Formuli 1. Berni Ekleston se sastao sa Koštunicom

Samanta_

Iskusan
Poruka
6.229
Berni Ekleston se sastao sa Koštunicom

Predsednik Upravnog odbora i većinski vlasnik Formule 1 Berni Ekleston izjavio je u subotu da je Srbija dobro mesto za ulaganja i investicije i precizirao da je u Beograd došao da na licu mesta razmotri mogućnosti za investiranje.

Eklestona je pre podne primio srpski premijer Vojislav Koštunica, a na sastanku u Vladi Srbije bio je i Miloš Pavlović, jedini profesionalni vozač iz naše zemlje koji poseduje licencu za takmičenje u Formuli 1.

Ekleston je, u razgovoru sa premijerom, rekao da je došao u Beograd zato što je Srbija učinila veliki napredak na ekonomskom planu, navodi se u saopštenju vladine Kancelarije za saradnju sa medijima.

"Srbija je veoma uspešna u sportu i ima sjajne sportiste koji svoju zemlju predstavljaju na najbolji način", rekao je Ekleston, ponudivši "svu pomoć i podršku" Milošu Pavloviću, kako bi ovaj "što pre" nastupio u takmičenju Formule 1.

Koštunica je pozdravio dolazak Eklestona u Beograd i naglasio da je Vlada Srbije zainteresovana da pruži podršku za sve projekte koje će on pokrenuti u Srbiji.

Berni Ekleston i njegova supruga Slavica prihvatili su poziv da zajedno sa predsednikom Vlade Srbije, predsednikom i premijerom Republike Srpske i ministrima u subotu uveče dočekaju Srpsku Novu godinu na platou ispred Doma narodne skupštine.

E, ovo sam gledao......valjao sam se od smeha......
Kostunjavi, koji nema ni vozacku dozvolu, se nesto goozi, u prici sa "Kraljem formule 1".......verovatno je jadni Kostunije mislio da je Barni, neki pronalazac , neke nove formule, koju su nazvali "jedan":):):)

A jos mi je gotivnije, kada zamislim Barnija kako cupka veceras po taktovima Orcove kume, Cece...............ma , ovo postaje definitivno cirkus na ledu.:)

inagadadavida:
E, ovo sam gledao......valjao sam se od smeha......
Kostunjavi, koji nema ni vozacku dozvolu, se nesto goozi, u prici sa "Kraljem formule 1".......verovatno je jadni Kostunije mislio da je Barni, neki pronalazac , neke nove formule, koju su nazvali "jedan":):):)

A jos mi je gotivnije, kada zamislim Barnija kako cupka veceras po taktovima Orcove kume, Cece...............ma , ovo postaje definitivno cirkus na ledu.:)

Па Коштуњави је господин чо'ек - као што су некада грађани имали своје кочијаше и фијакере - касније су имали своје шофере - шта је ту чудно, можда једино то што си ти возач камиона.......... па не разумеш да је мЛого заморно возити ауто са лудацима по Бг..........

Slavica i patuljak. ;)

0,4145,2517802,00.jpg

eremita:
Па Коштуњави је господин чо'ек - као што су некада грађани имали своје кочијаше и фијакере - касније су имали своје шофере - шта је ту чудно, можда једино то што си ти возач камиона.......... па не разумеш да је мЛого заморно возити ауто са лудацима по Бг..........

.........a i ti nemas vozacku dozvolu......priznaj :D :D :D

Back