sta mi je sa redditomvidim i reddit mi je azuriran
![]()
Од недавно, рецимо 15-ак дана, на приступ форуму са ХР32 имам оно да ми сат није тачан (SSL сертификати), са ХР64 уђе на сајт али ме сачека „грешка при учитавању стране” с оним „освежи” које не помаже, а на седмици све ради.Molim napisite na ovoj temi kada primetite da se Forum zakocio ili nije dostupan. Hvala.