perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
Dok ovaj nije došao sve je lepo i bez problema funkcionisalo,ne kapiram šta želi da napustimo i odemo na drugi forum.Pa ovde niti je bilo svađe niti prepirke.Pozdrav majstore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok ovaj nije došao sve je lepo i bez problema funkcionisalo,ne kapiram šta želi da napustimo i odemo na drugi forum.Pa ovde niti je bilo svađe niti prepirke.Pozdrav majstore.
Dogovor kucu gradiМомци ( и девојке),
нисам ја овде дошао да се свађамо него да се договоримо.
Немам ја ништа против да ова тема буде лепљива ако видим да има доста вас који реагујете. А има вас, очигледно.

Нема потребе да се поново лепи, неће ни бити одлепљена више.Dogovor kucu gradi
Elem,svadja ne dolazi u obzir.Ja sam malo u sali hteo da bocnem drugare(fernanda i Tasmana),zbog njihovih "pozadinskih aspekata" ovog sporta ,a ispade citava zbrka.
Ova tema je specificna,kao i mnoge sportske,jer postoji zimska pauza do polovine januara,pa poseta malo opadne,ali sa prvim predsezonskim testiranjima postaje zivahno i svakodnevno diskutujemo,pa ima smisla da se tada ponovo zalepi,ako se to i u medjuvremenu ne dogodi,imajuci u vidu ove pritiske sirokih narodnih masa,sto vitlaju kukama,motikama i ostalim poljoprivrednim alatljikama![]()

Pogledaj samo- automobili u razmeri-pre dve godine koliko je njih otišlo u oldtajmeri.rs ,ja ovde posle te svađe sa moderatorom i možda i 20 njih više nikada nisu na tu stranicu došli.Ostali su njih trojica ,Toliko od mene samo.Момци ( и девојке),
нисам ја овде дошао да се свађамо него да се договоримо.
Немам ја ништа против да ова тема буде лепљива ако видим да има доста вас који реагујете. А има вас, очигледно.
Те претње са напуштањем форума су непотребне и немају ефекат. Ако можемо заједно да урадимо све да свима буде добро, онда смо направили добар посао.
Вратите се теми и уживајте.
Pošto si ovde nov ja mislim da od fiće ili golfa 2 ništa dalje nisi vozio a prodaješ muda za bubrege ,Batali i nemoj da se ljutiš svi mi grešimo a to što si moderator ne daje ti pravo da izmeniš sve živo sto je do sada bilo fino.I nad popom ima popa.
- Mislim da će u sledećih nekoliko godina Evropa doći do samo pet trka godišnje. Biće to dobro mesto za turizam, ali to je sve. Evropa je prošlost. Nekada je tu bio duh ovih trka, ali više nije - smatra Eklston.
To ti je "nasledje proslosti",sto bi rekli ovi nasi politicari,a prakticno je dokazano da se sa tim u Srbiji ne mozes izboritiНема потребе да се поново лепи, неће ни бити одлепљена више.
Морате и ви схватити да сам ја на овом пдф-у нови и да ми значи да чујем све предлоге и да покушам да их преточим у дело. Идеја ми је да некако издефинишемо део који се тиче међусобне помоћи у виду савета при кваровима и део који ће бити главни а то је спортски аспект аутомобилизма. Овако ми се чини мало збркано, све на једном месту.

(ali necemo priznati

Grupa smrti, ko ona na EP u fudbalu...Trka šampiona:
nedelja, 04.12.2011. od 14:00 do 17:00
.
.
.
Group D
Sebastian Vettel
Tom Kristensen
Vitaly Petrov
Romain Grosjean
![]()

Vozači neće moći da se vraćaju na trkačku liniju kada se jednom pomere u slučaju odbrane pozicije.
Ovo ce biti malo cudno... Kako ono bese do sada, smeli su da naprave 2 promene, a ovo sada znaci samo 1 promena putanje...![]()

Ма глупост
Уопштено тркачки говорећи имаш два потеза. Један за одбрану и други да се вратиш ако овај није поред тебе.
Не знам тачно како је гласило правило у Ф1 за ову сезоне али из оног дуела Хамилтон-Шумахер се да закључити да је то можда могло а можда и није
Сада, са овим правилом су изгледе за неке занимљиве борбе свели на минимум минимума, нема даље.