Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na kraju dana ipak mi je žao za Mihajla, šteta što neće voziti sutra i njemu je ovo jedna od omiljenih staza...

Дозвољено је свој четворици да возе сутра
То је било и очекивано, већ пар пута су судије дозвољавале да возе и овима што су испод 107% а и данас су били променљиви услови тако да оно...

Pa da,nije imao nameru da se prilepi uz Hamiltona samo mu se tako namestilo!!!
Хамилтон је овде кренуо да заузима идеалну линију као да Кобајаши и није на стази, једноставно није извршио претицање до краја.
Нема ту шта или тркачки инцидент или кривица Хамилтону :)

Дешава се то Хамилтону често
Онај Малдонадов потез је последица Монака и Хамилтонових изјава након тога
Чекам да видим ко ће бити следећи

Хамилтон је овде кренуо да заузима идеалну линију као да Кобајаши и није на стази, једноставно није извршио претицање до краја.

:) Naravno!

Uprkos brojnim preticanjima,tesko je oteti se utisku da je danas najveci broj obavljen uz pomoc DRS skalmerije i da je nemoc napadnutih vozaca bila iritirajuca za gledati.Devalvirana je vrednost preticanja.Kad postaje tako lako,onda nije zanimljivo.Onda su trebali natrpati tri DRS zone(sto je ovde moguce),pa da se stalno preticu.mozda bi tako neki od vozaca uspeo uzvratiti napad.
Start je bio odlican i prva dva kruga.
Pokazalo se da je veca koncentracija neiskusnih vozaca u vrhu,od kojih su neki napravili odvig karijere,ulaskom u Q3 -losa za trku.
Steta i za Sennu i Alguersuarija...Umalo da zeznu i Webbera i Alonsa.
Inace,brutalnost RBR momcadi je opet neizdrziva.Imajuci to u vidu,skoro da se i ne radujem sledecoj trci.Odvalice nas opet sve kao da smo biciklisti.
Steta sto je Rosberg bio primoran da "stedi gorivo". :lol:
Ipak,bravo za matorog slavljenika.Ovaj plasman je ravan podvigu od pre dve decenije.
Lewis/Kobayashi.....dva ovna na brvnu.Da je bar jedan bio mudriji,moglo se za obojicu odlicno zavrsiti(naravno,moglo je i da ne dodje do udesa,ali imamo taj magicni DRS,koji je slabasnom Sauberu omogucio da napadne bolid iz prve lige...izem ti izum).
Ma,sta uopste i piskaram ovde,kad su mi emocije pomesane,a trka .... za nekomentarisanje.:confused:
Da vidim sta su ostali kazali :D

Na sta tacno ciljas?

P.S. Vidim da ste svi puni utisaka nakon trke :lol:

Па чекам да видим коме ће следећи пут "пасти клапна" па ће слично да поступи као Малдонадо (неоправдавам тај поступак)
У већини случајева је лепо гледати Хамилтона када се бори али мислим да нема скоро ни мало респекта према споријим возачима и да управо са таквим понашањем навлачи гнев појединих возача
Убеђен сам да је данас уместо Кобајашија претицао рецимо Фетела или Алонса да не би ишао толико лево
Ево тај Монако (ко о чему ја о тој трци али то је најбољи пример) прво је скрљао Малдонада па је онда објашњавао како је овај почео рано да затвара, малте не хтео је да пребаци кривицу на њега и на све то даје изјаву у стилу како он нема шта да се правда тамо неким лузерима.
На крају се он извинуо за то што је рекао али суштински он тај став није мењао.

Онај Малдонадов потез је последица Монака и Хамилтонових изјава након тога
Чекам да видим ко ће бити следећи

Koja idelna linija???Čovek skoro da se nije ni milimetar pomerio u njegovu levu stranu.
Ali znajući da će Mensel doneti konačan sud i predpostavio sam da ovo okvalifikovati kao trkački incident!!!

Koja idelna linija???Čovek skoro da se nije ni milimetar pomerio u njegovu levu stranu.
Ali znajući da će Mensel doneti konačan sud i predpostavio sam da ovo okvalifikovati kao trkački incident!!!
Обрати пажњу на Кобајашија, иде право уз линију сво време док му се Хамилтон константно примиче:

neće sigurno drugi put. od sad ima da pazi jer je ove godine uvideo sve svoje przoplete greške. danas je prokockao po ko zna koji put u ovoj a i prošloj sezoni bodove na ovakve greške jer je imao u najgorem slučaju 3 mesto a kad vidim kakvo je vreme postizao baton u zadnjih 10-tak krugova možda čak i pobedu.

Ja sam i očekivao ovakvu trku kao i pobedu Vettela ne samo zbog njegovih kvaliteta već i zbog sveukupne situacije. Red Bull je ipak veliki deo vremena pokazivao ozbiljnost (ovakvi gafovi poput situacije sa Button-om na kvalifikacijama kod njih su teže zamislivi) a u sprezi sa dobrim vozačima ne preostaje im ništa nego da pobede. Hamiltonu je ovo svakodnevna situacija (ali bukvalno svakodnevna), to će ga i u budućnosti koštati i udaljavati od bodova i titule (u Mađarskoj je imao dovoljno sreće a nije svaki dan Badnje veče), Button po običaju i očekivanjima sjajan, Mihajlo takođe (išla mu je malo na ruku i okolnost da je Nico rasipao gorivo;)...), velika šteta bi bila da juče nije vozio...

Па чекам да видим коме ће следећи пут "пасти клапна" па ће слично да поступи као Малдонадо (неоправдавам тај поступак)
У већини случајева је лепо гледати Хамилтона када се бори али мислим да нема скоро ни мало респекта према споријим возачима и да управо са таквим понашањем навлачи гнев појединих возача
Eto,bas si me podsetio zasto nisam nikad voleo Schumachera,a taman kad sam poceo da razmisljam zasto onda "imam razumevanja" za neke Lewisove gafove,usledila je opaska kolege silovskog :D ,pa mi je postalo jasnije. :mrgreen:
P.S. Ako bi neko pokusao da nesto objasnjava u Maldonadovom stilu,trebalo bi mu odmah oduzeti licencu. Ipak je ono prekoracilo granicu ludila.:rtfm:
Ili Šumahera koji je još bezobrazniji od njega :D

:tick::pivce:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back