FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
massa ce sigurno da leti iz ferrarija kako ja vidim :(

a inace sada je plasman vozaca super, hami je i dalje prvi ali je razlika izmedju njega i kimija samo par poena :)

svaka cast kubici, truliju takodje(i hvala mu) :)

malezija-1.jpg

Kazem ja da ce BMW dobro da vozi. Kubica je veoma dobro i zrelo vozio. Steta za Heidfelda. Medjutim nekako imam utisak da BMW uvek ima dve razlicite postavke za dva bolida pa tako uvek obezbedi dobar plasman bar jednog. Heidfeld je zaostajao za Kubicom kao sto je Kubica zaostajao za Heidfeldom u Australiji. Sve u svemu u generalnom plasmanu BMW ima ponosan plasman i u konstruktorskoj ali i u vozackoj kategoriji.

Weber je primecen kao dobar odbrambeni igrac. Blam za Hamiltona koji ga je gledao u straznjicu cele utrke.

A ne znam da li ste primetili kako je Heidfeld na pocetku ocistio Coultharda i Alonsa istovremeno
!:D

Pohvale i Trulliju.

Pike kao najveci promasaj sezone je uspeo da zavrsi trku.

Masa se izdebilisao i verovatno ce da zavrsi u nekom Super Aguriju umesto Satoa :D :D :D

Sampion-sampionski.Cestitke.
Ali i Kubica je vozio sampionski.Da je bio u Massinom bolidu,sada bi smo culi poljsku himniu.Cestitke i njemu i nasem drugu breri,koji je verovao u BMW i kada se nije cinilo da ce ovako blistati.;)
Hamilton malerozan,ali ipak je dobro ispalo.
Raduje me sto su mnoge ekipe(Toyota,Williams...)sve blize vrhu i veoma izjednacene medjusobno.
Alonso ponovo "cedi suvu drenovinu" za mali bod.Kako li se samo oseca?

Sampion-sampionski.Cestitke.
Ali i Kubica je vozio sampionski.Da je bio u Massinom bolidu,sada bi smo culi poljsku himniu.Cestitke i njemu i nasem drugu breri,koji je verovao u BMW i kada se nije cinilo da ce ovako blistati.;)
Hamilton malerozan,ali ipak je dobro ispalo.
Raduje me sto su mnoge ekipe(Toyota,Williams...)sve blize vrhu i veoma izjednacene medjusobno.
Alonso ponovo "cedi suvu drenovinu" za mali bod.Kako li se samo oseca?
Oseća se sigurno veoma loše i prava je šteta što nema konkurentski bolid. I ova trka je pokazala da samo Ferrari i McLaren imaju šanse, BMW je dobar, trude se ljudi, ali nema veće šanse, a ostali baš nikakve.

Kao sto i rekoh.Poderacemo srebrne ako Massa ne zabrlja.Zabrljao je kao sto sam i mislio ali bitno je da je Kimi prvi.Ferrari je pokazao brzinu,a dodatno je Webber uradio dobar posao za ferrari.
Trka ne nesto posebno zanimljiva.

pa da vidimo...

KIMICA ocekivano sjajna voznja sadasnjeg i buduceg sampiona za kojom meklaren moze samo da place jer ih je sio vise od sekunde po krugu
Kubica : sam kao duh na stazi ali bez greske,za razliku od nekih
Heiki : mutavac mu poklonio podijum ali bolje on nego smesko
Truli : svaka cast
smesko : nezasluzena 4. poena jer nije pokazao nista
Nik : izgleda da danas nije moglo bolje
Mark : slabo jer je pola trke drzao vicesampiona lagano iza sebe

e sad da se vratim na onog nesretnika :mad:

lepo mi se urezala njegova izjava od pre par meseci i bio je potpuno iskren,posto ocigledno jedva ume da pokrene bolid bez elektronike. ovo je bruka za najveci trkacki tim sveta i nadam se da su mu ovo poslednja blamiranja velike Skuderije!

ne znam da li je svojim pilecim mozgom uspeo da ukapira da je timu zakinuo 8 poena,dao meklarenu nezasluzeni podijum i smesku dodatni poen

u svakom slucaju,NAPOLJE IZ FERRARIJA

Sebastijan,dobrodosao :)

lepo mi se urezala njegova izjava od pre par meseci i bio je potpuno iskren,posto ocigledno jedva ume da pokrene bolid bez elektronike. ovo je bruka za najveci trkacki tim sveta i nadam se da su mu ovo poslednja blamiranja velike Skuderije!

ne znam da li je svojim pilecim mozgom uspeo da ukapira da je timu zakinuo 8 poena,dao meklarenu nezasluzeni podijum i smesku dodatni poen

Sebastijan,dobrodosao :)

slazem se s tobom,ne zasluzuje da vozi za ferari............

Znao sam da ce ti podici pritisak.:lol:
Ostaje samo jedna nedoumica:da li je prvi pit stop dogovoren u Ferrariju ili se improvizovalo,kada Kimi nije uspeo na startu da predje Massu.:?:
Kako god,nemam nista protiv,sve dok nije ocigledno(uvredljivo za publiku) i dok se Massa slaze sa tim(mada,nakon danasnje trke,ne bi trebao ni rec da kaze,vec da se klanja sampionu :D)
A zasto mislis da Lewis nije zasluzio bodove?
Pritiskao je on i Webbera i Trullija,ali nije se moglo vise.Na sve to i onaj tocak:roll: .
Kimi je probao "vise" u Australiji,pa je otklizao pored Heikkija.Neracionalno je.Treba razgraniciti hrabrost od bezglavosti.Izletanja u spektakularnim pokusajima preticanja se ne boduju.
Troboj Heidfeld/DC/FA me podsetio na Belgiju '98.(YouTube kaze da je 2000.g. u pitanju.Moja greska :) ),ali tada su akteri bili malo veci,manevar Hakkinena mnogo "veci" i ulog jos veci.

massa je definitivno preterao... ako je mislio da stigne kimija definitivno nema mozak... ladno je mogao da ostane na drugom mestu i da tu zavrsi trku, ali ne, on decko juri ovce a ne bolide i to van staze...

Znao sam da ce ti podici pritisak.:lol:
Ostaje samo jedna nedoumica:da li je prvi pit stop dogovoren u Ferrariju ili se improvizovalo,kada Kimi nije uspeo na startu da predje Massu.:?:
Kako god,nemam nista protiv,sve dok nije ocigledno(uvredljivo za publiku) i dok se Massa slaze sa tim(mada,nakon danasnje trke,ne bi trebao ni rec da kaze,vec da se klanja sampionu :D)
A zasto mislis da Lewis nije zasluzio bodove?
Pritiskao je on i Webbera i Trullija,ali nije se moglo vise.Na sve to i onaj tocak:roll: .
Kimi je probao "vise" u Australiji,pa je otklizao pored Heikkija.Neacionalno je.Treba razgraniciti hrabrost od bezglavosti.Izletanja u spektakularnim pokusajima preticanja se ne boduju.
Troboj Heidfeld/DC/FA me podsetio na Belgiju '98.,ali tada su akteri bili malo veci,manevar Hakkinena mnogo "veci" i ulog jos veci.

nisam rekao da nije zasluzio bodove ali je trebao biti sesti! nikad nisam voleo pi*de

nije prvi pit bio dogovoren jer je svima bilo jasno da masa ne moze biti onoliko brzi u kvalifikacijama i da je laksi. i u nekoj drugoj situaciji bi ustupio pobedu Kimici jer od njega leba nema

Oseća se sigurno veoma loše i prava je šteta što nema konkurentski bolid. I ova trka je pokazala da samo Ferrari i McLaren imaju šanse, BMW je dobar, trude se ljudi, ali nema veće šanse, a ostali baš nikakve.

Da,steta.Pre svega za sampionat.Da je bar u Toyoti ili Williamsu(da ne kazem BMW-u).
Mozda BMW jos ne moze da ugrozi Ferrari8pa i McM),ali je dobro sto je pouzdan i ne naziru se neki veci problemi.Iako sam pred pocetak sezone sumnjao u sopstveno uverenje od prosle godine da ce BMW uzeti pobedu u ovoj,sada ponovo pocinjem verovati.
Poklopice im se jednom situacija na stazi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back