Nikad nećeš čuti fonovce da pljuju druge faksove iako se neki zbog imaginarne ugroženosti uvek busaju u svoj faks tako što pljuju FON.
Samo fali da oni počnu da pljuju, pa da idemo bestraga.
Moj faks svakako nije imaginarno, a ni realno ugrožen od strane FON-a, s obzirom da nije tehnički, pa me ovo što se piše ovde nimalo ne dotiče.
S druge strane živim sa osobom koja uskoro završava dotični fakultet i znam koliko je truda i rada potrebno na njemu, a koliko je za isto to potrebno meni i onima koji studiraju fakultete sličnog ranga mom.
Naravno da svako sam za sebe bira fakultet u skladu sa mnogo okolnosti i pre nego što ga upiše zna koliko će imati da uči itd. ali ne mogu da shvatim studente FON-a koji prodaju priču o nekom enormnom radu jer sam svedok da to tako nije i kakav je kriterijum, jednostavno koliko god da se fakulteti razlikuju , zna se koji spadaju u teže, koji u lakše, a FON je svakako u ovoj potonjoj grupi.
@Sandra Bulok
Zaista sam se potrudila da te razumem, ali mi nije pošlo za rukom , jer da bi čovek voleo/želeo da nešto studira treba prvo da zna šta je to (što za tebe iz društvenog smera sumnjam), a zatim valjda treba da želi da istraži ono najbolje što mu se pruža i najveće mogućnosti koje mu se daju tu gde živi i/ili gde će studirati, ne treba da se boji rada, svaki fakultet je za prosečne osobe, a ne da se ide linijom manjeg otpora u nadi da će se od kontakta sa ljudima npr. stvoriti ideja . Ne znam, možda grešim, svakako ti želim puno sreće na prijemnom i u daljem studiranju.