Danijella
Zainteresovan član
- Poruka
- 473
o bwe citajte prethodne postove i shvaticete da nema nikakvih prenosa ni na B92 ni na biloj kojoj nasoj televiziji!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ts,ts,ts....kome mi placamo pretplatu.... A sta cemo mi (nesrecnici) koji nemamo kablovsku???
Da li moze da se gleda preko total tv.... ili neke tako???? Mislim, da li su prenosi na hrt kodirani, i ima li jos neka tv koja prenosi...............
Posto je moj plan bio..... da se u rekordnom roku ugradi total tv.........
Ne budem li gledala................Pravac pred rts.... I to mi je javni servis!!!!!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
e pa da pozelim srecu mojim pulenima
Kimica na podijum a Vettel do bodova,moze i obrnuto![]()
trku bih opisao u dve reci...TOTALNA KATASTROFA :-x
nas osnivac,veliki Enco,se prevrce u grobu jer njegov vozac ne ume da vozi bez pomoci proklete elektronike. nadam se da mutavi masa nece imati jos mnogo prilika da se okrece na stazi u Crvenom bolidu jer mu tu nije mesto :-x
Kimi je posebna prica... imao je ubedljivo najbolju voznju dana i nakon svih promena mogao je imati lagano drugo mesto. medjutim,on tako ne ume da vozi i napao bi Heikija sa jos istrosenijim gumama. nadam se samo da mu se to nece obiti o glavu na kraju sezone
Hajdfeld i Vilijams... svaka cast
bas mi je drago ali on ce dobiti otkaz ako nastavi ovako da vozi