Formula 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije li to malo cudno, mislim, pa zna se da se svi razgovori mogu cuti, iako ne idu u prenos... :think:

Yebote, ovo ima da zayebe turske serije...
„Zadržavaj Hamiltona koliko god možeš. Uništi mu trku koliko god možeš, Ajde“

Ama pokusali da ga motivisu malo,mozda na cudan nacin,ali nista novo.
Mozda imaju neku kalkulaciju za drugo timsko mjesto pa pokusavaju da zadrze ove iza...
I hajde sad mi objasni,kad pogledas snimak da li je Masa namjerno udario zadnjim tockom u Hamiltonov nos.
Ni Hamilton nije sigurno namjerno udario ,ali da je neoprezno tamo usao to jeste.

Haralampije,ovo ispade jos ludje od turskih serija zaista.:roll:

Meni se cini da je Hamilton ove sezone navikao da pretice Massu sa lakocom u vise navrata,pa se malo zaneo na ovoj nezgodnoj i tesnoj stazi.
A ovaj "stradalnik" iz Brazila se odvikao od preticanja bilo koga ozbiljnijeg,pa jedino jos moze da usporava nekoga i u tome nalazi satisfakciju.
Teska je apstinencija. Ni bolji to nisu lako podnosili. :cool:

Било је наде за Масу али чини се да је културно говорећи прднуо у чабар
Шта је ту је, лепо му захвилимо и идемо даље...
Незгодна је та нарав Бразилаца, чудо једно :)

Za pocetak, trebalo je da malo stisne gas i petlju i da ih odje*e za te timske naredbe jos prvi put, mozda ne bi bio brzi ali bih ga vise cenio. Pa makar i izgubio mesto u Ferariju.

Ko jednom dodje u Ferrari na mesto drugog vozaca,narocito kao Schumacherov "mali",taj se odrekao svih sansi da popravi status,makar vozio do pedesete.
Usput,Massa i nije za nesto vise,pa su stvari na svom mestu i kosmicka ravnoteza nije poremecena.

ФП1:
AbHwvaZCIAA67nb.jpg

Фетел излетео у последњој минути тренинга, колико сам видео само је оштетио предње крило

Nema Vettela na P1...
Sad se i sa mrvicama moramo zadovoljiti.:roll:
Bilo bi jako lepo da i u kvalifikacijama bude poredak sa nekog od ova dva slobodna treninga.

Више са овог другог него са првог :)
Не бих да разочарам али сам стекао утисак да је Фетел опет најбржи у дужим стинтовима...

Meni je zanimljivo to što je Mihajlo brži od kolege za čitave 1.3 sekunde, a Vettel će do ujutru da nađe način kako da ukeba Button-a koji pa vozi životnu sezonu iako ove godine (najverovatnije) neće biti prvak sveta ponovo.
Trening je sjutra od 7 sabajle a trka prekošjutra od 8.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back