FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Briatore o Schumacheru i Buttonu

Flavio Briatore otvoreno o sedmostrukom, a i o aktuelnom šampionu Formule 1.

Flavio Briatore, koji je udaljen iz sveta Formule 1, zbog nameštanja trke u Singapuru, a inače šef bivšeg Benetton tima, gde je Schumacher osvojio svoje titule 1994. i 1995. godine, otvoreno kaže da misli da Schumacher nikada više neće biti onaj stari.

Posle tri godine pauze, Michael Schumacher se vratio u Formulu 1, u bolid Mercedes GP tima, ali do sada nije pokazao značajnije rezultate, niti išta od vožnje "starog Schumachera", dok je njegov timski kolega trenutno drugi u šampionatu.

Italijanske novine su objavile izjavu Flavia Briatorea gde on navodi da Schumacher neće povratiti staru formu.

"Uvek sam govorio da će Michaelu biti teško da se bori sa mladim Rosbergom. Ove godine mu je i otežavajuća okolnost što ima mnogo dobrih vozača koji se bore za titulu iz trku u trku", završio je Flavio.

Flavio Briatore je takodje priznao da ne ceni mnogo Jensona Buttona, a koji je aktuelni šampion i trenutno vodeći u generalnom plasmanu.

Kada je mladjani Button vozio za Benetton pod liderskom palicom Flavia Briatorea 2001. godine, Italijan je posle trke u Monaku izjavio kako je Button toliko sporo vozio, da je izgledalo kao da kruži okolo i traži mesta gde bi Flavio mogao da zakači svoju jahtu.

2009. kada je Button vozio za Brawn GP, i pored kontraverzi oko duplih difuzora, vodio svo vreme plasmanu vozača, Flavio je izjavio da ga Button podseća na "paracarro", što u prevodu znači-kamen ivičnjak.

Danas, kada Button vodi u generalnom plasmanu, posle dve pobede u četiri trke, daleko ispred svog timskog kolege i bivšeg svetskog šampiona, Lewisa Hamiltona, Flavio i dalje ostaje pri svome.

"Nikada nisam rekao da Button nije dobar vozač, ali za mene, on nije medju pet najbržih vozača na svetu", izjavio je Briatore za italijanske novine.

A oni se "kaj ne",ne bi radovali kada bi im se pružila mogućnost...zavist je teška bolest :evil:
izvor:F1 HR

Knjiga bajki, drugi svezak.....nemam pojma šta znači reč "svezak"

Što je, je: Zoran Stefanović je prilično uporan. Nakon što mu nije odobreno mjesto u ovogodišnjoj sezoni i objelodanjeno je da od svih njegovih tvrdnji o ekipi možda niti polovica nije točna, on trucka dalje i objavio je svoj pokušaj dolaska na asfalt sljedeće godine. No ovaj put je u paket ponudio još i izgradnju posve nove staze i pripadajućeg tehnološkog parka dvadesetak kilometara od Beograda.

Čak i ako sada doista namjerava izvoditi takve grandiozne planove, nakon ranije blamaže će mu malo tko više vjerovati, osobito ako se pojavi još iole konkretnih kandidata. Možemo tako i mi onda na F1-HR tvrditi da namjeravamo organizirati GP Hrvatske na stazi koju ćemo sagraditi pored Varaždina, i osnovati ekipu za koju će voziti Alonso i Hamilton, a Vettel će biti testni vozač. Neki fond smo već skupili, preostaje nam samo još zadnjih pet milijardi dolara.

"Mi imamo Mrkonjića..." :tease: :gace:

A oni se "kaj ne",ne bi radovali kada bi im se pružila mogućnost...zavist je teška bolest :evil:
izvor:F1 HR

Knjiga bajki, drugi svezak.....nemam pojma šta znači reč "svezak"

Što je, je: Zoran Stefanović je prilično uporan...
Možemo tako i mi onda na F1-HR tvrditi da namjeravamo organizirati GP Hrvatske na stazi koju ćemo sagraditi pored Varaždina, i osnovati ekipu za koju će voziti Alonso i Hamilton, a Vettel će biti testni vozač. Neki fond smo već skupili, preostaje nam samo još zadnjih pet milijardi dolara.

Kakav si ti Titov pionir,kad ne znas "bratski" jezik? :rtfm: :lol:

Procitah ovo jos pre par dana,ali nisam hteo davati na znacaju ovoj bljuvotini.
Delovali su kao solidan sajt.Zapravo,bio je solidan,sve dok Jergovicu nisu pokidali zivce izlisnim nadgornjavanjem sa njim.Njegovo sve redje prisustvo,ako ga uopste vise i ima,srozalo je sajt na niske grane.Nema vise nikakve ekskluzive.
Ne znam sta im je trebala ovakva pljuvacina po Stefanovicu,posto su do sada pisali korektno o njegovim egzibicijama.Nije meni zbog njega,vec zbog infantilnog pristupa u obracanju javnosti autora pomenutog teksta.Uvredljivo mi je i citati takve nebuloze.
Reglia je to jako lepo uporedio sa decijim prepucavanjem.:ok:
Bedo.
Gotovo da i nema vise razloga tamo zalaziti.:thumbdown:

Primetio sam da su im novosti dosta izlizane i da se sve svodi na nešto "rekla-kazala",samo da bi nešto napisali.
I meni se čini da je na osnovu ovakvih nebuloza Jergović pre toga digao ruke od njih.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back