FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ts,ts,ts....kome mi placamo pretplatu.... A sta cemo mi (nesrecnici) koji nemamo kablovsku???
Da li moze da se gleda preko total tv.... ili neke tako???? Mislim, da li su prenosi na hrt kodirani, i ima li jos neka tv koja prenosi...............
Posto je moj plan bio..... da se u rekordnom roku ugradi total tv.........
Ne budem li gledala................Pravac pred rts.... I to mi je javni servis!!!!!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ts,ts,ts....kome mi placamo pretplatu.... A sta cemo mi (nesrecnici) koji nemamo kablovsku???
Da li moze da se gleda preko total tv.... ili neke tako???? Mislim, da li su prenosi na hrt kodirani, i ima li jos neka tv koja prenosi...............
Posto je moj plan bio..... da se u rekordnom roku ugradi total tv.........
Ne budem li gledala................Pravac pred rts.... I to mi je javni servis!!!!!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Sa punim pravom se ljutiš ali bolje je ovako bar neću morati da slušam onu dvojicu.

ne znam za vas,ljudi,ali meni se u prosloj sezoni mnogo svideo Kovalainen,vozaci sa mnogo boljim bolidima su imali problema, obici ga,sada je u MCM, treba racunati i na njega,mislimda ce ove sezone zadati glavobolje mnogima

vec napravili slike
00005082-wallpaper800.jpg

00005083-wallpaper800.jpg

trku bih opisao u dve reci...TOTALNA KATASTROFA :-x

nas osnivac,veliki Enco,se prevrce u grobu jer njegov vozac ne ume da vozi bez pomoci proklete elektronike. nadam se da mutavi masa nece imati jos mnogo prilika da se okrece na stazi u Crvenom bolidu jer mu tu nije mesto :-x

Kimi je posebna prica... imao je ubedljivo najbolju voznju dana i nakon svih promena mogao je imati lagano drugo mesto. medjutim,on tako ne ume da vozi i napao bi Heikija sa jos istrosenijim gumama. nadam se samo da mu se to nece obiti o glavu na kraju sezone

Hajdfeld i Vilijams... svaka cast

trku bih opisao u dve reci...TOTALNA KATASTROFA :-x

nas osnivac,veliki Enco,se prevrce u grobu jer njegov vozac ne ume da vozi bez pomoci proklete elektronike. nadam se da mutavi masa nece imati jos mnogo prilika da se okrece na stazi u Crvenom bolidu jer mu tu nije mesto :-x

Kimi je posebna prica... imao je ubedljivo najbolju voznju dana i nakon svih promena mogao je imati lagano drugo mesto. medjutim,on tako ne ume da vozi i napao bi Heikija sa jos istrosenijim gumama. nadam se samo da mu se to nece obiti o glavu na kraju sezone

Hajdfeld i Vilijams... svaka cast

bas mi je zao,ali moraces da ga gledas do 2010..........i on uopste nije mutav zna da vozi posle izletanja se vratio na 7 mesto..........

Ne znam kada sam bio tužniji u nekoj našoj pobedi.Radujem se to jeste ali koje mi je to radovanje ako ne uživaš u praćenju i svemu onome što nosi draž F1.Svega 2 minuta sam video ono najzanimljivije šta se dešavalo na trci (vesti SOS kanala) i ne mogu na osnovu toga da iznosim svoje mišljenje.Dok ne vidim sliku i uživam samo ću se ograničiti na kratak komentar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SRAMOTA NAŠIH TV STANICA KOJA ĆE SE DUGO PAMTITI :x :x :x :x :x

Честитам ''сребрнима'' на победи
tapsh-1.gif

Хамилтон је био стандардан, Хеики да није направио ону глупост би био солидан.
Драго ми је да се Розберг нашао на постољу.
Бурде је био одличан.
Барикело се добро држао....
Ова наша двојица су посебна прича.
Маса је направио катастрофалну грешку у првом завоју, касније је имао неке покушаје али га је Култард на глуп начин зауставио (Култард је апсолутно крив).
Кими је имао одличан ритам, али онда је направио две почетничке грешке.
Прво је направио погрешну процену на кочењу, а затим је и ухватио ону трава када је обилазио Глока, АЛИ ТО ЈЕ ОН.

Од овога се горе не може.
Прогнозирам за Малезију 1,2 за Ферари.

Sramota za jednog sampiona, kako ga je samo navukao Heiki da izleti svaka cast. Ali je zato imao start za primer dugima. Nisam odusevljen crvenim bolidima mnogo su "nervozni" pri prelasku preko ivicnjaka. Imaju brzinu sto je ok ali morace jos dosta da rade na smirivanju bolida. Sve u svemu dobra je trka bila i puno uzbudjenja, sto raduje i sve mi se cini da su prosla vremana dosadnih trka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back