Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja je želja da Button sledeće godine vozi za RB, to bi bilo ono pravo, dva racionalna i sjajna vozača u istom timu na dobrim automobilima, to nikad nije bilo.
A Rowan, ne znam da li znate (neki sigurno znaju) da je on pravi manijak po pitanju automobila, skuplja ih (ima kolekciju za koju bi Jay Leno rekao da je fina) i često učestvuje na tim rekreativnim rally/memorabilia okupljanjima, imao je pre par godina ozbiljnu havariju na jednoj od tih trka...

Moja je želja da Button sledeće godine vozi za RB, to bi bilo ono pravo, dva racionalna i sjajna vozača u istom timu na dobrim automobilima, to nikad nije bilo.
A Rowan, ne znam da li znate (neki sigurno znaju) da je on pravi manijak po pitanju automobila, skuplja ih (ima kolekciju za koju bi Jay Leno rekao da je fina) i često učestvuje na tim rekreativnim rally/memorabilia okupljanjima, imao je pre par godina ozbiljnu havariju na jednoj od tih trka...

А па лепе су ти жеље, Батон је у сваком тиму пожељан
А Еткинсон, што се тиче аута ту не штеди. Недавно је изгубио контролу над својим McLarenom F1 али ништа страшно :)

2wgsqgz.gif

Glumci i policajci uvek ostaju ono sto jesu.

Ја сам спреман да подржим само ако текст није инспирисан стварним ставом аутора ;)

Jok,more,doslovce mi je tako rekao. :lol:

P.S. A ni autor ne zeli objavljivanje teksta bilo gde.

P.P.S. Buttonu je najbolje da ostane kod kuce,jer i sam Newey gaji bojazan da ce novi propisi bitno usporiti njegovu raketu.

Nadam se ujednacenijem odnosu bolida u sledecoj sezoni,pa da vidimo okrsaj 5 sampiona.

Па још ако Вилијамс неким чудом склепа добар болид за следећу сезону и потпише уговор за Кимијем (колико видим то је све извесније) ето нам шесторице...

Tri tima u Formuli 1 promenila ime

Na sastanku u Ženevi komisija Formule 1 odobrila je promenu imena tri tima za šampionat naredne godine.

To znači da će Tim Lotus zvanično postati Katerham, dok će Reno, koji ove godine nosi ime Lotus Reno, ostati samo Lotus.
Tako više neće biti zabune o kom Lotusu je reč, pošto se više puta to dešavalo u toku ove sezone, od kada je Grupa Lotus preuzela Reno.

Treći tim kojem je odobrena promena imena je Virdžin, koji će od naredne sezone nositi samo ime Marusja, po ruskom proizvođaču, koji je kupio većinski deo tima na početku ove godine. Virdžin će ostati uz tim kao jedan od najvećih sponzora i logo te kompanije i dalje će imati bitno mesto na bolidima te ekipe.
Sve te promene biće potvrđene 7. decembra na narednom sastanku Svetskog saveta za auto-moto sport Svetske automobilske federacije (FIA), a na dnevnom redu biće i pitanje pneumatika u poslednjem delu kvalifikacija, raspored trka u kalendaru i propisi vezani za bezbednosno vozilo.

Ево 5 најбољих возача по Џеки Стјуарту:

1. Алберто Аскари
2. Џим Кларк
3. Ален Прост
4. Хуан Мануел Фанђо
5. Стирлинг Мос

Nije lose... :D

Bio je neki sajt, neto u fazonu look alike ili tako nesto gde su bili vozaci formule i nesto/neko na koga lice... Bas je bilo odlicnih poredjenja, znam da je Alonso bio Aladin... Ne mogu da nadjem sada to... :think:

ФП2:
Ad-odd9CIAIKbsp.jpg

Фетел и Алонсо излетели са стазе на скоро индентичан начин
Ништа озбиљно...
Фетел који је пар минута раније излетео успео је на крају да одвезе још који круг

14 pp, izjednačen rekord Mensla, vidi se da mu je stalo da do kraja sezone zapečati sve te statistke, Meklaren pored dvodnevne dominacije na kraju nije uspeo da dođe do pp, Veber prosek proseka, Ferari samo treći tim ove sezone, ostatak karavana tamo gde mu je i mesto...
abu-1.jpg

Poslednja izmena:
Фетел ме све више и више да тако кажем фасцинира :)
Колико је пута трепнуо у брзом кругу? Ако сам добро бројао укупно 0 пута...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back