Siniša Srbija
Aktivan član
- Poruka
- 1.677
Da ako ne budemo imali po jedno 100 godina.![]()
Toliko dugo nećemo sigurno živeti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ako ne budemo imali po jedno 100 godina.![]()

Nikad se ne zna. Možda izmisle neki eliksir mladosti.Toliko dugo nećemo sigurno živeti.![]()

Nikad se ne zna. Možda izmisle neki eliksir mladosti.E onda bi mogli da gledamo trku.
![]()
Nikad se ne zna. Možda izmisle neki eliksir mladosti.E onda bi mogli da gledamo trku.
![]()

Zar to nije tri?![]()
MA njega garantovano ebe zabrana testiranja. Da su slobodna testiranja kao nekad, druga bi prica bila.
Bilo bi super. Nekoliko sati vožnje i eto me.Ovo mi deluje i suviše lepo da bi bilo stvarno.
Šta vi mislite?
Dali je ovo moguće?

Bilo bi super. Nekoliko sati vožnje i eto me.![]()
Da, da. Petrov se bas navozio formule 1 na testiranjima pa je onako lagano obisao Šumahera.

Da, da. Petrov se bas navozio formule 1 na testiranjima pa je onako lagano obisao Šumahera.
Ovo mi deluje i suviše lepo da bi bilo stvarno.
Šta vi mislite?
Dali je ovo moguće?
O me zma, sto se odmah svi hvataju za Formulu 1, za nas bi bio super uspeh da organizujemo i neku medjunarodnu trku. GT ili tako nesto.

U ovoj našoj malo Srbiji gde god da kreneš ne treba ti više od 2-3 sata i već si na nekoj granici.
Ovo mi deluje i suviše lepo da bi bilo stvarno.
Šta vi mislite?
Dali je ovo moguće?

Sa kojim autom keve ti???
Podji sutra (petak) sa Terazija u 13:00 č. pa mi javi kad dodješ u centar Novog Sada...