- Poruka
- 46.964
Ono, umrećeš u slatkim mukama, to?ne znam samo kako da protimacim ovo sa sipku zarad toga sto sam dr. istoriju na temu osmanlijsko nabijanje na kolac i koreni odakle je to nastalo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono, umrećeš u slatkim mukama, to?ne znam samo kako da protimacim ovo sa sipku zarad toga sto sam dr. istoriju na temu osmanlijsko nabijanje na kolac i koreni odakle je to nastalo![]()
Stvarno je degutantno gledati kad se pojavi neki novi član/ica za kog se može reći da je fizički privlačan/a, pa se uzmuvaju i napaljeni/e pripadnici/ce suprotnog pola i ljubomorni/e i zavidni/e pripanici/ce istog pola.
I zanimljivo da su matorci/ke gori od mlađe forumske populacije.
Stavio to u potpis.nije maliciozan forum
takvi su korisnici
nije uvek bilo ovako
jbg to je zivot
uvek nesto novo
Sve bih dala da ne vidim, šta ću sa tolikim informacijama u glavi?!?Šta bi dali da vidite sadržaj tudjih inboxova?
Nisu to bilo kakve informacije, navukli bismo neku traumu 100%Sve bih dala da ne vidim, šta ću sa tolikim informacijama u glavi?!?![]()
Već imam razne traume, samo mi to još fali.Nisu to bilo kakve informacije, navukli bismo neku traumu 100%
Ništa.Šta bi dali da vidite sadržaj tudjih inboxova?
Da mi plate ne bih gledoŠta bi dali da vidite sadržaj tudjih inboxova?
Pa sad kupleraj je preteška reč. To nije al drugačiji vid upoznavanja ljudi svakako jeste. Ko ima potrebu za tim naravno.Ћаскање на форуму и повезиванје са непознатим особама
a i kupleraj.Mada forum je prevaziđena stvar
Baudi je opalio pola foruma. Ona druga polovina su muškarci pa je podvukao crtuMa znam sve se loze na mene