Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
grade_circled_a_plus_hg_clr_english.gif

Od mene još jednoo velikoo +

Вебер последње четири трке возио са поломљеним (мада вероватно је фрактура упитању) раменом.
Хорнер није ништа знао о томе:
http://www.jamesallenonf1.com/2010/12/horner-disappointed-webber-didnt-inform-him-of-broken-shoulder/
Meni to izgleda prilično neverovatno, pa nisu ovo pedesete, gomila lekara je prisutna, a i sam Horner kaže da u Veberovoj vožnji nije primećena razlika tako da ne znam da li je bolje da vozi sa frakturom ili bez...
E, al' ti mauntibajkovi, neverovatno je da posle onoga što se dogodilo Lebu pre par sezona, pa Mihajlu prošle godine, još uvek dozvoljavaju skupo osiguranim vozačima da se zayyebavaju sa tim igračkama...

Hahah pa Baton i on su mi u istoj grupi, samo je Baton uspeo da iskoristo bljesak slave koji mu se ukazao i da se upise da je nekad bio sampiono, nekad i NIKAD VISE, dok Veber nije imao toliko SRECE. ;)

Da ali taj sampion je bio iza Vebera ove godine,kao i jos neki sampioni...
Elem,ne bih ja bas skoro nikoga ko je u formuli kvalifikovao kao loseg,ovakvog ili onakvog.
Oni ljudi umeju i te kako da voze,sem retkih slucajeva koji su bas,bas platili mesto.
Mozemo ih voleti,simpatisati ili ne,to je svacije pravo..

А не не, далеко од тога
Хтедох рећи да је мало изневерен (како није било "крила" тако није било ни....) :)

Ma OK,mada kad se vratim unazad,ovu zadnju trku je vozio jadno,i on i Alonso,eto mene je samo tu iznervirao ove godine,a ostatak je islo kako je islo,po meni zadovoljavajuce.
I sa krilom i bez krila.

Veber je jedino zbalistao na svojo prvoj trci, ne secam se kada je to bilo, ali secam se da je to bio jos stari sistem bodovanja, i tada je bio podvig osvojiti 6. mesto i taj jedan bod.

A sve posle je beznacajno. Da nije dosao za upravljac nadmocnog bolida ne bi nikad nista postigao.

MAda, retki su vozaci koji su pobedjivali sa razlictim timovima/motorima.

;) Samo 1 vozac do sada je usoeo sa 3 razlicita tima da bude sampion, a samo jos jedan sa 3 razlicita motora, necu ih imenovati zna se koji su... :lol:

Da,ti volis Sumahera,koji je vozio inace losije bolide uvek..i jedno 4-5 uzasno dosadnih sezona,verovatno bas zbog lose masine..ma daj mani se gluposti

Voleo bih da je Kobajasi ove god. sedeo u Meklarenu ili Ferariju,pa taj bi se dohvatio do prva tri,a ovako,vise ga se ni secamo.

Ok ovako,po nesto o formuli jedan.

Formulu pratim od kada znam za sebe,lep je to sport,puno adrenalina,napetosti,svega propratnog...
Kad su drugi klinci gledali fudbal,trenirali karate,ja sam gledao F1 i moto GP,nabavljao video kasete iz inostranstva,uzivao kada sam, po sto puta mogao gledati ponovljene snimke,neke kasete imam i dan danas sacuvane.
Imao sam tu srecu da sednem u Senin Lotus na jednoj sajamskoj izlozbi,bio je dovezen sa staze u halu,na gume nalepljeni komadici gume i sto cega jos sto su nakupile po stazi,menjac kao u renou cetiri,kad sam seo unutra,tesnac,ali osecaj fantastican,pedale sve tri,i gas i kocnica,i kvacilo,pogled fenomenalan,goli tockovi ispred.....na tren sam "vozio" zaista,kao puno puta do tada,u svojoj masti samo doduse,ali taj put je delovao skoro realno.
E da,formula je uvek privlacila veliku paznju,nekad malo zanimljivija sezona,nekad ne,ali uvek se nesto desava,novi materijali,resenja,dovitljivi inzenjeri,vozaci i mirni i prgavi i...sve ono sto cini taj cirkus onim sto jeste.
Ranije mi je bilo puno interesantnije,vozaci su puno vise odlucivali,i samim tim bili veci heroji,danas je nadvladala tehnika,pa se u danasnje vreme heroji cesce prave,nego radjaju,ali svejedno draz je i dalje tu.
To pokazuje i ova sezona iza nas,bila je dobra za gledanje,neko se nervirao,neko radovao,ali nas je vuklo da je gledamo...gledali smo i kad je Sumaher osvajao titule,tada je znalo biti itekako dosadno,ali smo gledali,cudna je to strast...
Ovo sve mi je doslo da napisem nakon sinocnjih prepiski ovde,i nekih od ranije..
Ovo je lep i sport za izuzetne ljude,i ne treba ruzno i pogrdno govoriti za bilo koga od njih,svi oni umeju da voze i to dobro rade,i ne treba im uzimati za zlo neke greske,jer se u takvim situacijama pri takvim brzinam i tom pritisku lako desavaju.
Neko ima malo bolje uslove,neko losije,nekom se kockice jednostavno poklope kako treba.
Jos nesto formulasi.
Svaka vam cast svima stalnima ovde na ovoj temi,jer je jedna od najkulturnijih ovde na forumu,malo peckanja,komentara,analiza,sve u svemu super ste.
Ja cu malo da brisem sa foruma,na neko vreme pa mi doslo da vam ispisem koju rec.Otud ovo sve,malo je zbrda zdola,ne zamerite.
Svraticu ponekad,kad krene nova sezona,pa da vidimo ko je za koga,da se malo navija.
Budite kao i do sada sto ste bili.
Svako dobro ! :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back