FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iznenadjenja(posebno neprijatna) po pravilu dolaze kad ih najmanje ocekujes.Zato se i zovu iznenadjenja.:mrgreen:
Salu na stranu,plasim se da u Turskoj svima ne nabijete kompleks nize vrednosti.
Ipak,bicu optimista.:D

Ovo sam morao da izdvojim.
Jel ti to potajno simpatises Alonsa?:lol: Zezam se malo,znam ja sta ti mislis o njemu.;)

Ne bih odvagivao njegove zasluge,ali mi je stvarno tuzno gledati ga kako tavori u sredini.
Bar zbog toga bih voleo da se nekad i "visoko" plasira.

opet ponavljam kao i u Krcinom slucaju,ne vidim nacin da vi izdejstvujete ta iznenadjenja jer je ovo sto prikazujete nedovoljno. pored toga,Ferrari nije ni isao punim gasom u Spaniji

morate se pomiriti sa cinjenicom da Kimica ne spava kao prosle godine i da je veoma svestan sta sa ovim bolidom moze dostici. on to nece propustiti

ne stvarno,ja sam misljenje o njemu popravio jer je konacno poceo da cuti i da vozi. bilo mi je zaista krivo kad je odustao jer je te bodove zasluzio

Naravno i Ratzenberger.:-(
Nakon tog Rubensovog udesa u petak tj. nakon treninga,Senna je otisao u bolnicu da ga poseti i ohrabri.Mislim da je Barichello tada imao povredu nosnih kostiju,ali se brzo oporavio.Imam utisak da je on dugo vremena mastao o tome da nasledi Sennu,narocito nakon nedeljne tragedije,a onda je potpisao za Ferrari i zapecatio sudbinu i ambicije.
Tada nije bilo dolivanja goriva i mladi Rubens je imao peh u nekoliko navrata da "presusi" za vreme trke.Te sezone je odlazio kod Senne da se posavetuje kako da ustedi na gorivu u trci.Tada se nije kalkulisalo koliko goriva sipati(mislim da je tank primao 200 i nesto litara,mozda i 240),vec kako se sa punim tankom dovuci do cilja na nekim trkama.
Ovo dolivanje je trebalo da poveca neizvesnost,a ja nekako imam utisak da je neizvesnije bilo onda.Ako ne nama,a ono sigurno vozacima.Bilo je tu i guranja bolida do ciljne linije.Stara,dobra vremena.:)
Nadam se da ce ukidanjem aerodinamickih kerefeka i eventualnim vracnjem slikova bar deo tih vremena da ozivi.:D

kad smo kod kerefeka.... Renoov bolid iz Barse je toliko ruzan da su me nakon 15 sekundi gledanja u njega bolele oci

reci su suvisne nakon ovog poredjenja

ovo su majstorove slike iz 1990,1988 i 1989....a onda nam se zadesi ovakva rugoba

ciste linije i puritansko trkanje (gledao sam danas Monako 1992. i vikao od uzbudjenja iako sam znao sa kolikom je razlikom Sena pobedio Mensela) zamenili su do bola ruzni ''svemirski'' bolidi koji su prosle sezone sami vozili svoje ''putnike''

jedine lepe stvari koje su nam ostale su ribe na gridu i Monca :rolleyes:

Meni nedostaju recimo te kasne 90, Sumaher-Hakinen,pa cak i 01 i recimo 03....Uporedite samo izgled recimo Mclarenovog bolida iz 94,2004 i danas...Tehnologija je otisla previse gore,i do prosle sezone smo imali situaciju da vozac sluzi samo kao nemi posmatrac svega,vozacke sposobnosti su bile skoro zanemarive....Bez tca do 01 je bila druga stvar,i ovo je samo pokusaj da se vrati na to stanje,ali vec sledece sezone ce izmisliti nesto novo,i tako u krug.....

Na danasnji dan,pre 14 godina,ostadosmo bez velikana F1 Ayrtona Senne.
Reci su suvisne.
Slava velikom sampionu.:worth:

Onaj Liverpul me je totalno izbacio iz šina da sam zaboravio za godišnjicu pogibije.
Zbog tebe sam majstore i zavoleo Meklaren.....SLAVA MU I VEČNO HVALA ZA SVE LEPE TRENUTKE I MAJSTORSTVA KOJA NAM JE PODARIO.

kad smo kod kerefeka.... Renoov bolid iz Barse je toliko ruzan da su me nakon 15 sekundi gledanja u njega bolele oci

reci su suvisne nakon ovog poredjenja

ovo su majstorove slike iz 1990,1988 i 1989....a onda nam se zadesi ovakva rugoba

Sjajnu foto retrospektivu si napravio(obrisao sam fotke da ne zauzimam prostor).
Eto,taj trenutni Renaultov bolid mi lici na papagaja nakon borbe(malo nakostresen i ocerupan).:roll:
Stvarno bode oci.Samo nam nedostaje da taj bolid bude dominantan kao 2005. i da Alonso oponasa razne zivotinje nakon pobede.:roll:
Bice pravo olaksanje sledece sezone gledati malo normalnije linije bolida.Samo jos da se popravi nesto po pitanju direktne borbe na stazi tj. preticanja.

Sjajnu foto retrospektivu si napravio(obrisao sam fotke da ne zauzimam prostor).
Eto,taj trenutni Renaultov bolid mi lici na papagaja nakon borbe(malo nakostresen i ocerupan).:roll:
Stvarno bode oci.Samo nam nedostaje da taj bolid bude dominantan kao 2005. i da Alonso oponasa razne zivotinje nakon pobede.:roll:
Bice pravo olaksanje sledece sezone gledati malo normalnije linije bolida.Samo jos da se popravi nesto po pitanju direktne borbe na stazi tj. preticanja.

hehehe,dobro ti je poredjenje i na zalost,tacno je

bio sam skeptican u pogledu preticanja i nisam pogresio. u zemlji kengura smo imali jedan haos od trke pa se nije mnogo ni obracala paznja ali nakon toga tri preslikane trke od prosle godine. staza u Turskoj je remek delo a ako bolidi tri tima i na njoj naprave ''vozic'' onda nam se stvarno ne pise dobro

hehehe,dobro ti je poredjenje i na zalost,tacno je

bio sam skeptican u pogledu preticanja i nisam pogresio. u zemlji kengura smo imali jedan haos od trke pa se nije mnogo ni obracala paznja ali nakon toga tri preslikane trke od prosle godine. staza u Turskoj je remek delo a ako bolidi tri tima i na njoj naprave ''vozic'' onda nam se stvarno ne pise dobro

Dok god vozac,koji pokusava preticanje,bude aerodinamicki osakacen,trke ce biti ovakve.
Nadam se samo jos ove sezone,inace :-(
Pa kad 20m sirine Sepanga nije dovoljno,sta vise reci.:roll:

Dok god vozac,koji pokusava preticanje,bude aerodinamicki osakacen,trke ce biti ovakve.
Nadam se samo jos ove sezone,inace :-(
Pa kad 20m sirine Sepanga nije dovoljno,sta vise reci.:roll:

jes vala,Sepang ima dva ogromna pravca pa se nisu nesto preticali

pominjes opet aerodinamicke promene... jel ce se to sigurno desiti i na sta bi se to odnosilo? ne verujem da mogu da im zabrane da prave ovakve rugobe

jes vala,Sepang ima dva ogromna pravca pa se nisu nesto preticali

pominjes opet aerodinamicke promene... jel ce se to sigurno desiti i na sta bi se to odnosilo? ne verujem da mogu da im zabrane da prave ovakve rugobe

Ne znam ni ja tacno na sta se odnose,ali bi promena trebalo biti i trebalo bi da donesu boljitak za publiku.Prica se.Sve je to komplikovano,a ja nemam nerava da se udubljujem u sve te zavrzlame koje FIA smucka.
Neka menjaju sta zele,samo neka "odhendikepiraju" vozaca "iza" i po mogucnosti da vrate slikove.Onda trkanje moze da pocne.Ovo sada je kruzenje.:roll:
P.S.Gde je volje,tu je i mogucnosti.Moze FIA sve,samo je pitanje da li hoce i ima li dovoljno pameti.
E,da,bilo bi dobro i da se resimo Oswaldovog sina.Moglo bi i to pomoci.:mrgreen:

mislim da mi je to bila prva trka koju sam gledao... nisam tada kao klinac znao sta je u stvari trkanje izgubilo ali mi je odmah za oko zapao mladi Nemac jer sam vec tada u svemu navijao za njih

Osim jednog od dvojice najvecih,ostali smo i bez jednog od najvecih duela,mozda.
To nikako ne mogu prezaliti.
Kad je onako prstalo izmedju Senne i Prosta,svojevremeno,sta bi tek ovde bilo,jer mislim da je Schumacher bolji vozac od Prosta.
Williams sa nadmocnim motorom,ne bas sjajnim autom i velicanstvenim Sennom,protiv odlicnog Benetona i Michaela,zvezde u nastanku.Eh...
Mislim da bi Schumacher menjao mnogo ostalih uspeha za eventualnu titulu u duelu sa Sennom.
Nesto kao i Alonso 2006.Verujem da ce i njemu to ostati najvaznija titula(iako nije prva,kao sto bi Schumiju bila).

Ne znam ni ja tacno na sta se odnose,ali bi promena trebalo biti i trebalo bi da donesu boljitak za publiku.Prica se.Sve je to komplikovano,a ja nemam nerava da se udubljujem u sve te zavrzlame koje FIA smucka.
Neka menjaju sta zele,samo neka "odhendikepiraju" vozaca "iza" i po mogucnosti da vrate slikove.Onda trkanje moze da pocne.Ovo sada je kruzenje.:roll:
P.S.Gde je volje,tu je i mogucnosti.Moze FIA sve,samo je pitanje da li hoce i ima li dovoljno pameti.
E,da,bilo bi dobro i da se resimo Oswaldovog sina.Moglo bi i to pomoci.:mrgreen:

nisam ti ja cuo za to,zadnjih meseci samo povrsno citam vesti jer niceg dobrog i nema :(

slikovi su veoma izvesni i to ce doneti poboljsanje. medjutim,sve dok momci moraju da razmisljaju o motoru i menjacu nema nama trkanja. pomenuo sam Monako 1992 a Seni je tada 15 metara nakon cilja motor otisao u majcinu jer je ono bilo neverovatno klanje sa Menselom. danas ni to ne mozes rizikovati zbog debilnog pravila o cuvanju

slazem se i za odlazak fasiste,mada opet treba reci da su on i kolega mu Berni napravili nepopravljivu stetu

sto se tice Sene,zanima me sta bi bilo do kraja i da li bi se povukao i da mu je Mihael uzeo titulu (postajala je sve izvesnija a Brazilac sve nervozniji iako je bio tek pocetak). da,Mihael je po svim parametrima bolji vozac od Profesora i imali bi verovatno najveci duel svih vremena (duel njihovih sposobnosti a ne bolida koji voze)

sta da se radi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back