Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Do prve krivine.
634204-1.gif

:super:

Ako ne do tada, svakako posle prve zamene guma.
Ubo je krug na treningu,ali ce na zutim gumama da se naduva Lewisovih izduvnih gasova.:mrgreen:

Isijavate optimizmom.:ok: Vettelovi pratioci nisu ni imali prilike mnogo da se napuhaju njegovih izduvnih gasova (Webber doduše jeste) jer su ga više viđali na televiziji i u novinama nego na trci... Podeliće im autograme na kraju sezone i to je to.

Izvini,malo sam se iznervir'o zbog Lewisa,ali mislim da preterujes za prvi deo trke.
Evo,krajnjim naporom cu suzbiti emocije,i promeniti iskaz u to da se ne slazem sa tobom za pomenuti segment VN Madjarske. ;)

Naravno da ne moramo da se slozimo, ipak je to da li je trka zanimljiva prilicno subjektivna stvar. Meni jednostavno nije zanimljivo da gledam kako bolidi plivaju po stazi ;)

Previse je bilo uzbudjenja i promena da bi se sve to komentarisalo.
Ukratko-sjajna trka.
One proikletinje,DRS i KERS,minimalno su uticale na ishod,sto je fantasticno.Bila je to kombinacija promenljivih uslova na stazi i vozackog umeca.Kao nekad.

Kad smo kod umeca,jos davno sam rekao da je Lewis na slikovima po mokroj stazi nenadmasan,sto je pokazao.Alonso je odmah iza.Ne mnogo,ali dovoljno.:cool:
Isto vazi i za intermedije.
Stvar se menja na full wet ,ali to vise nije trkanje,sto smo isto videli ove godine u vise navrata.Obicna patnja.

Zakljucno se moze reci u Alonsovom matematicko-filozofskom maniru da je Vettel povecao prednost,jer je jasno da su mu pravi rivali Lewis i Alonso. Steta.
Ne mogu reci da nije zasluzio podijum,ali mu ogromna prednost pruza komfor da vozi dovoljno brzo,ali dovoljno oprezno da ne izleti.

Najbitnije da iritantni balavac nije pobedio.(a i tiket mi proso :D) :pivce:
Ne znam bas...pogledaj onu moju i Alonsovu matematiku :neutral:
Naravno da ne moramo da se slozimo, ipak je to da li je trka zanimljiva prilicno subjektivna stvar. Meni jednostavno nije zanimljivo da gledam kako bolidi plivaju po stazi ;)

Ne moze se pricati o "plivanju" ,sve dok se ne stavi full wet.
Ocigledno se mi necemo sloziti danas. ;)

Ne znam bas...pogledaj onu moju i Alonsovu matematiku :neutral:

Ne moze se pricati o "plivanju" ,sve dok se ne stavi full wet.
Ocigledno se mi necemo sloziti danas. ;)

Po mojoj matematici on je titulu uzeo jos pre mesec dana, to i ne racunam vise.
Bitan je i ukupan broj pobeda- sto manje to bolje.:)

A trka je bila izuzetna, cak i jedna mini-eksplozija :D ne znam sta je ocekivao, krv do kolena :lol:

Одлична трка, много боље него што сам очекивао
Изненађујуће велик број Алонсових грешака, а имао је одличан темпо
Хамилтонова катастрофа је кренула од оног окретања...

пс.
Коментатори су катастрофа, поготову онај (не знам како се зове) што само нешто мисли "ја мислим ово ја мислим оно" а уствари лупа
И оно кад је Хамилтон возио 1:28.. "па ово је рекорд стазе.... не не ипак није али по влажном јесте"
А да не спомињемо колико су само пута мешали возаче....

Moje misljenje je da je prvih nekoliko krugova bilo za full wet, jer ono je bilo zaista smesno gledati, ali svi su racunali da ce se kroz nekoliko krugova staza prosusiti, pa jednostavno nije bilo isplativo stavljati ih.

Sto se tice komentatora, ja gledam na BBC1 i mislim da je to najbolji prenos F1 koji moze da se dobije, pogotovo oni srecnici koji imaju mogucnost da "legalno" gledaju i biraju sta ce da gledaju i sta ce da slusaju.

Najbitnije da iritantni balavac nije pobedio.(a i tiket mi proso :D) :pivce:

Bravo za tiket, a slazem se i za prvi deo :)

Meni jednostavno nije zanimljivo da gledam kako bolidi plivaju po stazi ;)

Najpre, ovo sto je palo nije nista posebno, a da toga nije bilo verujem da bi gledali jos jednu klasicnu Madjarsku. Danas smo gledali najzanimljivju Madjarsku u proteklih par godina ('06 bez premca) :)

Одлична трка, много боље него што сам очекивао
Изненађујуће велик број Алонсових грешака, а имао је одличан темпо
Хамилтонова катастрофа је кренула од оног окретања...

пс.
Коментатори су катастрофа, поготову онај (не знам како се зове) што само нешто мисли "ја мислим ово ја мислим оно" а уствари лупа
И оно кад је Хамилтон возио 1:28.. "па ово је рекорд стазе.... не не ипак није али по влажном јесте"
А да не спомињемо колико су само пута мешали возаче....

I mene su iznenadile te greske.
Sto se tice okretanje i kazne posle toga, mislim li samo ja da je bilo prestrogo?

Sto se tice komentatora, ja gledam na BBC1 i mislim da je to najbolji prenos F1 koji moze da se dobije, pogotovo oni srecnici koji imaju mogucnost da "legalno" gledaju i biraju sta ce da gledaju i sta ce da slusaju.

Uzivacemo do kraja godine, jer od sledece Sky ce da radi prenose za UK, a BBC ce imati pravo samo polovinu da pusta uzivo.

Још једна супериорна вожња мог пулена, не замерам му што се задовољио другим местом, вероватно му је јављено из бокса да се не цима по барама и прска около по редарима и пит волу. Упркос великој срећи конкурената који су излетали са мокре стазе више пута, правили пируете, ништа им није било довољно да га омету у темпу који је наметнуо од самог почетка тако да је титула већ у џепу на полувремену...

Sto se tice okretanje i kazne posle toga, mislim li samo ja da je bilo prestrogo?

Ne znam sta da kazem.
Ostaje jos vremenska kazna i usmena opomena.
Ovo drugo bi bilo suvise blago,a vremenska kazna...Ako bi bilo +25 sekundi,skoro da mu dodje na isto kao i ona zvanicna.
Svakako moram priznati da je Lewis jako bahato nacinio ono okretanje u pravcu kretanja.Ispade da je bilo jeftinije pustiti da vozic prodje.Manje bi mesta izgubio.Cak bi ostao na postolju,verovatno.

Red Bull je tako dobro navukao Lewisa na intermedije,a sve cisto,pa se moze reci da je Webber zrtvovan(mada je sustinski popusio).

Ne znam sta da kazem.
Ostaje jos vremenska kazna i usmena opomena.
Ovo drugo bi bilo suvise blago,a vremenska kazna...Ako bi bilo +25 sekundi,skoro da mu dodje na isto kao i ona zvanicna.
Svakako moram priznati da je Lewis jako bahato nacinio ono okretanje u pravcu kretanja.Ispade da je bilo jeftinije pustiti da vozic prodje.Manje bi mesta izgubio.Cak bi ostao na postolju,verovatno.

Red Bull je tako dobro navukao Lewisa na intermedije,a sve cisto,pa se moze reci da je Webber zrtvovan(mada je sustinski popusio).

Po meni se Hamilton nepromisljeno brzo okrenuo na stazi.

Isto tako mislim da nisu trebali lupati mu kaznu.

Po dzepu bi ih lupao. :D

Culi ste danas u prenosu da ona dvojica zahvaljuju izvesnoj Zvezdici(Jeleni .....).Ako me naruseno secanje sluzi,medju nama je svojevremeno bila izvesna JecaZvezdica....Strasna zenska.Poznavala je F1 i neke vozace...isla na trke... mnogo dobrih postova je ovde ostavila.
....Onda je nestala bez traga......:(
Skoro da sam ubedjen da se radi o istoj osobi.

Nego,poceo sam da pretrazujem temu,kako bih je nasao i pogledajte sta je na samom pocetku zivota ove teme napisao jedan forumas

Drustvo, sve je to lepo, ali THERE CAN BE ONLY ONE! Znaci, kimi ako nije prvi, isti je kao i Jos Verstapen. Bez razlike.
Dalje, on ce biti (mozda) sampion tek sezone 2007. i to ako Mihael ne produzi ugovor sa ferrarijem.
Prema tome, ne trosite struju na TV ako navijate za kimija... )

:eek:
Mislim,covek je onako odvalio,a ispade ziva istina. :neutral:

U medjuvremenu,nadjosmo i Jecu... :)

Original postavio Jeca_zvezdica
Veliku ulogu do kraja sampionata ce imati pneumatici! I otkako su iz Ferarija pritisli Bridzston vide se rezultati! Ipak, ni Ferari nije savrsen, a kamoli Sumaher, jer je sam Tod priznao da je trebalo da kazu Sumiiju da ne ide na sve ili nista. Po mom misljenju, titula ce otici Alonsu u ruke, jer je on izuzetno pametan vozac. Nece on dozvoliti Sumiju da ga stigne!

Skromno isticem da sam prvi zapazio novu facu medju nama :) i pozeleo joj dobrodoslicu
Je li ovo dama medju nama?
Ako jeste,dobro dosla.

Vrati se ,Jeco,vraaaatiii.. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back