FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hamilton je ostro usao u boks,a Vettel ostro izasao.
Tasman je primetio da je Lewis u nekim momentima bio 3/4 bolida iza Vettela,ali se isto tako moze videti da je Lewis,u momentu kad ga Vettel pocinje "seci",vec presao vise od pola njegovog bolida i skoro se ukljucio u traku.
Dva velika majstora su imali bliski susret,ali bez kontakta.Sve je bilo atraktivno i uzbudljivo,a nije bitno uticalo na njihov plasman.
Dakle,ne treba nikoga kaznjavati,jer bi nas za koju godinu mogao biti stid sto smo velike sampione "vukli za usi" zbog sitnice.
P.S.Ne znam zasto mnogima smeta Lewisova agresivnost :confused:
Pa,narode,zbog njega su trenutno trke 50% zanimljivije.
Neko je rekao da bi Lewis sa malo boljim gumama napao i Buttona.Ne bi li to bilo sjajno?!!!
Imao je on svojih momenata grubosti ranijih sezona,ali ove je to sve u granicama tolerancije.
I,posto vecina vas obozava Schumachera,pogledajte malo njegove "podvige",narocito u prvoj polovini karijere(insistiram da tom prilikom zanemarite Australiju '94.),pa onda prigovarajte Lewisu.:cool:
Ovo je trka i mora biti sitnih incidenata.Ako hocete sve pod konac,sedite uz prugu i gledajte vozove. :cool:

Tasman je primetio da je Lewis u nekim momentima bio 3/4 bolida iza Vettela,ali se isto tako moze videti da je Lewis,u momentu kad ga Vettel pocinje "seci",vec presao vise od pola njegovog bolida i skoro se ukljucio u traku.
Dva velika majstora su imali bliski susret,ali bez kontakta.Sve je bilo atraktivno i uzbudljivo,a nije bitno uticalo na njihov plasman.
Dakle,ne treba nikoga kaznjavati,jer bi nas za koju godinu mogao biti stid sto smo velike sampione "vukli za usi" zbog sitnice.
Neko je rekao da bi Lewis sa malo boljim gumama napao i Buttona.Ne bi li to bilo sjajno?!!!
Imao je on svojih momenata grubosti ranijih sezona,ali ove je to sve u granicama tolerancije.
I,posto vecina vas obozava Schumachera,pogledajte malo njegove "podvige",narocito u prvoj polovini karijere(insistiram da tom prilikom zanemarite Australiju '94.),pa onda prigovarajte Lewisu.:cool:
Ovo je trka i mora biti sitnih incidenata.Ako hocete sve pod konac,sedite uz prugu i gledajte vozove. :cool:
Sve je to uredu. Jednostavno - ne podnosim ga, ide mi na živce itd........
Svi ostali su mi OK.

Klovn je slicno tako prosle godine izgurao Alonsa. Ne mogu da se setim na kojoj trci tacno, ali bilo je na izlazu, i da izbegne kontakt Fernando je morao da predje belu liniju, i posle je u radio komunikaciji reko, da nije namerno, i da ga je ovaj izgurao. Nije bilo nikakve kazne :)
Nadam se da je nece biti ni sad.

Slažem se sa tobom u potpunosti.

Ds ga MSH nije kočio Lewis bi uzeo danas, ali utisak je do tojaša.

Hamilton i Vettel samo opomenuti

Lewis Hamilton i Sebastian Vettel samo su opomenuti za veoma rizičnu vožnju kroz pitlejn.

Sudije kojima je pomagao i bivši F1 vozač Alex Wurz su odlučivali o incidentu posle trke. Oni su u svojoj zvaničnoj izjavi naveli da su Britanac i Nemac vozili veoma rizično kroz boks, ali da za njih neće biti kazne već će biti samo opomenuti.

Kako je Lewis Hamilton naveo na mediskoj konferemciji posle trke da je u njihovom duelu sve bilo čisto: "Što se mene tiče ja mislim da je bilo sve ok. Mi smo se smo točkovima dodirnuli, ali sve to je bilo fer".

Sa druge strane, Vettel je ovako video ovaj incident: "Ne znam zašto je on toliko zapeo da me dodirme".

Ajde neka bude ako ti je tako lakse... :lol:

Pitam se sta bi rekao da je neko tako Hamiltonu uleteo pre boksova i pretekoa ga i tako dalje... ;)
Lakse mi je.
Pa,uleteo mu je Vettel na izlasku i nista.Rekoh da je ok.I Hamilton je rekao da je ok.
Nije on placipiii... kao neki da kuka.

Мислиш на Барикела :)

Ma jok,mislio je na Mensela :whistling:
Smatrajte da ste obojica dali tacan odgovor.:)

Zar nije ocigledno :p

А па сребрни честитке :)
Хамилтон опет агресивно, по обичају мало и више него што треба, не претиче се на уласку у бокс, али добро.
Петров одличан...

Занимљива трка... :)

Ovi vasi sefovi zaboravili da to kazu Alonsu.

NA izlazu iz boksova Hamilton je bio iza i umesto da odustane u pusti Fetela 2m da prdje on vozu uporedo sa njim IZMEDJU njogovih tockova?! Sta bi bilo da su se dotakli i izokretali? Ako to nije za kaznu, ja ne znam onda sta je. A na ulazu je Fetel isao izmedju belih linije, i nije mi izgledalo da je on taj koji gura... :think:

Da znam da se desavalo, super sto si nasao ja nikad ne bih.

PA nije mi bas licilo, ovi na snmku su bili jaaako poravnati, a Hamilton je na izlazu iz boksova bi za 1/2 duzina iza, njegov prednji tocak je bio izmedju prednjeg i zadnjeg Fetelovog... Mislim da je to dovoljno da onaj ko je iza treba da popusti. Fetel nije popustao i drzao je putanju, i nije mi izgledalo da ga je nateravao u kablove. ;)

Trebalo bi videti snimak ponovo.

A o ulasku u boks da i ne govorim. Hamilton se kretao van obelezen putanje. Da je to uradio na izlasku bio bi sigurno kaznjen, jer je to striktno zabranjeno. Preecanje one linije koja obolezava izlaz. Samo u pravlima valjda ne pise to isto o ulasku, valjda nisu predvideli da je neko takvu glupost da uradi.

Ja sam verovao da ti dobro poznajes Formulu 1, ali sam se bas dobro zeznuo. U poslednjih 5-6 godina su komentatori na svim mogucim televizijama pominjali gazenje bele linije na ulasku u boks i na izlasku iz boksa. Mnogima se ucestalo pominjanje tih pravila smucilo, a neki ocigledno nisu slusali... Uhvatio si se za dvoboj Hamiltona i Fetela na ulasku i pogotovo kroz boks, ali ne pominjes kako ja Masa popusio "sad bih rekao sta" od svog timskog kolege na istom mestu. Ej, uleteo mu covek i jasno stavio do znanja ko je i sta je Felipe Masa - vodonosa :thumbdown: .

Dobra trka,Batonu skidam kapu,svaka cast,brat rus se super pokazao,i pored klizanja snasao se ...
A sto se tice Hamiltona,moze on da dodje od zadnjeg mesta na prvo,dzaba kad je bezobrazan i agresivan ko besan pas,pa zar u ulasku i izlasku iz pita onakvo ponasanje,koji je krug bio,sedmi?

Eto zasto ga nepodnosim,da mu nije bila celava guma 100% bi se okomio i na Batona,e onda da se zaj*** po onoj kisi i obojici upropastio plasman,ne bi ga oprali ni Dunav ni Sava
zslv87.jpg

Sto se tice kazne,ako ne dobije +10 mesta ili zadnju poziciju na sledecoj trci nema pravde,al to je nista za njega,to ce ga jos vise naterati da grize:hahaha:

Kako stojis sa ocenama u skolici? Vazno samo da nema keceva, za ostalo cemo lako... Da nasi skolarci kojim slucajem izucavaju F1, ti bi bio siguran kandidat za avgust...
Mozes da mrzis Hamiltona koliko god hoces, ali on (pa i kisa) je jedan dobar razlog sto su tri poslednje trke mnogo zanimljivije od prve trke u sezoni. I Masa bi voleo da ume da vozi kao Hamilton, ali ne ume.

Sad imas i ulazak,i nikako se ne bih slozio sa tobom da onaj ko je iza treba da ceka,on je u naletu a ovaj tek izlazi,pravilo desne strane ne vazi ovde kao i puna linija sto mozes da se uveris. Da je fetel bio dalje pa se ovaj ubacio i ok,al lik iskace na njega i vidi da vozi nedozvoljenim delom staze i nece da se povuce sve do suzenja:eek:

Ajde jos malo poduci nas neuke. Ide ti od ruke. :dash:

Poslednja izmena:
Ovi vasi sefovi zaboravili da to kazu Alonsu.

Ja sam verovao da ti dobro poznajes Formulu 1, ali sam se bas dobro zeznuo. U poslednjih 5-6 godina su komentatori na svim mogucim televizijama pominjali gazenje bele linije na ulasku u boks i na izlasku iz boksa. Mnogima se ucestalo pominjanje tih pravila smucilo, a neki ocigledno nisu slusali... Uhvatio si se za dvoboj Hamiltona i Fetela na ulasku i pogotovo kroz boks, ali ne pominjes kako ja Masa popusio "sad bih rekao sta" od svog timskog kolege na istom mestu. Ej, uleteo mu covek i jasno stavio do znanja ko je i sta je Felipe Masa - vodonosa :thumbdown: .

Kako stojis sa ocenama u skolici? Vazno samo da nema keceva, za ostalo cemo lako... Da nasi skolarci kojim slucajem izucavaju F1, ti bi bio siguran kandidat za avgust...
Mozes da mrzis Hamiltona koliko god hoces, ali on (pa i kisa) je jedan dobar razlog sto su tri poslednje trke mnogo zanimljivije od prve trke u sezoni. I Masa bi voleo da ume da vozi kao Hamilton, ali ne ume.

Ajde jos malo poduci nas neuke. Ide ti od ruke. :dash:

U ovom slučaju se slažem sa tobom - i Alonso i Hamilton su bili žešće bezobrazni, svako u svom pit okršaju. Mislim da obijica treba da budu sankcionisani. Pa ne može to tako!
Alonso zamalo Masu nije izbacio, ali verujem da će on svoju lekciju dobiti od Montezemola... A Hamilton - pa zamisli da je pokupio neko crevo od pištolja za zaenu guma, mogao je da nastrada neko od osoblja u boxu! Obojici kazna!

Što se tiče same trke - svaka čast pobedniku! Hamiltonu isto, odlična vožnja. Od Mase nisam ni očekivao ništa po kiši, a Alonso - prosečno. Rosberg je čovek kome idu posebne čestitke, a Kubici i Petrovi takođe. RB vozači su žrtve preteranog nadmudrivanja u taktici, tako da mi i nije žao. Šumaher isto, ali me on već zabrinjava toliko lošom predstavom...

Takvi i slicni dueli su vidjani i ranije i nije se pridavala preterana paznja tome. Hamilton mnogima bode oci, i mene ponekad iznervira sto mozda ne misli malo vise na tim, ali je sigurno bolje da gledam njega u timu za koji navijam nego Kovalainena :ok: .
Najjaci utisak na mene juce je ostavio Mihael Sumaher. Moze on da bude i dvadesetostruki sampionl, ali je koliko god to glupo zvucalo - zalutao u Formulu 1. Mozda me demantuje u narednim trkama, ali ovo sto je do sada pokazao (ili sto nije pokazao) ga bas bruka... Juce ga je obilazio ko je god hteo. Rozberg je sa istim autom vozio stalozeno i iskusno. Mozda postoji neka teorija da je doveden kako bi izgradio Rozberga ilii nekog drugog nemackog vozaca i napravio od njih sampione, ali mislim da sada i sam lupa glavom o zid sto se uopste vracao.
Ajde sto su ga obisli Masa i Hamilton (kaze Babic "ali Sumaher ne moze da kontrira jer je klizavo" - kao da je Hamilton vozio po suvom :eek: ), ali dobio ga je onaj Petrov koji bar za sada i nije neki vozac. Kubica nije mogao nista Rozbergu, znaci da verovatno nije do auta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back