FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@b!keR
Zato sto ferrariju nije potrebna reklama ;)

Ne mogu da se slozim sa Jergovicem po pitanju BMW-a. Oni su i prosle sezone imali dobar bolid, malo im je falilo brzine ali vecih mana taj bolid nije imao. Krenuli su rano sa razvijanjem bolida za 2008 pa su prestali sa usavrsavanjem bolida za 2007 ne bi li u ovoj sezoni dobili to sto im je falilo, sto ja nikako ne smatram stranputicom. Znaci imali su odlicnu osnovu za napredak, nisu morali da se smaraju sa kriticnim tackama kao sto se npr ferrari smarao sa "prelazkom preko ivicnjaka i s." kao i prednjim vesanjem. To je moje misljenje kao i da ce zauzeti trece ove sezone.
Ne znam bas da li je tako.
Pre svega,na osnovu onog boldiranog,reklo bi se da i ove godine imaju dobar bolid.Meni ne deluje tako.Dobar je on,ali ne tako ubedljivo treci,kao prosle godine.Da li je i treci,pitanje je.Znaci-stagnacija.
I,ako su ga tako davno poceli razvijati,zasto BMW ne briljira sada?Ovde smo svi listom ocekivali da ce se jos vise primaci Ferrariju i McM-u,ali se udaljio,kanda.
Naravno,treba sacekati pocetak sezone da vidimo ko je gde stvarno i ko je "taktizirao" zimus.Ako BMW zablista,ja cu se radovati.U suprotnom,Jergoviceva tvrdnja ce imati puni smisao.
Sreca da ove godine bolid igra manju ulogu od dosadasnje u postizanju uspeha,pa je tu sansa BMW-a,ali i Renaulta.
Ipak,sacekajmo,bicemo pametniji.

Dali sada isto mislis ? Mislim sezona tek pocinje i nemora ovo nista da znaci, mozda BMW-u samo staza odgovara, mada ja ostajem pri svojem, vreme ce pokazati. Nisam gledao trening citam, da je Kimi odustao zbog problema sa pumpom za gorivom.

bice strava ako uhvatimo koji bod u australiji

bice vala da znas... vece su sanse nekim losijim timovima da uzmu te bodove nego nama, norocito ako massa bude nesto zeznuo na samom startu...
ja sutra navijam da vettel osvoji neki bod jer sam za sutrasnju trku digla ruke od ferrarijevih vozaca... samo neko veliko cudo moze da nas sutra spase, a takvih cuda nema :x:x:x

bice vala da znas... vece su sanse nekim losijim timovima da uzmu te bodove nego nama, norocito ako massa bude nesto zeznuo na samom startu...
ja sutra navijam da vettel osvoji neki bod jer sam za sutrasnju trku digla ruke od ferrarijevih vozaca... samo neko veliko cudo moze da nas sutra spase, a takvih cuda nema :x:x:x

Чуда су честа у Ф1.
Очекујем да ће бити доста грешака, а то би Кимију могло да помогне.
Свашта може да се деси, уз то очекујем да је Кубица лаган, што би Маса могао да искористи.

Чуда су честа у Ф1.
Очекујем да ће бити доста грешака, а то би Кимију могло да помогне.
Свашта може да се деси, уз то очекујем да је Кубица лаган, што би Маса могао да искористи.

vide li neko cudo prosle godine? :)

Kimi ide najmanje do sedmog mesta,sto je malo ali trenutno ne moze bolje u ovakvim okolnostima

Kubica ce Masu pojesti za dorucak

evo i kimijeve izjave:

"Clearly I am disappointed," said the Finn.

"A few corners from the end of my in-lap, I had a problem with the electronic fuel pump which forced me to stop near the pit lane and so it was impossible for me to get back to the garage to try and fix the problem.

"These things happen, but it's definitely not the best way to start the season. Now we must try to do our best to pick up some points tomorrow, because it is important to score something in every race."

Dobar dan dobri ljudi...lebac vam vaš,pa jeste li vi spavali danas??? .....toliko postova za tako kratko vreme.....kao što znate nisam gledao i izgleda teško da ću uopšte gledati F1 :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x pa ne bih preterano da komentarišem jutrošnje kvalifikacije.Što se nas srebrnih tiče odlično a za vas crveni sam čuo šta je bilo ali dok veseljak ne počne ludački da maše crno belom zastavom na kraju nemam komentar.
Koliko vidim odlično se snašla Toyota i fenomenalni Kubica koji koliko vidim,zadavaće muke svakome ko misli da može lako do trona (što je dobro).Alonso je otprilike tamo gde sam i pretpostavljao da može da bude sa njegovim bolidom.

Dobar dan dobri ljudi...lebac vam vaš,pa jeste li vi spavali danas??? .....toliko postova za tako kratko vreme.....kao što znate nisam gledao i izgleda teško da ću uopšte gledati F1 :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x pa ne bih preterano da komentarišem jutrošnje kvalifikacije.Što se nas srebrnih tiče odlično a za vas crveni sam čuo šta je bilo ali dok veseljak ne počne ludački da maše crno belom zastavom na kraju nemam komentar.
Koliko vidim odlično se snašla Toyota i fenomenalni Kubica koji koliko vidim,zadavaće muke svakome ko misli da može lako do trona (što je dobro).Alonso je otprilike tamo gde sam i pretpostavljao da može da bude sa njegovim bolidom.

ne znam za druge ali ja sam spavala samo 2 sata zbog tih kvalifikacija i tokom sna sam imala nocne more...
samo molim Boga da se desi neko cudo i da se kimi nadje na jednom od 5 prvih mesta...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back