FOOT FETISH

stopaa nisu nishta seksualno :I

pa bas jesu, kao sto svaki deo tela moze da bude seksualan. ja uvek zapazam ruke, noge, zube, kosu, sve. a nozice da su pravilne, uredne. zbog genetike i zbog higijene u stvari. nisam fetisist, ne grickam stopala ali kad vidim kriva ili zuljevita ili suva stopala nema sanse da mi se svidi ostatak ribe fuj.

www_foot_fetish_toys_com_by_fft8989-d5d8mso.jpg
centar cula:D

Zanimljivo je sto je ovaj neobican fetish toliko popularan medju ljudima, prema nekim istrazivanjima, jedan u troje ljudi ima sklonost ka stopalima.

Among those people preferring body parts, feet and toes were preferred by the greatest number, with 47% of those sampled preferring them. Among those people (mostly males) preferring objects related to body parts, footwear (shoes, boots, etc.) was most preferred (64%).

Foot fetishism is the most common form of sexual fetish related to the body.

E sad, kakvo je vase misljenje o ovom fetishu, imate li sklonosti prema stopalima ili znate nekog ko ima fetish ka stopalima.
Kakva je psihologija foot fetisha i sta je uopste toliko privlacno prema tome?

Kako bi ste reagovali da vas partner ima taj fetish?

U knjizi "Kolevka za Macu" (Vonnegut Kurt) pise da je princeza Mona sa jednog malog karipskog ostrva vodila ljubav sa svojim ljubavnicima tako sto su prislanjali stopala na stopala i na taj nacin dolazili do orgazma....

Moram poriznati da sam kroz zivot dosta eksperimentisao u ljubavi, ali ovo jos nisam stigao da probam....:rumenko:

No, nikada nije kasno.... :D

Meni je cudno da je taj neobican fetish toliko popularan, jednostavno ne razumem. Kao sto neko rece, stopalo nema seksualnu funkciju, kao sto to imaju usne, grudi, zadnjica, tako da stvarno ne kapiram cemu privlacnost ka stopalima.

Meni je cudno da je taj neobican fetish toliko popularan, jednostavno ne razumem. Kao sto neko rece, stopalo nema seksualnu funkciju, kao sto to imaju usne, grudi, zadnjica, tako da stvarno ne kapiram cemu privlacnost ka stopalima.

A mozda ima neki seksualni stimulans u stopalima? :think:

Ne mozemo nista tvrditi sto (jos) nismo probali...

Kapiarm onu situaciju, kada je ljubi od glave do pete, pa predje preko stopala, mada nikada u samim stopalima nisam video nesto uzbudljivo, niti u footjob-u, ali ko zna, sto kazes dok ne probas ne mozes 100% znati.

Nismo ni svi isti :)

Back