Vanjor:
Iako sam navijac Liverpula poceo sam jos pre 2-3 meseca da igram sa Milanom.Stigao sam do 2011 god. i idem dalje.Visestruki sam prvak Italije, svetski klupski sampion , osvajac kupa,supercupa.Verovatno znas da kad nekom igracu ugovor istice 1 juna mozes 1 januara da mu ponudis i on dodje kod tebe ako mu dosta week wages ponudis.Sto se igraca tice(u 2011)treba ce ti mladih igraca.Kad ides NEW GAME obavezno dovedi FREDDY ADU.Ima samo 15 god.kada krenes.Pored njega i HATEM BEN ARFU iz LYONA dovedi ima 19 god.Sa ovim timom haram svetom i evropom.
4-4-2:Cech-A.Cole,Ferdinand,Terry,Puyol-Jouaqin,Schweinsteiger,Gerrard(za 94 miliona sam ga doveo iz LP.),BEN ARFA-Robinho,Adu.Tu su jos rezerve:Lampard,D'ALESSANDRO,Ibrahimovic,Cisse,Baptista, Hleb,Woodgate...
Ja hiljadu puta pocinjem nove igre, sa 5-6 timova sam osvajao ligu sampiona, cak i sa Zvezdom!!!Pazi sad,evo mog tima Barce 2007:Cech,Dede,Ferdinand,Campbell,Puyol-Juninho,Totti,Rothen,Micolli,Ronaldinho-Torres;
Impresivno? A rezerve:Sorensen,Evra,Nesta,Boumsong,Cordoba,Xavi,Deco,Cassano,Deisler,D`Alessandro,Kallstrom,Sneider,Tevez,Eto`o,Gilardino,Reina...
Milade nade:Mokoena( moj favorit,u 1.sezoni ga dovedes za 375 000),Navas,Iniesta,Ruben,Fernandez...
Extra je Robinho,Tuncay,Arason...