FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[YOUTUBE]
Ako nekog treba kazniti onda je to Vettel.

хмммммм...
Овде је Фетел био у предности (у једном тренутку за 3/4 болида, ако не и више), и колико видим није прешао линију кад је кренуо да гура Хамилтона, односно остао је у оном делу који је предвиђен за кретање по боксу.
Како стоје ствари са пуштањем након обављене замене гума? (да ли је онај са "лизалицом" требао да задржи Хамилтона секунд дуже, јер се видело да Фетел пролази).
Видећемо шта кажу стручњаци :)

Dobra trka,Batonu skidam kapu,svaka cast,brat rus se super pokazao,i pored klizanja snasao se ...
A sto se tice Hamiltona,moze on da dodje od zadnjeg mesta na prvo,dzaba kad je bezobrazan i agresivan ko besan pas,pa zar u ulasku i izlasku iz pita onakvo ponasanje,koji je krug bio,sedmi?

Eto zasto ga nepodnosim,da mu nije bila celava guma 100% bi se okomio i na Batona,e onda da se zaj*** po onoj kisi i obojici upropastio plasman,ne bi ga oprali ni Dunav ni Sava
zslv87.jpg

Sto se tice kazne,ako ne dobije +10 mesta ili zadnju poziciju na sledecoj trci nema pravde,al to je nista za njega,to ce ga jos vise naterati da grize:hahaha:

Ako nekog treba kazniti onda je to Vettel.

Po cemu?

Bio je ispred, sta je trebalo da uradi? Da uspori da propusti Hamiltona? Mislim nije mi jasno sta je Hamilton uoste radio vozeci uporedo sa njim, da nije ocekivao da ga on pusti?

хмммммм...
Овде је Фетел био у предности (у једном тренутку за 3/4 болида, ако не и више), и колико видим није прешао линију кад је кренуо да гура Хамилтона, односно остао је у оном делу који је предвиђен за кретање по боксу.
Како стоје ствари са пуштањем након обављене замене гума? (да ли је онај са "лизалицом" требао да задржи Хамилтона секунд дуже, јер се видело да Фетел пролази).
Видећемо шта кажу стручњаци :)

PA da tacno, mesta je imao levo, ali zaista nije presao linju dok je vozio.

Opet se pitam, sta je Hamilton ocekivao satom uporednom voznjom, kada je bilo ocigledno da je on iza...?

Dobra trka,Batonu skidam kapu,svaka cast,brat rus se super pokazao,i pored klizanja snasao se ...
A sto se tice Hamiltona,moze on da dodje od zadnjeg mesta na prvo,dzaba kad je bezobrazan i agresivan ko besan pas,pa zar u ulasku i izlasku iz pita onakvo ponasanje,koji je krug bio,sedmi?

Eto zasto ga nepodnosim,da mu nije bila celava guma 100% bi se okomio i na Batona,e onda da se zaj*** po onoj kisi i obojici upropastio plasman,ne bi ga oprali ni Dunav ni Sava
zslv87.jpg

Sto se tice kazne,ako ne dobije +10 mesta ili zadnju poziciju na sledecoj trci nema pravde,al to je nista za njega,to ce ga jos vise naterati da grize:hahaha:

Meni je baš drago kada vidim da Hamilton nekome kida džigericu od muke...veoma mi je drago :D
Na stazi zna svakome da pokaže
996964.gif

Svaka cast fanovima Hamiltona,al dajte da se ne zaludjujemo ljudi,ko je gledao trku zna kakvo je uletanje bilo u pit sa njegove strane,a i izlazak imate pa pogledajte. Fetel je bio pitline-u znaci izasao je iz svog "boksa" a hamilton se ukljucivao,po njegovom proklizavanju se videla namera( bilo je - stisni gas do daske samo da uletis sto pre iako ne mozes,i to se videlo po klizanju) .

Prosle godine je bila jedna slicna situacija,opasnija,skoro je neko poljubio zid u pitu na izlasku,jel moze neko da nadje taj snimak,ne secam se koji su akteri bili

Provalite ovo,evo ga ceo snimak,skoro u isto vreme izlazak al fetel na stazi a ovaj bi na njega,i upad na ulasku u pit,za njega linije ne postoje,drzak je samo tako:dash:

Poslednja izmena:
Pa više se dogovorite ko je bio iza a ko ispred...po tebi je Vetel bio iza tako da je on trebao da propusti Hamiltona,jel da?

Napisao sam nedvosmisleno vise puta.

NA izlazu iz boksova Hamilton je bio iza

a Hamilton je na izlazu iz boksova bio za 1/2 duzina iza, njegov prednji tocak je bio izmedju prednjeg i zadnjeg Fetelovog

Bio (Fetel) je ispred, sta je trebalo da uradi? Da uspori da propusti Hamiltona?

Eto ko ne zna da cita, da ponovim...

A i nije niko "po meni". Da se razumemo... :mrgreen:

Poslednja izmena:
Svaka cast fanovima Hamiltona,al dajte da se ne zaludjujemo ljudi,ko je gledao trku zna kakvo je uletanje bilo u pit sa njegove strane,a i izlazak imate pa pogledajte. Fetel je bio pitline-u znaci izasao je iz svog "boksa" a hamilton se ukljucivao,po njegovom proklizavanju se videla namera( bilo je - stisni gas do daske samo da uletis sto pre iako ne mozes,i to se videlo po klizanju) .

Prosle godine je bila jedna slicna situacija,opasnija,skoro je neko poljubio zid u pitu na izlasku,jel moze neko da nadje taj snimak,ne secam se koji su akteri bili

Provalite ovo,evo ga ceo snimak,skoro u isto vreme izlazak al fetel na stazi a ovaj bi na njega,i upad na ulasku u pit,za njega linije ne postoje,drzak je samo tako:dash:

Brate to je ono o cemu ja pricam, ali se svi prave ludi, prosto sam pomislio da sam ja malo lud... ;)

Znaci Fetel je ispred, ulazi u pit lane, i sta se desava? Ovaj ga za to vreme obilazi van putanje za pit lane!! :eek: Ako je to OK onda mozda nesto nije u redu sa mnom... :think: Svaka mu cast, ono, brzi je, ali nije to mesto gde se obilazi..

Ali nije mu to prvi put da mora da koristi precice... ;)

PS. I nema snimka ulaska, bilo bi u tu stosta... :lol:

Sad imas i ulazak,i nikako se ne bih slozio sa tobom da onaj ko je iza treba da ceka,on je u naletu a ovaj tek izlazi,pravilo desne strane ne vazi ovde kao i puna linija sto mozes da se uveris. Da je fetel bio dalje pa se ovaj ubacio i ok,al lik iskace na njega i vidi da vozi nedozvoljenim delom staze i nece da se povuce sve do suzenja:eek:

Komisija ce dati zavrsnu rec,pa cu videti koliko mislimo isto

Sad imas i ulazak,i nikako se ne bih slozio sa tobom da onaj ko je iza treba da ceka,on je u naletu a ovaj tek izlazi,pravilo desne strane ne vazi ovde kao i puna linija sto mozes da se uveris. Da je fetel bio dalje pa se ovaj ubacio i ok,al lik iskace na njega i vidi da vozi nedozvoljenim delom staze i nece da se povuce sve do suzenja:eek:

Komisija ce dati zavrsnu rec,pa cu videti koliko mislimo isto

Jel ja pisem kineski, pa i rekao sam da ne treba.

Čestitke Meklarenovcima!
Ali toliki hvalospjevi za Hamiltona :think: a Baton je u stvari napravio pravu stvar.
Što se tiče duela Hamilton i Fetl, za mene je uvijek kriv Hamilton tako da nisam objektivna.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back