FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сумњам да је ово тачно...
Питање је да ли је то он уопште рекао, а иако је изговорио питање је да ли је био озбиљан...сумњам....

Zak Vilnev je imao dobar strasan start karijere, ali posle titulu nije pokazao nista. Tad sam slablje pratio F1, pa mozda i gresim. Kazu za njegovog caleta da je bio opasan vozac i da Zak ne moze da mu pridje. Sto se tice povratka, samo cu reci da zelim i ja da vozim formulu :)

Primaklo se.:D
Jedva cekam da nedelja dodje...mada ne znam zasto.Strele ce biti ocajne kao i do sada(ovi Lewisovi fazoni petkom me ne pale vise),BGP dovoljno dobar da odrzava prednost,a mozda i Ferrari zablista :dash::mrgreen:
Bitno da se primaklo.

zar vam ne lici sve na sezonu kad je glavonso uzeo drugu titulu? Od pocetka svi kukali kako mu je auto nelegalan (imao mass damper), Berni nesto kenj*ao sve vreme i kad je procenio da je pravi cas (negde na pola sezone) proglasio mass damper neregularnim (kolko da zakuva sezonu. Tako i ovo sa Button-om deluje isto. dao mu fore 6 pobeda a onda pusta lovacke pse za njim pa sta bude.

Primaklo se.:D
Jedva cekam da nedelja dodje...mada ne znam zasto.Strele ce biti ocajne kao i do sada(ovi Lewisovi fazoni petkom me ne pale vise),BGP dovoljno dobar da odrzava prednost,a mozda i Ferrari zablista :dash::mrgreen:
Bitno da se primaklo.

Nemoj tako ipak imamo novo prednje krilo :lol:
Nego nešto sam gledao prošlogodišnja vremena neuporedivo su manja, da nisu nešto mijenjali oko staze?

Bas uzbudljive kvalifikacije.:D
RBR mnogo brzi od BGP-a,a znatno tezi.
To je znacajan momenat ovog sampionata.
Uz vidan napredak McLarena i solidno brz Ferrari,sampionat mozda i nije propao.
Sutil je briljirao danas.
Alonso je nagovestavao mnogo,a lose prosao.Ipak,ono okretanje i kontrola bolida su me fascinirali.
Samo da trka protekne bez vecih lomova.
P.S.Jel se Massa vratio sa onog izleta po perifernim delovima zone izletanja?:lol:

P.S.Jel se Massa vratio sa onog izleta po perifernim delovima zone izletanja?:lol:

Jeste, vratio se. Shvatio je da su ovo ipak bile samo kvalifikacije- a, saznavši vremensku prognozu za sutra- čovek je odlučio da sačuva nešto od svog bogatog kišnog repertoara za trku. Tada je efekat jači. Nadam se da nas neće izneveriti. Samo par piruetica- ne tražimo valjda previše? :lol:

Poslednja izmena:
Jeste, vratio se. Shvatio je da su ovo ipak bile samo kvalifikacije- a, saznavši vremensku prognozu za sutra- čovek je odlučio da sačuva nešto od svog bogatog kišnog repertoara za trku. Tada je efekat jači. Nadam se da nas neće izneveriti. Samo par piruetica- ne tražimo valjda previše? :lol:
:lol:
Sa Bebetom se nikada ne zna.Njegovi limiti su nepoznati i njemu samom.Zato nas tako i uveseljava na momente.
Svi ovi sto su teski 25 i vise krugova se kockaju jer je predvidjena kisa za sutra, pa gledaju da sto duze ostanu na stazi.

Ako rano okisi,BGP je "puk'o k'o guma".:mrgreen:
Mada,kad bolje razmislim,sa kisom se nikada ne zna.Moze i da im se namesti na kraju njihovog prvog stinta i da profitiraju,ako ga dobro izvezu tj. ako im krene od samog starta i prestignu Webbera.

Cestitke Veberu, drago mi je zbog njega :) Alonso je isto bio dobar, Hamilton me je odmah digo pritisak :( Najvise me je iznervirao Raikonen, izgleda taj covek ima nesto protiv Zutila :( Btw interesuje me sta ce reci Barikelo :)

Dokaz da RB dominira u ovom delu sezone i da je Bron prilicno ranjiv na hladnoj stazi. Dobra stvar za sampionat. Svaka cast Veberu, pobeda i pored kazne, takticki maestralno odradjeno.
Ali kakav start Mclarena. Vise od svega me raduje to da imaju sta da pokazu, da je Heiki sa krsom od bolida uspeo da odoleva napadima "velikana" u prvom stintu. Izgleda veoma ohrabrujuce. I zivo me interesuje ko je bio koban za Lewisa. Kako je samo poleteo na startu, sigurno bi pomutio racune vodecima da je ostao u vrhu.
Ponovo Kimi unistio Sutilu trku. Ovaj bi trebao da se pretplati do kraja karijere, kad god je u bodovima, neko mora da ga upropasti. Bas steta. Zaista je Force India postala konkuretna, voleo bih da ih do kraja sezone vidim negde u vrhu poretka.
Alonso dobar. Bez starca nema udarca. Na kraju najbrzi krug. Izgleda da se stvari polako vracaju na svoje mesto, eto nama vec u Madjarskoj malo uzbudjenja cini mi se, Renault, McM i Ferrari sve bolji, uz standardne RB i Bron. Iako je titula vec mozda odlucena, mogli bi do kraja sezone gledati dobru konstruktorsku borbu.

Nevidjen start.
Kako u prenesenom,tako i u doslovnom znacenju.:neutral:
Od pocetka sezone mi se ne svidja kako FOM radi prenose.
Opao im je kvalitet.Dosta toga ne vidimo ili vidimo nedovoljno jasno.
Posebno lose obradjuju start.Nekad smo znali gledati 5-6 snimak starta sa razlicitih kamera.
Meni je ostalo nejasno sta se desilo Lewisu.
Steta za njega,za ekipu i za samu trku.Nije bio opterecen nadmetanjem za titulu,a jako dobro je isao ceo vikend.U vrhu bi bilo jos zanimljivije da je ostao u trci.
Cini mi se da je ovo drugo Webberovo "guranje" ove sezone,pa je platio sa kamatom.Ipak,jako mi je drago da ga to nije sprecilo da pobedi danas.Do sledece trke cu samo da mu se :worth: .
Nesrecni i neskromni Sutil.Kimi je za njega pogubno okruzenje.Preterao je u odbrani pozicije.Ipak je on izlazio iz boksa,a Kimi je vec bio poravnat sa njim.Trebalo je da popusti na vreme.Visoka cena nepromisljenosti.
Alonso se mnogo glupirao u krugu za zagrevanje vec mnogo puta,a danas je imao srece da ne zavrsi trku jos pre pocetka.Ne znam zasto toliko preteruje.Drugu polovinu trke je izvezao odlicno.
Bebeto-Massa neupadljivo odlican.Mirno i stalozeno do podijuma.
Kimi je sve blizi "nacionalnoj klasi"-WRC-u.:lol:
Rosberg kao da je imao magicni stapic.Preskociti oba BGP-a je strasan podvig.
BGP posustaje,a pod pritiskom se javljaju i greske i pehovi.Dosta je i islo glatko.
Heikki od sjaja do ocaja.Mozda nije ni mogao vise,a i da jeste,sumnjam da bi.
Vreme je da se otvori konkurs u McLarenu za drugog vozaca.:mrgreen:
P.S.Lewisove kisne halucinacije su dobar odraz ocaja i zelje da se pobegne sa dna.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back