Fontana zelja...

zastranca.jpg

Bacam novčić u fontanu i u milsima se razabira samo jedna želja.Moja želja je jedna malena i lepa željica. Fontanice čudesna, ti koja ispunjavaš svačije želje..Čuj me sada i počuj.Moja je jedina želja da u životiću budem voljena.Čisto, neponovljivo bezuslovno, iskreno i istinski. Zauvek. :kiss:
388560370_6a83e4b1fe.jpg

Poslednja izmena:
Bacam novčić u fontanu i u milsima se razabira samo jedna želja.Moja želja je jedna malena i lepa željica. Fontanice čudesna, ti koja ispunjavaš svačije želje..Čuj me sada i počuj.Moja je jedina želja da u životiću budem voljena.Čisto, neponovljivo bezuslovno, iskreno i istinski. Zauvek. :kiss:
388560370_6a83e4b1fe.jpg
Jedino tako se i voli... Sve ostalo je pretvaranje. :)

Ti ja,sto za dvoje...Vecera koju si spremio za mene...Muzika u pozadini,a mi se gledamo ceznjivo,zadovoljni zbog saznanja da nam to sto vidimo pripada...Cutimo i uzivamo u hrani i vinu...Ja sam u haljini koju volis, i koja otkriva moja gola ramena, i rukavicama do lakata ,a ti u kosulji koju sam ti kupila i crnim pantalonama...Zavrsavamo veceru,plesemo...Otkopcavam ti kosulju,moja haljina klizi sa ramena i pada na pod...

Jedno posebno vece...ŽELIM

Желим да ми будеш прва мисао кад се пробудим и последња пре него што заспим.
Желим да ми будеш прво што ћу видети кад отворим очи...
Желим да живот делим са ТОБОМ! :heart:

Back