Baby Yoda Contributor Poruka 21.753 08.06.2022. u 17:58 - For honor players be like #1 Je li neko igrao igru "For Honor" ? Danas sam naleteo na klip koliko samo komboa ima igra, plačem:
snowtrooper Stara legenda VIP Poruka 88.377 08.06.2022. u 18:08 - For honor players be like #2 Nisam igrao ali sam cuo da su doziveli debakl na lansiranju, valjda serveri nisu radili sto je drasticno smanjilo broj igraca.
Nisam igrao ali sam cuo da su doziveli debakl na lansiranju, valjda serveri nisu radili sto je drasticno smanjilo broj igraca.
Baby Yoda Contributor Poruka 21.753 08.06.2022. u 21:46 - For honor players be like #3 snowtrooper: Nisam igrao ali sam cuo da su doziveli debakl na lansiranju, valjda serveri nisu radili sto je drasticno smanjilo broj igraca. Kliknite za proširenje... nemam pojma, ali mi je jako ludo što se svaki udarac ovde sinhronizovao savršeno sa samom pesmom
snowtrooper: Nisam igrao ali sam cuo da su doziveli debakl na lansiranju, valjda serveri nisu radili sto je drasticno smanjilo broj igraca. Kliknite za proširenje... nemam pojma, ali mi je jako ludo što se svaki udarac ovde sinhronizovao savršeno sa samom pesmom