brera
Aktivan član
- Poruka
- 1.467
@b!keR
Zato sto ferrariju nije potrebna reklama
Ne mogu da se slozim sa Jergovicem po pitanju BMW-a. Oni su i prosle sezone imali dobar bolid, malo im je falilo brzine ali vecih mana taj bolid nije imao. Krenuli su rano sa razvijanjem bolida za 2008 pa su prestali sa usavrsavanjem bolida za 2007 ne bi li u ovoj sezoni dobili to sto im je falilo, sto ja nikako ne smatram stranputicom. Znaci imali su odlicnu osnovu za napredak, nisu morali da se smaraju sa kriticnim tackama kao sto se npr ferrari smarao sa "prelazkom preko ivicnjaka i s." kao i prednjim vesanjem. To je moje misljenje kao i da ce zauzeti trece ove sezone.
Ne znam bas da li je tako.
Pre svega,na osnovu onog boldiranog,reklo bi se da i ove godine imaju dobar bolid.Meni ne deluje tako.Dobar je on,ali ne tako ubedljivo treci,kao prosle godine.Da li je i treci,pitanje je.Znaci-stagnacija.
I,ako su ga tako davno poceli razvijati,zasto BMW ne briljira sada?Ovde smo svi listom ocekivali da ce se jos vise primaci Ferrariju i McM-u,ali se udaljio,kanda.
Naravno,treba sacekati pocetak sezone da vidimo ko je gde stvarno i ko je "taktizirao" zimus.Ako BMW zablista,ja cu se radovati.U suprotnom,Jergoviceva tvrdnja ce imati puni smisao.
Sreca da ove godine bolid igra manju ulogu od dosadasnje u postizanju uspeha,pa je tu sansa BMW-a,ali i Renaulta.
Ipak,sacekajmo,bicemo pametniji.
Dali sada isto mislis ? Mislim sezona tek pocinje i nemora ovo nista da znaci, mozda BMW-u samo staza odgovara, mada ja ostajem pri svojem, vreme ce pokazati. Nisam gledao trening citam, da je Kimi odustao zbog problema sa pumpom za gorivom.