FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sada su svi ne*ebali-Trulli uzeo pole.:lol:Udavice ih do drugog stinta,ako pre toga ne pogresi i ako Lewisov KERS ne napravi cudo na startu.Bice to jedna duga i kompaktna kolona.:neutral:
@Droid:
Vettelove navijacice "napreduju" kao Ferrari i McLaren-polako,ali sigurno.
Pitam se hoce li sledeca proci cenzuru :lol:

Poslednja izmena:
Тежине болида:

Capture-1-1.jpg

Analizirajuci malo ove tezine,zapazam neocekivane detalje.
Prvo-Alonso je tu najslabiji u prvoj ligi,racunajuci postignuto vreme u odnosu na tezinu.
Drugo i meni najdraze je to da je Lewiso McLaren uz rame BGP-u.Cak je i brzi od lakseg Barrichella.:D
Oba Ferrarija,a posebno Kimi,vuku 15-20 kilograma vise od vecine(a od Glocka skoro 30 kg vise),sto govori i o njihovoj brzini.
Istini za volju,ako je tacno da KERS ovde donosi prednost,onda je rezultat Ferrarija i McM-a mozda manje vredan u pogledu blize buducnosti,ali sam siguran da mogu jos napredovati,pa ima mesta optimizmu.
Najvise razloga za zadovoljstvo ima RBR.Ako Vettel prestigne Toyote u toku ili posle prvog stinta,tesko ce ga iko uhvatiti.
RBR definitivno zasluzuje najveci respekt u dosadasnjem delu sezone.

Prvo da obavim formalnost i cestitam Buttonu.
Ovu trku je odlicno vozio i kontrolisao,sto je najvaznije.
Vettel je objasnio Trulliju kako se vozi.
Jako je dobro za prvenstvo da je tako.Italijan ionako nema sansi.
Trece mesto je za njega vise nego dovoljno.Glock...drago mi je samo zbog Toyote,a on je luzer.
Hamilton jako dobar.Tacnije,dobar je McLaren.Daleko bolji od prve tri trke.Ohrabrujuce pred dolazak u Evropu.Na startu je Lewis odlicno iskoristio KERS.Ne znam da li je mogao bolje proci prvi zavoj i Trullija sa njim,ali dobro je i ovako.Dok god je bilo opravdano,jurio je i drzao je prikljucak.Posle rutinski priveo kraju trku.
Crveni su se opet unesrecili sami.Prvo onaj kontakt Masse i Kimija na startu,a posle onaj levi tocak na Kimijevom bolidu.Kanda ce ih takve stvari pratiti ove sezone.Ipak,Kimi sasvim dobar.Ne videh Schumachera,pa se pitam ima li to neke veze sa plasmanom.:think::lol:
Alonso,kao sto sam i rekao juce,najslabiji u prvoj ligi(Rosberga tu ne bih vise ozbiljno racunao,kao ni Williams).Nije taj Renault ni blizu njegovim potrebama i zeljama.
Brazil ce jos dugo zaliti za Sennom.Posle njega sve jad i beda.Barrichello mi je bio smesan u onom duelu sa Piquetom,mada ne kazem da ga je bilo lako prestici.Ipak...:roll:

Kad vec pominjem velikog sampiona,ujedno da se "poklonim" senima velikana i podsetim vas sve na tragicni datum i godisnjicu.:worth:

Ne tako zanimljiva trka, kao voditelji na foxu :lol:
Malo sam i odspavao ali ono sto sam mogao videti je bila klasika; preticanje kroz box, dobra taktika Buttona i Vettela, malo duela... Podsetilo me na Nemacku 2006, tad sam poslednji put dao sebi oduska :D

Ali cestitke Brownu i Buttonu. Vettel standardno dobar, a moja predvidjanja su se ostvarila rekao bih.
Trulli je odradio svoje, odmah na pocetku formirao vozic u uvek je neko bio zrtva. Ali mislim da Toyota jos uvek nije zrela za pobedu. Trece mesto je njihov trenutni maksimum. Lewis po meni odlican. Sa ovim krsom nisam ocekivao vise. KERS sjajno odradio posao na startu, da se probio ispred Trulija, druga bi to prica bila. Ohrabrujuce mi deluje Mclaren. Crveni konacno do bodova. Eto sad nemate vise razlog da kukate :) Alonso i Reno van price, ocekivao sam proboj napred, ali izgleda da su ga opet zakinuli sto se taktike tice. BMW katastrofa, ne pamtim kad su poslednji put bili ovako losi. Samo jedno odustajanje danas... Primetili ste onaj haos na zacelju prva dva,trki kruga? :D E to mi je bio najzanimljiviji deo trke, pored periodicnih ekscesa ekipe sa foxa :)

Sjajno je videti klinca kako,inace vedar i nasmejan,izlazi iz bolida ne u potpunosti zadovoljan drugim mestom,dovoljan razlog za nastavak gledanja ove lakrdije i Bernijevog tima na celu

Luka je svoj put u Bahrein isplatio samo ako je zeleo da vidi koliko je Ferrari los

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back