FOLIRANJE

Poznajem vise riba koje se foliraju nego tipova.Ribe koje moraju po klubovima da budu na VIP mestima,idu samo taxijem,kao znaju za
Gotan Project i Hernana Catanea - o da to im je vrh,jako su bitne u svojim ocima...Ljudi moji,znam 4 takva primerka,kad sam pored njih ja
umirem,znaci to su takva foliranja da je to neverovatno.Ono sto je najbitnije - niko im ne prilazi.Same se loze i - corak.Sve su solo,cekaju neke
bitnije tipove.
Tipa znam jednog,svaka mu cast.Laze,maze,ne bira,i ima uspeha sa nekim ribama.Kaze - vole kad ih lazes,obozavaju.

Psihologue:

DANAS JE SVEPRISUTNA TEŽNJA DA SE LJUDI PRIKAŽU DRUGAČIJIM NEGO ŠTO JESU.....
Jedan moj dobar ortak voli da bude ono što nije, ali najžalosnije je to što pati jedino za materijalnim stvarima... Pre nekoliko godina je svratio do mene da pozajmi moj telefon zato što ide da se vidi s nekom ribom. Dao sam mu telefon, ali ostao je moj začuđeni izraz lica. Više mi ne traži telefon, nisam ga još uvek promenio...:lol:

Uf, morash biti mnogo mudar da bi bio dobar folirant. I uz to imati i fantastichnu memoriju, kako bi bio kvalitetan folirant. To je talenat kao bilo koji drugi, ali ja ga ne posedujem. I ne zzalim. Biti svoj je najlepshe. A i nije toliko teshko ko shto pricha charshija...

Maslachak:
Uf, morash biti mnogo mudar da bi bio dobar folirant. I uz to imati i fantastichnu memoriju, kako bi bio kvalitetan folirant. To je talenat kao bilo koji drugi, ali ja ga ne posedujem. I ne zzalim. Biti svoj je najlepshe. A i nije toliko teshko ko shto pricha charshija...

Dovero rečeno Mudrost i Memorija..

Maslachak:

Uuuuu... totalno pogrešno... Jesi li upoznala nekog zagriženog narkosa koji to neće da prizna... pa otkud njemu mudrost i memorija.... a priče belosvetske... nema veze ble... to je BOLEST...

tajson7:
Uuuuu... totalno pogrešno... Jesi li upoznala nekog zagriženog narkosa koji to neće da prizna... pa otkud njemu mudrost i memorija.... a priče belosvetske... nema veze ble... to je BOLEST...
I ko mu na kraju poveruje? Pa niko, chak ni ja koja sam po prirodi naivna. Nije to "kvalitetna" foliraza.
Mada, znam neke vrlo mudre narkomane. Koji imaju karakter, ali ponekad zataji.
U stvari, ma koji mi ovo prichamo druzze... Kakve veze ovo ima sa uvuci zzenu/choveka u krevet foliranjem i ostalim teorijama o paralelnim svemirima? Folirash li se? Da? Ne. Bravo.

Psihologue:

KOLIKO VAS KOD LJUDI PRIVLAČI ILI ODBIJA FOLIRANJE?
KOLIKO SE RAZLIKUJE GLUMA OD FOLIRANJA?

pa ti si brzi od mene
bas sam htela da pitam
koliko nas se ponasa isto kako ovi nikovi ovde
poistovete se................;) sa nickom

Hm, ja bih volela da umem da foliram, al , posto ne znam to da radim, onda se i ne trudim.
Da naucim- mrzi me da se smaram time, jer ne vidim neku korist, a i mislim da bih protracila mnogo vremena na nesto sto se, dugorocno nikako ne bi isplatilo.

Psihologue:

KOLIKO VAS KOD LJUDI PRIVLAČI ILI ODBIJA FOLIRANJE?
KOLIKO SE RAZLIKUJE GLUMA OD FOLIRANJA?

Meni foliranje deluje kao samopotcenjivanje, licno, cenim sebe, zbog cega bi se folirao?
a i ko padne na fol nije vredan toga. Fol je po meni debilno glumatanje, ali moze da bude i nekakav stil (ako je umereno).
Ako se mlate ne volim da imam mnogo posla sa takvim ljudima.

Gluma je druga stvar, tu uvek postoji neki interes- ako je interes glup, glupo je i glumiti.

Vise puta mi se desilo da su me ljudi lagali oko svog obrazovanja. Pricali su da su zavrsili skole i fakultete koje nisu, isto tako i za pohadjanje kurseva, poznavanje borilackih vestina je isto cesta laz. Te osobe su izmisljale citave dogadjaje oko njihovog skolovanja hvalospeve o tome kako su najbolje, velicale njihove sposobnosti i znanje KAD ONO JADAC!!!!!
Kako je Beograd veliko selo sve se pre ili kasnije sazna posto uvek imas nekog ko poznaje nekog. Ali najgore je kada te neko uplete u svoju laz a vise ni sam ne zna sta laze i koga laze!!!!

saban.jpg

Čitam i super. Niko ne voli foliranje i glumatanje a meni samo nije jasno što najveći procenat ljudi koje srećem (a nije da baš sedim u kući) se ubi od foliranja i prenemaganja.
Ko koga tu laže ili su ljudi svesni samo tuđeg foliranja.

Ispadoše svi spontani i prirodni, opuštencija živa. Uh da je tako zaista u komunikaciji a posebno muško ženskoj ma gde bi nam bio kraj.

Back