FORMULA 1

• Začetnik teme Začetnik teme Neo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
untitled-15-1.jpg

Ако Масин болид није подешен за суво време онда не знам шта био могао бити разлог овако мале брзине, а ако је подешен за суво време онда његов резултат и није лош.

untitled-15-1.jpg

Ако Масин болид није подешен за суво време онда не знам шта био могао бити разлог овако мале брзине, а ако је подешен за суво време онда његов резултат и није лош.

Posto nam vreme(14:17:37) govori da nije u pitanju Q3,razlog Massine male brzine svakako nije pun tank.I to je jedino bitno.
A cinjenica da su Kimi i Lewis ostali iza njega,gotovo sigurno sugerise kisni set-up Massinog bolida(svakako "kisniji" od pomenute dvojice).
Inace,to je momenat kada je kisa bila i najslabija,a staza sa najmanje vode,ako me secanje sluzi.
Coulthard je npr. bio brzi cak 30km/h u nepovoljnijim uslovima.
Rizikovacu da se gadno ogresim o Schumacherovog ucenika,ali mislim da je on vozio samo sa jednim ciljem-da se ne izleti(a umalo je zavrsio nastup u "Parabolici" i pored toga).Mozda je tako i najpametnije,jer u kisnim uslovima manja brzina ne mora znaciti hendikep.Njemu ocigledno nije.Ipak,ostaje cinjenica da mu je Vmax. cak 32 km/h manja od Webberove.:thumbdown:

P.S.Nadam se da ce i sutra bar malo da pokvasi stazu,cisto da uzivamo u improvizaciji pojedinih vozaca.

Uz ostavljanje mogucnosti da se desi i Kimijeva pobeda sutra,pitam se da li ti je ubedjenje jednako snazno?:think:
P.S.Koji Sloba? (odgovor nije neophodan):whistling:

Dok postoji teorija za osvajanje titule verujem u odbranu iste. Bicu naravno srecan ako Masa na kraju bude prvi. A na drugo pitanje cu odgovoriti, ali malo morgen, posto nije obavezno!!! Koji Sloba? :hahaha:

danasnja trka mogla bi biti ogromna sansa nekog vozaca slabijeg tima (neka to bude Vettel,zasluzio je) da se docepa pobeda na najvecoj stazi u kalendaru!! niko ne zna kakvo nas vreme za 12 sati ali ja samo ne bih voleo da vidim 15 izlazaka safety car-a jer me on uzasava

trkajte se pa sta bude :ok:

Izvinjavam se svim navijačima McM i ostalim drugarima sa foruma zbog uvredljivog tona prema Lewisu Hamiltonu... nisam imao nameru da zvuči rasistički. Trebalo je da bude sprdnja poput "bledunjavi"... i sl.

e pa ja sam dobio sampiona sveta... sad titulu moze da uzme i Berni

nemam reci kojima bih nahvalio mladicevu voznju na najvecoj pisti sveta u ekstremnim uslovima!!!! za njegov potpis na ugovoru treba dati apsolutno sve,makar vozio sa Lukom Badoerom (pokazao bi sigurno vise od Mase i Kimija) i napraviti novog Mihaela Sumahera

:klap::klap::klap::klap::worth::worth::worth:

i sad uporedite radost mladog Nemca nakon izlaska iz bolida sa karnevalom u Riju koji je prosle godine prikazao smesko (i citava familija,naravno) u 16 puta boljem bolidu nakon prve pobede :thumbdown::thumbdown:

i nadam sed a ce Mark uloziti protest jer se balavac ponasa toliko bahato da to vec pocinje da vredja :thumbdown:

Svaka cast Fetelu,drago mi je zbog njega. Definitivno buduci potencijalni osvajac titule. Necu reci siguran :)
Ali danas je Hamilton odrzao lekciju svima,na stazi je pretekao svakog sem Fetela i Kovalainena,i sto je meni najbitnije Kimija i Masu. Dakle sad je sigurno da titula nece ostati u Ferrariju. Direktni konkurenti su poklekli pred masinerijom Mclarena i uz malo srece Hamilton je mogao do postolja...Ferrari je pokazao da ne moze da parira,jer pogledajte odakle je startovao Massa i koliko je imao obilazenja,a pogledajte odakle Hamilton. Ferrarijevci ovo je bio dokaz da ste potuceni i na domacem terenu,ne tako strasno,ali dovoljno da se zapitate....Ako nista drugo,ostaje vam uteha da vam je motor trijumfovao :lol:
Ostali standard,manje vise....Trka je bilo skroz zanimljiva,i definitivno je ovaj sampionat jedan od najuzbudljivijih u poslednjih nekoliko godina.Samo neka bude jos kisnih do kraja da Lewisova titula bude jos ubedljivija....E sad cekamo kaznu Mclarena za ovu trku,nadam se da nece biti zestoka :)

Poslednja izmena:
Svaka cast Fetelu,drago mi je zbog njega. Definitivno buduci potencijalni osvajac titule. Necu reci sigurno :)
Ali danas je Hamilton odrzao lekciju svima,na stazi je pretekao svakog sem Fetela i Kovalainena,i sto je meni najbitnije Kimija i Masu. Dakle sad je sigurno da titula nece ostati u Ferrariju. Direktni konkurenti su poklekli pred masinerijom Mclarena i uz malo srece Hamilton je mogao do postolja...Ferrari je pokazao da ne moze da parira,jer pogledajte odakle je startovao Massa i koliko je imao obilazenja,a pogledajte odakle Hamilton. Ferrarijevci ovo je bio dokaz da ste potuceni i na domacem terenu,ne tako strasno,ali dovoljno da se zapitate....Ako nista drugo,ostaje vam uteha da vam je motor trijumfovao :lol:
Ostali standard,manje vise....Trka je bilo skroz zanimljiva,i definitivno je ovaj sampionat jedan od najuzbudljivijih u poslednjih nekoliko godina.Samo neka bude jos kisnih do kraja da Lewisova titula bude jos ubedljivija....E sad cekamo kaznu Mclarena za ovu trku,nadam se da nece biti zestoka :)

Ne radujte se prerano srebrni da ne bude posle šalili smo se.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back