fon ili pmf

prirodno-matematicki fakultet je zgrada ispod studentskog parka....u sklopu te ruine postoji 4 fakulteta
mozda se vise formalno tako ne zove ali, on ce se uvek voditi kao jedan isto kao sto Bigz ne postoji vec 20 godina i zgrada ce se zauvek voditi kao Beogradski izdavacki geodetski zavod

Poslednja izmena od moderatora:
prirodno-matematicki fakultet je zgrada ispod studentskog parka....u sklopu te ruine postoji 4 fakulteta
mozda se vise formalno tako ne zove ali, on ce se uvek voditi kao jedan isto kao sto Bigz ne postoji vec 20 godina i zgrada ce se zauvek voditi kao Beogradski izdavacki geodetski zavod

Ta zgrada je izgradjena za Hemijski fakultet. I po funkciji, a i po obliku. Ne vodi se kao Prirodno-matematicki fakultet, svakako, vec ga ljudi tako zovu, a to je velika razlika. I PMF ne postoji vec vise od par decenija...

evo ovako vec duze vreme se spremam za fon informacioni smer, samo matematiku, ali posto nzm dal cu da imam bodove da ga upisem i imam veliki strah poceo sam da razmisljam o svemu. :p
posto po bodovima mogu definitivno da upisem informatiku na pmf-u, zanima me zasto su osnovne studije samo 3 god, i dal je to lose, kakav je to faks i kakva je to smer, da li se dobija neka strucnost, sta mogu da radim ako zavrsim informatku na pmf-i, msm nije valjda da mogu samo da budem prof info u skoli :p ?

i moje glavno pitanje jel postoji mogucnost prebacivanja sa smera informatike na pmf-u na fon, odmah u prvoj godini, i koji su uslovi za to, i kome treba da se obratim? :D
Profesori sa Fona su uglavnom sa Etfa, a magistri sa FONa su uglavnom pekari u Hleb i kifle i slicnim objektima....
Na Fonu ne radis nista 4 godine i studentski kadar se deli na buduce/trenutne ***** i buduce/trenutne podvodnike i pekare....tako da Fon upisuj samo ako imas jako dobru vezu i jako nizak iq.
A, Pmf je za one nesrecne koji ne uspeju da upisu Etf...
Od hemijskog ima neke vajde i od Bioloskog, ali striktno smer molekularna biologija
Sta god da zelis da upises svu ti srecu zelim.

Ta zgrada je izgradjena za Hemijski fakultet. I po funkciji, a i po obliku. Ne vodi se kao Prirodno-matematicki fakultet, svakako, vec ga ljudi tako zovu, a to je velika razlika. I PMF ne postoji vec vise od par decenija...

I osma beogradska je izgradjena za zenski zatvor, pa koga briga?
Oblik zgrade je zaista presudan dobro je sto si mi skrenuo paznju, vise nikad necu gledati na tu deponiju od zgrade istim ocima.

I osma beogradska je izgradjena za zenski zatvor, pa koga briga?
Oblik zgrade je zaista presudan dobro je sto si mi skrenuo paznju, vise nikad necu gledati na tu deponiju od zgrade istim ocima.
.

Osma beogradska? Mislis bivsa jedanaesta? Ne zoves je 11-a? Bas cudno... A svi je znaju kao jedanaesta, "vodi" se kao takva...

Oblik zgrade nije presudan, ali njena funkcionalnost je trebala da bude, pa se tamo naselila matematika i dr, privremeno. I ta "privremenost" traje i dalje...

----------------------
Sto se tice izbora fakulteta: i na jednom i na drugom ima smerova koji nisu probitacni, ali je i to relativno, jer zavisi od osobe (uspeha, afiniteta i sposobnosti da nauceno unovci). Npr: nastavni smer na mamtematici, tesko da moze dobro da se unovci, ali ne i nemoguce, dok neko ko zavrsi informatiku, je u prednosti u odnosu na FON-ovca, ali opet ne mora da znaci - uvek ima izuzetaka.

Back