Fokusu oduzeta dozvola zbog muzičkih želja

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

acabg

Buduća legenda
VIP
Poruka
29.181
Savet RRA u programu bez navođenja cene SMS poruka naplaćivao slušaocima po više stotina dinara za emitovanje jedne muzičke želje

BEOGRAD - Savet Republičke radiodifuzne agencije oduzeo je na 30 dana dozvolu Radio Fokusu, saopštio je Savet.

Kako se navodi na sajtu rra.org.rs, Savet je odlučio da oduzme dozvolu zato što je Radio Fokus u svom programu bez navođenja cene SMS poruka naplaćivao slušaocima po više stotina dinara za emitovanje jedne muzičke želje.

Radio Fokus ima dozvolu za nacionalno pokrivanje. Mediji su ranije pisali da su slušaoci tog radija plaćali jednu SMS poruku oko 600 dinara.

Radio Fokusu oduzeta dozvola zbog muzičkih želja

Ja sam dobro proso uzeli mi 400 dindzi :hahaha:

Poslednja izmena:
Mislim da niste shvatili sustinu. Ovo je samo izgovor kako bi se Fokus disciplinovao a iskljucio na mesec dana kako se ne bi mogla cuti kriticka rec kada ovi nasi EUropejci potpisu 02.04. "pobedu za KiM".
Posto se na Fokusu sve vise cuju veoma kriticke reci o zloupotrebama clanova SNS i generalno politike vlade, mene ova odluka uopste ne iznenadjuje. U subotu je g-dja Vucic iskljucila slusaoca samo zato sto je pitao da li je tacno da Vlada Djukanovic uzima 3200 E iz dezavne kase? Toliko je pobesnela da je ja nikada nisam cuo takvu.

Sustina je da su uzimali lovu naivnima na kvarno. Cist lopovluk. z:((
Zato je dobro ovo sto im je uradjeno da vise nikom tako nesto ne padne na pamet.

Price za malu decu. Ukljucenje slusalaca na Fokusu je po redovnoj ceni impulsa a SMS poruka je 100 dinara i to stalno napominju.
Sustina je sto vise nema niko od slusalaca Fokusa ko hvali i podrzava ovu vlast a to su sve bili njihovi glasaci. Lako je naci razlog za zatvaranje pogotovo sto se NIKAKO ne sme dozvoliti kriticka rec o onome sto se sprema u Briselu.
Samo naivni to ne vide a placeni opravdavaju.

Price za malu decu. Ukljucenje slusalaca na Fokusu je po redovnoj ceni impulsa a SMS poruka je 100 dinara i to stalno napominju.
Sustina je sto vise nema niko od slusalaca Fokusa ko hvali i podrzava ovu vlast a to su sve bili njihovi glasaci. Lako je naci razlog za zatvaranje pogotovo sto se NIKAKO ne sme dozvoliti kriticka rec o onome sto se sprema u Briselu.
Samo naivni to ne vide a placeni opravdavaju.

Ја сам слушао повремено тај радио и у много чему подржавам и сматрам да треба да "постоје"...
Али на њиховом сајту стоји да је СМС 500 динара,што јесте много...али наравно нико никога не присиљава.

Back