Za danas bogami dosta, treba izdrzati i sutra i narednih dana 
Moram priznati, uvek sam imao na umu ovaj tvoj signature, tu lezi kljuc svega
Moram priznati, uvek sam imao na umu ovaj tvoj signature, tu lezi kljuc svega

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Stanes na smajli strelicom i iskopiras IMG code[poslednju opcuju] u poruku.
Dizao ga je u nebesa jer mu je Sumi nevidjeno digao reputaciju i napunio dzep, a 06. je vec imao novog sampiona tako da mu je svejedno bilo da li ce Sumi otici u penziju ili ne. Sve je stvar para![]()

Šasija koju je Italijan koristio na testu je takodje nova, sa nazivom 284, i koristiće je Massa u Španiji.
Da li će Ferrari voziti kvalifikacije i trku sa svim novim dodacima, biće tek poznato posle slobodnih treninga u petak.

Fisichella testira Ferrarijeve nove dodatke
Mercedesov F-duct neće biti spreman za Barselonu
Sumnjiv bar kod na Ferrariju
...neka samo pređu onim dart-vejder svemirskim revolverom preko bar-koda i pojaviće im se proizvod u vidu šporeta smederevca.
Sumnjiv bar kod na Ferrariju
"Bio sam zaprepašćen kada sam to video. Ovo je igra na samoj ivici zakona. Ako pogledate kako je bar kod evoluirao u proteklih par godina, stiče se utisak da je reč o reklamiranju od kojeg vas podilaze žmarci.

Ali je zato spreman novi vid KERS-a za dojče penzosa u vidu pejsmejkera.

Ovako npr.
OtprilikeOvako npr.

Nekad,davno ,sam i ja ovo isticao,ali sam posle odustao.Nema svrhe.Svako tera po svom i kraj.
Mozda je tako i najbolje.Jednoumlje bi bilo monotono i pogubno.
A i bili biste uskraceni za "antologijske duele" Ultra Zvuka i mene.Ovaj forum nikako ne bi bio isti.
Prokleti zid.![]()
Da nije bilo zida, u sledecoj trci bi bilo nesto drugo.
Zavarena letva volana?!
Patrik Head se posle 2 minuta nasao pored bolida i pokupio neke stvari.
Istraga o ovome je vodjena 14 godina.
I pojeo vuk magare. Nikom nista, mir mir niko nije kriv.
Da nije tragicno , bilo bi snesno.