Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
Cool. Eto i kod vas u Nisu ima dosta tih okupljanja posvecenih nauci. Okacih danas par linkova.![]()
Ima, samo meni je PMF mnogo daleko i jedva se nakanih na ovo predavanje da odem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cool. Eto i kod vas u Nisu ima dosta tih okupljanja posvecenih nauci. Okacih danas par linkova.![]()
Da li neko zna na kom se fakultetu studira za forenzicara? molim vas pomozite.....![]()
Puno onih koji zavrse fakultet za fizicku hemiju u prestonici se odseli iz nase drzave.Kada odu u drugu drzavu,cesto se zaposljavaju u forenzici.Tamo ima studijski predmet forenzika u III ili IV godini studija.Dalje se na postdiplomskim to usavrsava.Znam to na osnovu jednog poznanika,koji radi kao forenzicar u Nemackoj(u Hamburgu,ako se ne varam)...
Inace,faks za fizicku hemiju retko ko upusije,ali retko ko ga i zavrsi...Mnogi ni ne razmisljaju kakvo se skriveno blago ovde nalazi![]()
khm khm ko ovde prica da ce upisati fizicku hemiju
Elem to je surova istina samo, nije bas ni tako bajna, barem ne uvek. Ko se lepo snadje lako ode gde mu dusa hoce, ko ne, ostaje ovde i u najbolju ruku radi kao profesor u nekoj osnovnoj skoli . Mada sam cuo da fizikohemicar ne moze da radi u sq ni kao profesor fizike ni kao profesor hemije, i bas se pitam zasto![]()
![]()
U medicinskoj skoli kod mene,fiziku i hemiju predaje fizikohemicar...Ako je bas potreban kadar,mogu da zaposle...Ili preko veze.Posto se sad prepisujem na prirodni smer u gimi,imacu vremena do 4 razreda da odlucim koju cu nauku.Posto cu imati veliki fond hemije i biosa,pored fizike i matisa,poceo sam se za ovaj faks interesovati![]()