FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A po cemu je hasmilton genijalac ,da tih istih 5 nije ispalo nebi ni on bio tu gde jeste.Aza baricela se slazem nista narocito nije uradio pocevsi od starta.

Upravo zbog toga što smo totalni promašaj od bolida napravili i bilo je veliko majstorstvo (a Hamilton je to sigurno,sviđalo se to nekom ili ne :D ) boriti se i davati maksimum iz sebe...ja iskreno nisam bio optimista i ni u snu nisam očekivao da će biti konkurentan na stazi :)
Splet okolnosti je bio takav da su Barikelo i Hamilton najviše profitirali.

E nista od one tabele. Hamilton diskvalifikovan posle ponovnog saslusanja. Truli ostaje 3. I to je FIA diskvalifikovala i Meklaren i Hamiltona zbog kontradiktornih izjava. Cini mi se da Ferarri International Assistance ponovo pocinje po starom.

Дисквалификован је зато што су Сребрни усмерили истрагу у вези сигурносног аутомобила, Трулија и Хамилтона у погрешну страну...(није баш јасно како се то може урадити на дужи период, постоје камере).

Прво се Трули окренуо, па га је Хамилтон обишао а онда пропустио, све се то догађало кад је сигурносни аутомобил био на стази.
Колико ми је познато Мекларен је изостави онај део кад је Хамилтон претекао Трулија, и на основу исправљене верзије догађаја сугерисао да се Трули казни.

A ovi jedva docekali...

Није ми јасно како је Мекларен могао да тврди нешто, а ови из ФИА да примете како то нешто није тачно тек након толико времена.
Па постоје камере на основу којих се то могло утврдити одмах.
И кад су већ утврдили да ови "фарбају" није било потребе да се Хамилтон казни.
Лепо су могли да врате Трулија, а да Мекларен казне са неком сићом, рецимо 500.000 еура :))

Za ovaj vikend (i kvalifikacije i trka) je najavljena kiša. Ima li neko ideju kako će se bolidi sa KERS-om ponašati u tim uslovima?

Brawnovi vozači (obojica) su sasvim solidni po kiši, kao i Hamilton i Alonso. Sutil je takođe dobar, ali on nema dobar bolid. Da nije +10 kazne, mogao bi i Vettel da nam pruži reprizu Monze...
Stvarno nemam ideju na koga da tipujem, ali jedva čekam trku...

Za ovaj vikend (i kvalifikacije i trka) je najavljena kiša. Ima li neko ideju kako će se bolidi sa KERS-om ponašati u tim uslovima?

Brawnovi vozači (obojica) su sasvim solidni po kiši, kao i Hamilton i Alonso. Sutil je takođe dobar, ali on nema dobar bolid. Da nije +10 kazne, mogao bi i Vettel da nam pruži reprizu Monze...
Stvarno nemam ideju na koga da tipujem, ali jedva čekam trku...

Ova moja simpatija,maybe!?;)

Žao mi samo što drže Heidfelda. Stvarno se čova ne snalazi. A navijam za BMW.

A ovi što navijaju za ferari i mclaren zaista ih ne razumem. zar vam nije dosadno da truli f1 bogataši stalno pobeđuju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back