Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ФП1:

2ed9ttx.jpg

Ne sluti na dobro ovo izletanje oba McLarena.Ocigledno im taj zavoj ne odgovara previse.
Nadam se da ce do kvalifikacija mehanicari otkloniti sve probleme.
Nadam se i da Alonso i Hamilton steluju bolide za kisu i da ce je biti,jer onih sekund i vise iza bikova sugerise brutalnu egzekuciju od strane ova dva rogata.Mada bi uvek trebalo ostaviti prostora i njihovom zestokom okrsaju,jer je ovo Japan,a svi znamo sta je on donosio u proslosti.
@fernando,bacaj vudu o'ma :lol:

Nadam se i da Alonso i Hamilton steluju bolide za kisu i da ce je biti,jer onih sekund i vise iza bikova sugerise brutalnu egzekuciju od strane ova dva rogata.Mada bi uvek trebalo ostaviti prostora i njihovom zestokom okrsaju,jer je ovo Japan,a svi znamo sta je on donosio u proslosti.

Ma, i da nije te prednosti opet bi bikovi smislili neku vratolomiju da izbace konkurente iz trke, ovoga puta na malo suptilniji nacin ;)

Квалификације одложене за сутра, тачно време одржавања још није утврђено...

Како рече то онај наш други коментатор: "гледајту прву, сазнаће те свеже информације у вестима у 18ч" :hahaha:

едит:
Како сада ствари стоје, квалификације би требале почети сутра у 3ч ујутро по нашем времену (5 сати пре трке)

Poslednja izmena:
Sto, zbog kise?

Да
Било је довољно воде на стази да су мали бродићи које су правили ови из Заубера и Ред Була плутали :)

едит:
Сад видим да су и ови из Мерцедеса имали сличних подухвата (само не знам да ли су сиви или сребрни упитању)

ево слика:

РБ 01
1japav.jpg

РБ 02
1gis7s.jpg

Мерцедес:
25p3388.jpg

Poslednja izmena:
Nadam se i da Alonso i Hamilton steluju bolide za kisu i da ce je biti,

Ja se izvinajvam na prevelikom intenzitetu licnih zelja.Preterao sam.:rumenko::lol:
Postoji i opcija da je nas drug fernando pomesao magiju,pa otislo u pogresnom smeru...
P.S.Sad ce mi biti lakse sto ionako necu nocas spavati-bar cu gledati kvalifikacije,pod uslovom da stane kisa u Japanu i pod jos nekim lokalnim uslovima :)

E,da,verujem i da ce start sa petog mesta za Lewisa biti motiv vise za juris na pobedu...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back