Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Došlo je vreme da se RB suoči sa realnošću da nije superioran kao što je bio običaj do sada. Polako se McLaren i Ferrari približavaju u svakom nivou RB-u, dakle više ni pol pozicije nisu zagarantovane a još manje pobede. Incident Heidfelda treba preispitati i uvesti strože kažnjavanje i to do oduzimanja licenci, previše se sve završavalo srećnim svršetkom da bi se i dalje dopuštalo neodgovornima da rade šta hoće (na tom spisku ima nekoliko vozača, po meni). Hamilton je podsetio na onu vožnju kojom je pridobio mnogo pristalica, Alonso već standardan a Massa za mene najveće iznenađenje, Button treba da promeni tim, Vettela neću da komentarišem, dolazi vreme kada će morati da pokaže šta zna.
P.S. Glavni utisak mi je posle svega ovo autostopiranje Alonsa, u svoj priči o bezbednosti dati tako skupom vozaču da se keša je krajnje ludilo, ali valjda mora da ima i malo ludila u ovom sportu koji je sve više uškopljen kojekakvim pravilima.

Veoma zanimljiva trka i to bez kise,ali 2 raocarenja ,Massin pit i Batonov kvar ,steta. Fetel ne spada u razocarenja,cak mi je i drago ,u na kraju jeste da mi je Hamliton zadnja rupa na svirali ali cestitke,zasluzena pobeda. Onaj slow motion crash na poectku i Alonsovo taksiranje su samo slag na torti
Koliko god Madjarska imala reputaciju o teskom preticanju,mislim da su to mnogi vec osporili i da ce biti veselo sledece nedelje,jos da imam pasos i kintu da skoknem do komsija

Bez obzira na sve ove "silikonske obline" u vidu DRS,KERS itd...sjajna trka.
Moze se reci da za vecinu uzbudjenja nisu zasluzni pomenutu dodaci.

Nas mali je odvalio druzinu iza sebe. :maramica:
Odlicno je vozio i pravovremeno reagovao u svakoj situaciji,mada bih jos jednom voleo pogledati ono naguravanje sa Webberom,pre nego sto kazem da je sve bilo ok. Ipak,najblizi sam utisku da mu je mali pokazao m..a :super:

Alonso je bio isto odlican.Za dlaku manje od Lewisa,ali odlican.Verovatno i za dlaku manje,nego sto je zeleo,ali...dobro mu je i ovo,imajuci u vidu da takticki i dalje "briljiraju" kao ekipa.

Webber je pokazao da nije ni medju prva tri vozaca u karavanu.Polomio je zube na Alonsu i na Lewisu.

Vettel...deran stuca sve cesce.Prezderao se uspeha do sada.Tesko za stomak.:mrgreen: Nije mi jasno zasto je morao nagaziti liniju.Bio je miljenik srece u toj situaciji.Cak ni Massu nije mogao prestici kako dolikuje. Alonso je mogao Vettela,Lewis Alonsa,pa se ne moze pricati da se Ferrari ne moze prestici. Dobro,znamo da Vettel vozi zabodove i titulu,a ne za publiku,ali je dans bas imao srece.

Schumacher opet iz cista mira gubi visok plasman.Zardjalo je to i punktum.Skripe zglobovi.

Buemija sam smatrao za normalnog,a on pokusava ubiti coveka na stazi. Rigorozno kazniti nenormalan potez!
Sutil i Kobayashi mu ga dali po gasu.:klap:
Jadni,siroti Button.Taman je kompenzovao ocajni start i domogao se solidnog mesta....

Biser od komentara je bio kad je ostroumni komentator izasao sa pretpostavkom da u Alonsovom bolidu mozda nece biti goriva za analizu,iako smo lepo culi da su mu iz boksa javili da odmah stane zbog problema sa menjacem,pa je logisno da nije nestalo goriva.:roll:

Trka je bila zanimljiva,to je super.

Alonso i Hamilton su bili veoma dobri,rekao bih kao i obicno,mozda Hamilton malo bolji no inace jer nije pravio gluposti.

Nije Veber toliko los kao sto svi pricaju,ja cu mu drzati stranu,ni Fetel isto.
Ova trka je pokazala da su Ferari i Mercedes u rangu sa Red Bulom,na pravcima dosta brzi,u krivinama jos uvijek ne.
Red bulovci ih nisu uspijevali sustici ni uz pomoc svih tih pomagala,tako da ja ne mislim da su vozaci losi,vec drugi imaju bolje aute no ranije sto sve cini zanimljivijim. :)

Fetel je krenio da kalkulise i zato sve izgleda tako kilavo,volio bih da je bodovna razlika manja,mislim da bi vozio bolje no sto to radi sada,ali ima vremena.
Jedva cekam sljedecu trku.

Detalj sa kraja trke kada Weber vozi Alonsa i sam "dogovor" rukama prije zaustavljanja Alonsovog mi se dopao,i ona prica izmedju njih trojice prije izlaska na podijum mi je bila super,mislim da su uzivali jer nije bilo Fetela medju njima,pa su bili nekako opusteniji.:)

Sve u svemu,imamo tri dobra,mogao bih reci jednaka tima sada sto je fantasticno.

Incident Heidfelda treba preispitati i uvesti strože kažnjavanje i to do oduzimanja licenci, previše se sve završavalo srećnim svršetkom da bi se i dalje dopuštalo neodgovornima da rade šta hoće (na tom spisku ima nekoliko vozača, po meni).
Uf...ovo jezivo zvuci i tacno je.
Stigao me rucak... :rumenko:

Eto,lepo ja kazem da je problem van staze ;)
Ubuduce nema jela pre trke.:rtfm:

Detalj sa kraja trke kada Weber vozi Alonsa i sam "dogovor" rukama prije zaustavljanja Alonsovog mi se dopao,i ona prica izmedju njih trojice prije izlaska na podijum mi je bila super,mislim da su uzivali jer nije bilo Fetela medju njima,pa su bili nekako opusteniji.:)

Sve u svemu,imamo tri dobra,mogao bih reci jednaka tima sada sto je fantasticno.

2011
x_alon_webb_nurb_2011-7.jpg

1991
http://4.***************/-SgaRODENdaA/TaOdlB4qOrI/AAAAAAAAH-4/3bLUnQ7sUqs/s1600/wallpaper-nigel-mansell-gives-ayrton-senna-a-ride.jpg

Nada se Alonso da ce biti sa Meklarenima na podijumu i u Madjarskoj, bez Vettela.:D

A ja mislio da mi se ucinila ta "ljubav" u vazduhu,sve nesto nasmejani,kolegijalni,prosto su sijali od srece,a meni je drago sto nisam morao da gledam jos jedan paciji hod po haubi,zato sam imao priliku da vidim kupe formulu

Lepo ide za sad.:)

Lepo....cak i nestvarno. :D
Treba sacekati i treci slobodni,ali ovome se nije moglo ni u snu nadati do pre dve trke.
Jedino je problem sto Massa i Button nisu u stanju preskociti bikove u trci i upotpuniti ovu dominaciju i dati joj na znacaju. Osvajanjem trecih ili cetvrtih pozicija u trci,Vetel moze do kraja sezone odrzavati prednost,a tesko je poverovati da ni on nece pobediti bar jos jednom i vratiti ovaj "mini brejk" suparnicima.
Webberovo ludilo je nasa sansa.:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back